+3 oy
427 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (94 puan) tarafından
Kızlar eşinizle ilgili istemediğiniz birşey olduğunda susup tavır yapıp sinirinizin geçmesini mi yoksa tartışarak konu üzerine konuşmayı mı tercih edersiniz

31 Cevaplar

+1 oy
(83 puan) tarafından
Kesinlikle konusma taraftariyim. Konusarak butun sorunlar cozulur. Hem susup trip atsan nolcak nerden bilcek adam sen neye kirildin uzuldun müneccim mi bu adamlar:) 
(94 puan) tarafından
Ya işte anlasınlar diye bekliyoruz buna kızdın demi falan diye de daha çok bekleriz galiba :-D
-Reklam-
+1 oy
(20,453 puan) tarafından
Tartışır üstüne giderim hiç birşey içimde kalmaz
+1 oy
tarafından
Ben çatır çatır söylerim net
+1 oy
(6,201 puan) tarafından
Cnm bence yerine göre olmalı kendini savunman gereken yerde susmamali ama ciddi bir konu değil ve birbirimizi gereksiz yere kıracak bir durum ise bence susmak daha iyi
+1 oy
(14,613 puan) tarafından

Önce diyeceğimi derim sonra bir susarım görmezden gelirim sofrada dahi yüzüne bakmam :) Eşim gelip tamam haklısın diyene kadar da konuşmam :) yada der çocukları dışarıya çıkarayım sen dinlen biraz biraz konuşurum :)

0 oy
(4,248 puan) tarafından
Uzun zamandır ne diyorsa susup ses cikarmiyodum iki gün önce kavga ettik duymadığım küfür kalmadı yine eskisi gibi devam sesimi cikarmiycam ne hali varsa görsün 
(94 puan) tarafından
Ay Allah korusun ya küfür falan hiç hoş değil Allah kolaylık versin
(4,248 puan) tarafından
O kadar pis şeyler söylüyo ki cevap vermeye  bile tenezzül etmiyorum artık
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Yerine sebebe göre degisiyor. Kirildiysam susuyorum yüzüne bile bakmam sinirliysem tartisirim susamam.
(94 puan) tarafından
O da güzel bi taktik aslında
0 oy
(1,333 puan) tarafından
İstemediğim bir durum olduğunda açık açık söylüyorum eğer kaale alınmazsam kıyameti koparıyorum ama genelde tartışıyoruz ve benim haklı olduğum kanısına varıp karşılıklı yapmamız gerekenleri söylüyoruz konu kapanıyor 
(94 puan) tarafından
Tatlıya bağlanıyorsa süper
(1,333 puan) tarafından
Tatlıya bağlanmak zorunda valla evde küçük bir kızımız var negatif bişey hissederse eşimin dünyası kararır biliyor o yüzden :)))
0 oy
(3,791 puan) tarafından

O anki ruh halime bağlı :D

0 oy
(3,119 puan) tarafından
Ben içimde tutamam zaten hemen anlar sen niye kızdın banamı kızdın diye sorar demesem bile yüzümden anlar
0 oy
(5,038 puan) tarafından
Valla konusmanın bosa gittipini farkettm den beei hiç çenemi yormuyorum. Susuunca en azından vcdana felan gelıyo. Konusunca haklı olsam da gözune çirkef görünüyorum suclu gmrunuyorum. En iyisi susmak ama kendımi yormamak için susuyorum ben keyfı bilir yani. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 114 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 901 göst.
0 oy
4 cevap 88 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Alperelifefe (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
21 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,597 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...