+3 oy
431 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (97 puan) tarafından
Kızlar eşinizle ilgili istemediğiniz birşey olduğunda susup tavır yapıp sinirinizin geçmesini mi yoksa tartışarak konu üzerine konuşmayı mı tercih edersiniz

31 Cevaplar

+3 oy
(882 puan) tarafından
susamam ki... çatlarım ya ben.. içim içimi yer muhakkak patlarım. tartışmayayım diye karar versem de ortalama bi kaç dakika içinde tartışırım net.
(882 puan) tarafından
susup bekleyince anlamaz ki ama... adam benim aklımı okuyamaz. nerden bilecek neye kızdığımı? öyle beklersem ben daha çok sinirlenirim anlamıyor diye
(97 puan) tarafından
Evet ya doğru diyosun neye kızdığımı anlayamaz sorunda çözülmez
(882 puan) tarafından
tartışmayacaksan bile niye kızdığını söyle bari adama :) ben aslında çoğu zaman kavga etmek için değil konuşmak için başlıyorum sonra nasıl oluyorsa bi bakıyorum kavgaya dönmüş konu. kızınca hiç alttan da alamıyorum. o da problem aslında
(97 puan) tarafından
Hayır birde soruyor ne oldu diye bişey yok deyip surat asıyorum sonra da pişman oluyorum o arada o da bana trip atıyo off ondan sonra uzuyo :(
(882 puan) tarafından
erkekler anlamıyor. tane tane anlatmak gerek neye kızdığını
-Reklam-
+1 oy
(147 puan) tarafından
Susamayan sabredemeyen biriyim ama doğrusu ne bilmiyorum çok susunca rahatliyorlar çok konuşunca da kaçıyorlar erkekler yok olmalı bence :)
(97 puan) tarafından
Hahah yok ya yokta olmasınlar sevip anlaşınca hayat çok güzel
(19,498 puan) tarafından
Zaten erkekler gelecekte yok olacaklarmis. Y kromozomu giderek azalacak mis. Hadi yine iyisin. Duan kabul oldu ahshdhd
(147 puan) tarafından
Keşke başka bı şey dileseydim ya arada bir işe yarıyolar aslında ;))
(19,498 puan) tarafından
Ee artık çok geç ashshsbx bindaha ağzından çıkanlara dikkat et bak hepimizin hayatı etkileniyo ahdhdhdh
(97 puan) tarafından
Ahahahh:D
+1 oy
(761 puan) tarafından
İkiside oluyor vallah bizde tartışırız adamın dilinden kurtulamam susarım konuşmam oda konuşmaz taa ki ikimizde yumuşayana kadar birsey olmamış gibi devam ederiz kendisi asla özür dileme kabiliyetine sahip değil. Zamanla bende alıştım onun bu haline 
(97 puan) tarafından
Genelde bizde böyle oluyoruz yani tartışmayız ama birbirimizle konuşmayız sonra da hiç bişey olmamış gibi davranırız
(761 puan) tarafından
Kız biz tartissak susmayan ben değil kocam oluyor vallahi bezdiriyor insanı diliyle bide sinirlenince ne dediğini bilmeyen cinsten, birşey dese konu tartışmaya dönecek biliyorum o yüzden susuyorum tamam diyorum yada susup duymamazliktan geliyorum. Tabi bu basit birşeyse tartışmaya değmeyecek birşey de
(97 puan) tarafından
Sizinkinde değişikmiş genelde kadınlar öyle yapar eşin yapıyo
+1 oy
tarafından
Eşim benden farklı olarak daha olgun gibi ben daha fazla trip atan tarafım ve gönlümü almadan asla barışmam daha dün barıştık hatta artık düne kadar eşimde 1gün beni kendi kendime bıraktı ama sonuç yine o geldi:) 
(97 puan) tarafından
Gönlünü alması için bir hediye falan mı bekliyorsun yoksa sen haklıydın afedersin desede yetiyo mu
tarafından
İkisinide) ama sanırım daha çok bana sarılmasını gözlerimin içine bakmasını o şekilde haklısın demesini daha çok istiyorum güvenirim o şekilde
(97 puan) tarafından
Hangimiz istemiyo ki bunu
+1 oy
(200 puan) tarafından
Selamünaleyküm ikiside değil bacım bazen sinirlerimize hakim olamasak ta hep alttan almalıyız aynı şey erkekler için de geçerli eğer eşlerimiz bizden razı olursa allahta bizden razı olur.. 
(97 puan) tarafından
Aleyküm selam doğru diyosun o an tartışmadan ya da küsmeden konuşup orta yolu bulmak en iyisi ama işte nefis taşıyoruz ya da o olgunluğa yeterince erişememişiz
(200 puan) tarafından
Şeytandan ve nefsimizin şerrinden korusun Rabbim bizleri
+1 oy
(2,251 puan) tarafından
Çok pis susarım. Kinimden değil, kalp kırmamak ve kırılmamak için. Öyle bir susarım ki eşim korkar. N'olur konuş ya söv bana der. Mantığım devreye girene kadar susarım. Duygular durulup mantık çalışınca konuşurum. 
(97 puan) tarafından
Evet bende bu yüzden susuyorum birde buna kırıldım diye söyleyince bu mu yani diye tepki veriyo pek önemsemiyo bende söylemek istemiyorum
+1 oy
(1,617 puan) tarafından
Ben konuşmak isterim kafamda netleştirmek isterim yoksa aklımda dönüp durur acabalar. Ama eşim o olgunlukla değil asla bir problem üzerine konuşma cesaretine sahip değil ben konuşalım derim ne konuşucaz der. Senle konuşmayı istemeye hakkım olduğunu düşünüyorum derim sokaktaki herhangi biriyle konuşacak değilim derim. Tamam kes kapat konuyu tavrı beni nefrete boğdu 
+1 oy
(1,617 puan) tarafından
Susmayı suistimal ederler işine gelir bir zaman sonra. İletişim zaten konusabilmeyi gerektiriyor 
+1 oy
(9,926 puan) tarafından
Keşke susabilsem elimden gelse tekme tokat girişirim. Asla susmam taş altında kalırım laf altında kalmam. Eskiden susardim:)
(97 puan) tarafından
:D kalp kırmadan yapabiliyorsan iyi aslında
(9,926 puan) tarafından
Benim sözlerim onun ne demesine bağlı mesela geçen yüzünü görmek istemiyorum dedi bende sana bayılıyorum dedim bunun gibi
+1 oy
(129,628 puan) tarafından
sonuna kadar tartismak 
+1 oy
(627 puan) tarafından
Eskiden susardim ama farkettim ki susmak ödül gibi biseymis susmuyorum artik:)
+1 oy
(995 puan) tarafından

