Merhaba kizlar kızım iki gün sonra 5yas olacak bu iki hafta falandır aksiriyor sürekli ıhm diye ses çıkarıyor. Yapma dedikçe yapıyor hani bı rahatsızlığı öksürüğü hırıltısi hapsirigi hiç birşeyi yok diyorum acaba takıntı mi yaptı ne yaptı anlamıyorum ki.doktora götüreyim diyorum ama hangi bölüme götürsem bilmiyorum. Kızım normalde de takıntılı biri mesela yatacağı zaman sürekli döner durur saçını düzeltir diyorum acaba buda ondan mı. Normalde çok sinirli inatçı laftan anlamayan biri zaten çok zorlanıyorum gerçekten kardeşi var mesala o daha olumlu mesela birşey dediğinde aklına giriyor ama kızım tam tersi hepimiz birşeyler için dil döküyoruz ama olmuyor sanki saniyesinde dediklerinizi unutuyor küçük oğlumda üç yaşında mesela o susadigi zaman kendisi almaya kalkıyor. Ama kızım asla kaç direttiysem olmuyor bana emir veriyor ya tabiki yapicam annesiyim ama onunda kendinin farkına varması lazım sorumluluk bilmesi lazım. Mesela mutfakta yemek yiyicez kızım asla yemez illah odada televizyon karşısında yiyicek. Asla sofrasını toplamaz hani bazen söylüyorum annesim yemeğini yedin tabağınla sofra bezini mutfağa götürür müsün diye ama yapmaz. Kaç ona dedim diye küçüğü aklına almış bir kaç kez baktım kendi sofrasını toplamaya çalışmış tabi küçük olduğu için becerememisti. Mesela kızım çok inatçı illah istediği olacak biliyorum her çocuk öyle ama mesela yanlış birşey istediği güzel dille anlatıyorum olmuyor kızıyorum olmuyor çığlık çığlığa bağırıyor bana saldırıyor ağlayıp duruyor. Oğlum kendisi uyuyor ama kızım asla uyumuyor illah yanında biri yatacak sabaha kadar üç dört kez uyanıyor bende iki gündür düzene koymaya başlıyorum bakalım nasıl olacak. Etkinlik kitabı aldım resim defteri boya falan aldım. Masal kitabida alcam uyku öncesi için. Seneye okula gidecek nasıl olacak bilmiyorum korkuyorum aslında. Kardeşini de çok dövüyor sınırını kontrol edemiyor. Bazen diyorum bı sorunumu var acaba. Sonra kuzeni var oda onun gibi bağırıp çağırıyor. Ay valla bilmiyorum o yüzden size danışmak istedim.
Konu biraz saptı kızımı anlatmaliydim ki neden takıntı yaptığını düşündüğümü anlayin istedim.
Yada diyorum acaba Allah korusun kedilerle oynadı da kedi tüyü mu cigerlerine kondu öyle olsa da sadece ıhı diye mi ses çıkarır acaba doktora götürsem hnagi bölüme goturmeliyim acaba
Uzun oldu kusura bakmayın kizlar