+1 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (3,028 puan) tarafından
Bugün uyandığımda saat sekizdi süpürge çalışıyordu şuan saat 1 buçuga geliyor hala kapanmadı o süpürge. İnsanda hic mi düşünce olmaz ya hadi iş yapıyorsun anladıkta bu kadarda sürmez ki. Daha öncede sabahin köründe zeytin kırıyorlardi tak tak bütün ses benim evdeydi. Gittim uyardim şimdi gene dayanamadım çıktım suratıma bakiyolar bön bön. Her gün böyle istisnasız sesleri hiç kesilmiyor. Torun torba ne varsa toplanıyor eve gece oniki bir tepinip duruyorlar. Geçenlerde de sofra cırpmişlar yatak odamin cami açıktı içeri ekmek kırığı dolmuştu. Balkon desen hak getire kilim çırpıyor diye cam balkonu kapali tutuyorum bu kezde halı yıkayıp sarkıtıyor camlar hep leke oluyor. Sabrediyorum şuradan bir iki aya çıkacam diye ama bakalım. Keske herkes apartmanda yaşamasa 

3 Cevaplar

0 oy
(741 puan) tarafından
Saat 8 den 1 e kadar nasıl süpürge atabilir , temizlik yapiyrodur ara ara supuruyordur . Keşke saat 10 dan sonra süpürmeye başlasa 
(3,028 puan) tarafından
Valla atıyor uyardim geldim ama hala çalışıyor
(741 puan) tarafından
Allah Allah takıntılı o zaman
-Reklam-
0 oy
(5,296 puan) tarafından
Bizim apartmanda saat 11 olsa ses kesilir sabah en geç 9 ile 10 süpürge makinesi atılır bir ara üst komşu gecenin 2 ile 3 kadar çamaşır makinesi çalıştıriyordu ama çamaşır makinesi helikopter gibi ses çıkarıyordu eşim gidip uyardı yöneticiye söyledik odur o bir daha çalıştırmadı  artık yeni kanunda kimse kimseyi rahatsız edemez kararı gelecekmis
(3,028 puan) tarafından
Ben hep saat 10 dan sonra açarım alttakinin küçük bebegi var belki geç uyanır diye ama herkeste aynı düşünce yok maalesef
(5,296 puan) tarafından
İnsan oğlu bencildir kendisinden başka kimseyi düşünmez cnm
0 oy
(568 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun tez zamanda kurtulursun inşallah Benim de titiz mi Titiz sorunlu mu Sorumlu bir üst komşum var İnşallah ben de kurtulacağım bana da dua et
(3,028 puan) tarafından
Allah iyi insanlarla karşılastirsin ne diyelim

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 217 göst.
0 oy
20 cevap 302 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde M.h.2606mt (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 145 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde VB. (456 puan) tarafından soruldu
0 oy