+1 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde (3,791 puan) tarafından
Kızlar adetim gecikmisti geçen perşembe doktora gittim tarlusal yazdı 5 gün içinde olursun dedi ama hala olmadım inanılmaz sistim ağrı falan berbat 2 ay önce olmuştum adet şişkinlik bel kasık ağrısı var karnım öyle şişti ki dikiş yerlerim sızlıyor gerginlikten. 

Kaç günde etki eder bu ilaç kullanan var mı ? Yoksa yaramadı mı tekrar gideyim mi doktora başka ne yazabilir bana .

Hergun adaçayı papatya da içiyorum 29 yaşındayım doğumdan sonra hep düzenli olmuştur hiç 2 ay adet görmediğim olmadı testlerim de temiz hormonlar falan gayet iyi çıktı. Kafaya da takmıyorum çok ama olmuyor adet 

İlac yaramadı mı acaba 

5 Cevaplar

+2 oy
(2,283 puan) tarafından
Ben bir kaç kez deneyimledim her seferinde farklı ilerledi genellikle bıraktık 1 hafta sonra oldum en son kullandıpımfa dozu yetmedi 2 kutu kullandırdı öyle oldum biraz bekleyin gelmezse tekrar bakarlar 
(3,791 puan) tarafından
Hiç bilmem bu yaşıma kadar böyle olduğunu ameliyat geçirdim miyom ameliyatı Yasminle korunuyordum geçen ay bekledim gelmedi gelmeyince başladım yeni kutuya doktora danışmadan:( o yapmıştır dedi kanım her şey normal gebelik de yok . Bununla gelir dedi ama tık yok catlicam çok berbat ya
(2,283 puan) tarafından
Evet bende çatlamıştım olana kadar zor oluyor ama doktora belirt bence yasmin olayını
(3,791 puan) tarafından
Söyledim canım test yaptı herşey normal çıktı sonra dedi bı ilaç falan kullanıyor musun yada hormon ilacı verdim mi düzenli dedi . Dedim Yasmin var bı tek zaten direkt gecikince kaç gün sonra başladın dedi 3 gün bekledim başladım dedim ondan olmuştur dedi . Gecikmeyi uzatmış dedi tarlusal yazdı yasmin in bırak dedi gelir ilaç bitene kadar dedi yok hala gelmedi
(2,283 puan) tarafından
Vallaha canım bilemiyorum benim ilaç bittikten sonra hep etkisini gösterdi
(3,791 puan) tarafından
Bakalım bı kaç gün bekliyim gelmezse cuma falan giderim
-Reklam-
+1 oy
(3,791 puan) tarafından
Kızlar bilgisi olan yok mu 
+1 oy
(129,283 puan) tarafından
ahahahahaha hic gulcem yoktu su saatte☺️☺️☺️☺️
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
(3,791 puan) tarafından
Sevdaaa :D çok kötüsün:D yeminle böyle oldum:D
tahmin ediyom oyle oldunu☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
(3,791 puan) tarafından
Adam da diyor sen kilo mu aldın dalga geçiyor brnimle :D
ahahahahahahhaha
+1 oy
(448 puan) tarafından
Kullanmayı bıraktıktan birkaç gün sonra adet olmuştum diye hatırlıyorum yıllar geçti tam emin değilim ama paketi bitirene kadar olmamıştım
(3,791 puan) tarafından
Of catlicam besili inek gibi sistim
+1 oy
(3,245 puan) tarafından
Ben kullandım iki ay olmadım maalesef 

Mg yetersiz gelmiş 

Kolay kolay herkes olmuyor maalesef canım 
(3,791 puan) tarafından
Benim de 2 aydır gelmiyor canım patladım yeminle
(3,245 puan) tarafından
Ben cyclo progynova kullanıyorum canım
(3,791 puan) tarafından
Gelmese adetim gitcem cuma

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 41 göst.
0 oy
6 cevap 44 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 46 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Melis87 (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 49 göst.
6 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sermir (448 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,600 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...