+1 oy
107 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,224 puan) tarafından
Allah icin biri.bana fikir versin ya zam gelmeden acil kahve makinesi ve hamur yogurma makinesi alayım.dedim ne alacagimi bilemedigimden alamadm kahve makinesi için arcelik tekli olanı düsünuyorum.hamur yogurma makinesinde cok kararsizim bilenler  yazabilir mi.

8 Cevaplar

0 oy
(5,751 puan) tarafından

Arzum mini okka var güzel tekli olarak. Hamur yoğurma makinam yok elle yoğurmaya devamke:D

(1,224 puan) tarafından
Ya ona da guzel degil.diyorlar kullananlar hamur yogurma makinesini bileklerimde sorun var o yüzden almak istiyorum sık sık da yapiyorum çünkü
(5,751 puan) tarafından
Valla 5 senedir kullanıyorum ben memnunum. Kız kardeşimde var hamur yoğurma makinası ama markasını bilmiyorum konuşunca sorayım bir.
(795 puan) tarafından
Bende de o var çok guzel
(1,224 puan) tarafından
Şans isi sanırım ya bir baskası aynı marka var hic öyle degil.diyor anlamadim ki
(795 puan) tarafından
Çok güzel ben seviyorum valla
-Reklam-
0 oy
(286 puan) tarafından
Korkmaz kahvekolik kahve makinam hamur yogurma makinamda karaca mastermaid chef pro elim ayagım resmen
(1,224 puan) tarafından
Ya o yogurma makinesi peki aparatları plastik mi netten mi aldınız
(286 puan) tarafından
Apratları döküm canım yok ben karaca bayisinden aldım
0 oy
(2,560 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Karaca hatır hüps duet kahve makinesini çevremde kullananlar var çok memnunlar. Bende almayı düşünüyorum, hem 10 fincan kahveyı aynı anda yapabiliyor. Sıcak çikolata, sütlü kahve ve süt ısıtmada yapıyor
(1,658 puan) tarafından
Karaca hatır hüps Türk kahvesini 4 fincan, sütlü içecekleri de 2 fincan yapıyor ben bir keresinde 3 fincan sütlü kahve yapayım dedim süt taştı makine bozuldu servise gönderdik oyle öğrendik 2 fincanda fazla sütlü kahveyi aynı anda yapamiyor bilginiz olsun
(2,560 puan) tarafından
Eltim de var, ikili bir makine zaten, 10 kişiye de aynı anda kahve yaptı kaç kez
(1,658 puan) tarafından
2 cezveli olan model karaca hatır hüps düet modeli, ben tek cezveli olan normal hatır hüps için söyledim☺️ sütlü kahve konusunda daha az fincan kapasitesinde oluyorlar ama, bilmeden siz de aynı hataya düşmeyin sonra servisle uğraşmayın diye ☺️
0 oy
(129,283 puan) tarafından
kahve makinasi okka al hamur makinasi butce isi butveni yaz ona gore marka onerrim
(1,224 puan) tarafından
6000 e kadar alabilecegim yani cok fazla bi bütcem yok
0 oy
(130 puan) tarafından
Türk kahvesi için soruyorsan sinbonun elektrikli ısıtıcıları çok iyi , hamur makinesi da yui çok iyi fiyat performans ürünleri 
0 oy
(22,049 puan) tarafından
Karacanin güzel hamur makinasi
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Kelin merhemi olsa başına sürülmüş bende halı koltuk yıkama ve kahve makinesi Alicam bir türlü karar veremedim 
0 oy
(827 puan) tarafından
Arçelik hamur yoğurma makinesi çok memnunum bide arzum okkka kahve makinesi 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 67 göst.
28 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 246 göst.
9 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde 432789birgul (563 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
29 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Degistirdimgitti (2,813 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 281 göst.
24 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,585 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...