+4 oy
464 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,134 puan) tarafından
Eşleriniz size karşı durumu nasıl görücü mu severek mi evlendiniz canım 

35 Cevaplar

+1 oy
önce (1,964 puan) tarafından
Görücü usulü 4 ay da evlendik baya zit karekteriz düşünce yapımız konuşma hareket davraniz hiç benzemeyoz birbirimize çok tartışma yaşadık boşanma kararına çok kez geldik şükür şuan kadere ediyoruz Altan alıyoruz en büyük tartismamiz ailesi yüzünden oljr kaynanam evliligime karışırsa olur onun haricinde şükür sorunumuz yok artik
önce (5,134 puan) tarafından
Benim kaynanamda evliliğine çok karisirdi 4 senelik evliyis bir kere bile eşimle tartismam olmadı ama kayananam aramıza girince ben eşime söylerdim  oda annesine bu şekil eşim benle annesi arasında hep kalırdı  o yüzden kaynanamı uzaklastirdim evliliğimden
önce (1,964 puan) tarafından
Ayy yok benm eşim anneci annesi ne dese onun için odur o yüzden haklı olmama rağmen annesini tutar tartışmamız o yüzden olur bende tek gelinim kaynanada oğluyla kıskanır sürekli herşeye karışır dışarı çıksak çıkmayın boş para harcıyorsunuz birikim yapın birşey alsak yine öyle kadın hep karışıyor bakalım ikinci gelini gelsexe biraz beni salsa diğer gelinle ugraşsa iyidir
Bende tek gelinim resmen benim kaynanayi anlattın ama çok şükür eşim  annesini tutmaz ev işlerine mudahale etmesine izin vermex
-Reklam-
+1 oy
önce (80 puan) tarafından
Severek evlendik 8 yıllık bir sevgililik sürecinden sonra evlendik. 11 sene olacak tanışalı tabiki her zaman süper olmuyor tartisiyorsun kızıyorsun özellikle çocuktan sonra artiyor gibi kavgalar :)) ama sevdiğin için çok daha çabuk unutuyorsun sanki. Eşim zaten çok tartışma taraftarı da değildir espriyle gulmeyle ortamı yumuşatır.:)

Ama tabi görücü usulü evlenip çok iyi anlaşan çiftlerde olur birbirini seven veya severek evlenip birbirine hayatı zehir edenler eninde sonunda anlastigin biri olması daha önemli sanki 
Bizde görücu usulü evlendik sevmekten farkı yok cnm Rabbim mutlugunuzu daim etsin
+1 oy
önce (469 puan) tarafından
Biz yanlışlıkla evlendik :))
Nasıl yani
önce (114 puan) tarafından
Yanlışlıkla nasıl evlendiniz kız:D
önce (469 puan) tarafından
Vallahi görüşüyorduk annesi sagolsun :)) bi anda evliliğin içinde bulduk kendimizi
+1 oy
önce (1,776 puan) tarafından
Severek evlendik ara sıra sürtüşmelerimiz oluyor ✓iyi bir baba kendisi ....orta halli de bir eş :D
Daha ne olsun cnm Rabbim mutlugunuzu daim etsin
+1 oy
önce (6,163 puan) tarafından

Burda bu soruya cevapladığım 3. Post:D

Biz severek evlendik,burda daha görücü usulü devam ediyor severek evlenemez dik o yüzden yalandan görücü usulü ile evleniyoruz rolleri yaptık 

