+1 oy
65 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,151 puan) tarafından
Kaburga bilezik çok beğeniyorum almak istiyorum kuyumcuya gittim 70 bin dedi işçiliğini sordum varmi diye yüzde 10 kayıp olur 20 bin civari dedi 

Ne kadar çok ya ve malesef vazgeçtim 

Satarken cokmu kaybi bu kaburganin bilenler varmi

3 Cevaplar

+2 oy
(858 puan) tarafından

20 bin büyük rakam. zaten altın bilezikler de bence çirkin boşver onun yerine altın al dursun kasada :) ya da değer kaybetmeyen bişey varsa ondan al bence

(2,151 puan) tarafından
Severim zarif günlük şeyler Ajda kullanırım tek
Onun haricinde bu kaburga biraz dikkatimi çekti:D
önce (858 puan) tarafından
ben hiç anlamıyorum bu konulardan da ama altın bilezik de sevmem. ben künye gibi bileklikleri seviyorum onların da altınları çok değer kaybediyor diye alamıyorum
-Reklam-
+1 oy
(5,976 puan) tarafından
evet gecende sattim bende  78 bin tuttu. aliyor olsaydim nrkadar olurdu dedim zarari hesaplamak icin 19 20 bin koydu uzerine. 97 kusur bin tuttu aliyit olsaydim ben nisanlanacagim zaman babannem aldi . hastaydi o donem . bana kardrsime amcamin imi kizina aldi bilezik.   fugunumu gotmesi nasip olmadi iki ay once vefat etti. digerlerine burgu aldilar. ben takarim fiye kavurga aldirdi annem. ama brn takip takistirmayi sevmem. vok pisman oldum valla krske burgu alaydim diye. satmadim hatirasi var diye . bana araba aldi esim. o yuzden sattik
(2,151 puan) tarafından
Üzüldüm ya
Kaç gramdi sizin ki
(5,976 puan) tarafından
26 kusur gramdi sanirim
0 oy
(129,283 puan) tarafından
alcam takcam dersen kaybi dusunme yok yatirim dersen zaten o tarz seyler alma butcem 70 se tam altin al gramse al ama takilacak seyler herbturlu zarar zaten
(2,151 puan) tarafından
Aslında pek bütçeden sayilmaz ama krediyle birşeyler yapcaktim
Ya hem takardim hemde yatirim olur diye
(129,283 puan) tarafından
her turlu zarara giriyon takmak istersen
(2,151 puan) tarafından
Evet malesef

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 103 göst.
0 oy
2 cevap 73 göst.