Susarım. Vakit geçtikten sonra her aksma ya da 2  g8nde bir o konuyu bahsederim:D

(97 puan) tarafından
:D yeter artık özeme şunu deyip karşı çıkmıyor mu
+1 oy
(1,330 puan) tarafından
Her ikisini de yapıyorum bazen susup gidiyorum o mutlaka arkamdan geliyor sarılıyor öpüyor 

Bazen de hakkımı sonuna kadar savunuyorum noluyosa olsun diyorum ama o en son raddem tak edince artık.
+1 oy
(3,932 puan) tarafından
Valla yanlış bir davranışıni görsen yada yakalasam sert bir dille uyarırim az buçuk tartışırim ve o hatasını anlayana kadar özürunu kabul edene kadar yüzüne bakmam 
+1 oy
(115 puan) tarafından
Konuşmak en mantıklısı olur veya tartışmak mi denir ne denir bilemiyorum çünkü bazen sustuğunda karşıdaki bunu anlayamaz veya düşünemez erkekler biz kadar ayrıntılı düşünmezler senin neye sinirlendiğini neye kırıldığını anlamayabilir bunu söyleyip sorunu çözmek en doğrusu bence 
(97 puan) tarafından
Çok doğru söylüyosun sakince konuşmak en doğrusu bir süre sonra erkeklerde anlamak istemiyorlar susunca
(115 puan) tarafından
Aynen öyle biz en ufak noktasına kadar düşünürken onlar öyle değiller çünkü
+1 oy
(3,336 puan) tarafından
Yerine göre. Öyle şükür tartışmalar yok ama bazen konuşurum bazen susarım o hatasını anlayıp özür dilediğinde konuşurum yaptığını hahaha
+1 oy
(857 puan) tarafından
Kişiye göre değişir herkesin bı anlayacagi dil var anlamayan da hic bı turlu anlamaz(benim eşim) 
(97 puan) tarafından
Anlayışsız insana ne yapsan çare olmuyor :(
+1 oy
(4,731 puan) tarafından
Susar tavır yaparım asla üstüne gitmem cunkü biliyorum ki tartışma olsa saygi biter daha sonra konuşurum güzelce yaptığının yanlış olduğunu anlatırım bu konuda aşırı sabırlıyımdır o ateşse ben su olurum 
(97 puan) tarafından
Sonrasında sakince konuşup anlaşabiliyosanız ne güzel
(4,731 puan) tarafından
Evet sonrasında sinirde geçtiği için konuşabiliyoruz o yüzden hiç saygımız bitmedi
+1 oy
(267 puan) tarafından
Çoğunlukla susarım hatasını anlayıp peşimden koşar hahah
(97 puan) tarafından
Helal olsun bacım
+1 oy
(19,498 puan) tarafından
Susabilirsem sussam iyi olur. Çünkü sinirim geçince pişman olacağım şeyler söylemekten kurtulmuş oluyorum bu vesileyle. Genelde şu şekilde oluyo bizde ben çok sinirlenmişsem eşim susuyo. Ben soyleniyorum soyleniyorum. O susuyo. O çok sinirliyse o soyleniyo ben susabilirsem susuyorum. Eşim kızınca bana gülme geliyo çoğu zaman. Ortam bı garip oluyo ahshsh
(97 puan) tarafından
Siz orta yolu bulmuşsunuz ne güzel

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 114 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,348 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 902 göst.
0 oy
4 cevap 89 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Alperelifefe (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
21 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu

408,420 soru

12,270,668 cevap

37,579 kullanıcı

Kategoriler

...