O zaman ben yoktum   yeni paylaştım böyle bir soru Rabbim bozmazsin mutlugunuzu daim etsin
önce (6,163 puan) tarafından
Amin Allah mutlu olan hiçbir çiftin mutluluğunu bozmasın inşallah
Amin inşallah cnm
+1 oy
önce (17,844 puan) tarafından
Kendim buldum kendim evlendim şükür ki de pişman değilim arada sorunlarımız kavgalarımız oluyor ama anlayışlı ve düşünceli bir insandır sağolsun 
Maşallah Rabbim bozmazsin mutlugunuzu daim etsin cnm
önce (17,844 puan) tarafından
Emin canım Rabbim cümlemize huzur mutluluk nasip etsin
Amin cnm
+1 oy
önce (2,167 puan) tarafından
Mantıkla. Kafama yattı saydım sevdim evlendim. 
Maşallah Allah bozmazsin mutlugunuzu daim etsin
+1 oy
önce (1,286 puan) tarafından
Severek evlendik 3 yıl oldu çocuktan sonra daha monotonlaştık ama aşkımız hala diri tartışma elbet oluyor anlaşmazlık da ama biz artık bunları aşmayı öğrendik şuana kadar büyük bir sıkıntı yaşamadık umarım daha da yaşamayız 
İnşallah cnm Rabbim mutlugunuzu bozmazsin daim etsin
önce (1,286 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim hepimizin mutluluğu huzuru daim olsun
Amin inşallah cnm
+1 oy
önce (7,779 puan) tarafından
Görücü usulü evlendik elhamdülillah mutluyuz
Rabbim bozmasın mutlugunuzu daim etsin cnm
önce (7,779 puan) tarafından
Amin canım
+1 oy
önce (677 puan) tarafından
Severek evlendik 7 yıl görüştük lise askim
Vay bende hep istemiştim lise  ya da üniversite aşkım olsun olmadı görücü usulü evlendim Rabbim mutlugunuzu bozmazsin daim etsin
önce (677 puan) tarafından
Amin cok teşekkür ederim
+1 oy
önce (3,799 puan) tarafından
Severek evlendik tutumu şu şekil mi yani elhamdülillah bana karşı ailesine karşı iyi merhametli cömert yardım sever anlayışlıdir
Maşallah Rabbim bozmasın daim etsin mutlulugunuzu cnm
önce (3,799 puan) tarafından
Amin amin amin ecmain kardeşim benim ❤️
+1 oy
önce (3,323 puan) tarafından
Valla görücü usulü yani zaten büyük dedeler akrabaymis. Biz birbirimizi bilmiyoruz şehirler hayatlar farklı. Bir düğünde denk geldi halası. Gitmiş beni çekip göstermiş eşime. Burnundan kıl aldırmayan eşim beğenmiş beni hepte ugrasirlarmjs evlensin ondan küçükler evlendi diye. Bana söylediler aslaaaaa dedim ne münasebet. Def olsunlar elin esegiyle evlenmem. Şimdi elin eşeğin.den oğlum var. İyi ki de olmuş sonra ilk görüşte çok sevmeye dönüştü ❤️❤️
Maşallah cnm Rabbim bozmasın mutlugunuzu daim etsin
+1 oy
önce (261 puan) tarafından
Bizimki karışık biraz. Benimkisi aşk onunkisi görücü usulü
Rabbim bozmazsin cnm mutlugunuzu daim etsin
önce (261 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
önce (2,017 puan) tarafından
Görücü üsulü evlendik

Hem de 1 ay 1 hafta içinde
Eşimin ailesi Nişan yapınca kızi ailesinin evinde çok tutmuyor
Bizim burda da çok uzatmadan nişan ve düğün yaparlar
Sizin ora neresi cnn
Ben Doğuluyum
Gaziantep
Bu bölge genel olarak böyle
Bende Bitlis bizde de o şekil cnm
0 oy
önce (3,107 puan) tarafından
Severek evlendik 17 seneyi geçti şükürler olsun iyi'ki de eşim olmuş Rabbim herkesi yuvasında mutlu kılsın inşallah
Amin inşallah cnm Rabbim mutlugunuzu daim etsin
önce (3,107 puan) tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

+1 oy
45 cevap 885 göst.
0 oy
52 cevap 854 göst.
0 oy
39 cevap 1,278 göst.
26 Ağustos 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prens-annesi44 (519 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 1,064 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde H..A .V.V.A.M (1,633 puan) tarafından soruldu

408,226 soru

12,262,403 cevap

37,366 kullanıcı

...