+1 oy
458 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (872 puan) tarafından
Arkadaslar biz esimin memleketime tasindik ama esim henuz islerden dolayi gelemedi yani ben evde oglumla tek basimayim. Esimin kardesi 17 yaşında bizde kalmak istiyor bugun icin sadece. Okuluda cok yakin bize arada sirada yemek yemeye geliyor. Ama esim burada olmadigi icin uygun olmadigini düşünüyorum bunu nasil kalbini kirmadan yanlis anlasilmadan soylerim

15 Cevaplar

+2 oy
(712 puan) tarafından
Bir günden bir şey olmaz bence ya. Sen istemiyorsan da eşine dinen uygun olmadığını bleirt. 
-Reklam-
+1 oy
(4,685 puan) tarafından
Buraya yazdığın gibi söyle direk. Kırılacak bir durum yok sen olan bir şeyi söylüyorsun 
+1 oy
(3,630 puan) tarafından
Yaşın kaç canım 
(872 puan) tarafından
24 yasndym
(3,630 puan) tarafından
Uygun olmaz o zaman dedikodu cıkarır lar sürekli gelirse canım yaşın 40 falan olsa nesrde
(872 puan) tarafından
Ya ben isin dedikodusunda degilim dinen uygun degil
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Aynı bu şekilde söyle bence doğru değil
0 oy
(129,410 puan) tarafından
yani nolcakki 17 yasinda kucuk cocuk gelsin yesin dursun yigeniyle eylensin gitsin
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Kayınvalidene söyle eğer o hayatta ise veya eşine de senin konuşmanı yanlış anlayabilir
(872 puan) tarafından
Ya cocuk aramış kaynanami ama oda abin yok uygun olmaz oglum dememis yengene sor demis bende kalbi kırılmasın diye gel dedim ama icime sinmedi sonra
(17,914 puan) tarafından
Valla daha yeni taşınmışsınız eşin bile gelmemiş baştan alıştırma sonra pişman olursun
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Senin kardeşin ne kadar benim kardeşim de olsa kardeşin veya benim niyetim ne kadar iyi de olsa dışarıdan gören aynı şeyi düşünmez kardeşin sen yokken Eve gelip gitmesinden ben rahatsız oluyorum diye eşine belirtebilirsin hem dinen hem mecazen uygun olmaz zaten yani sen daha 24 yaşındaymışsın yani evde istediğin gibi rahatça giyinmek istersin yatıp uzanmak istersin yani karının yaşı da küçük değil şimdi Allah için olmaz yani rahat rahatlık açısından dolmaz diyen dolmaz mecazen dolmaz yani nereden bakarsan bak olmaz
0 oy
tarafından
Ne olacak ya 17 yas abartmayın 
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Kayinvaliden kayinbaban yokmu? Onlar soylesin,  de onlara o benim kardesim gibi ama dinen caiz degil, onu kirmak istemiyorum de. Ya da aynisini ona soyle
0 oy
(1,853 puan) tarafından
Karşı tarafın düşünmesi lazım aslında. Şimdi benim kardeşim de var 27 yaşında gelin 24 yaşında. Gelinimiz kapalı mesela. Abim 2 ay kalmaya çağırıyor kardeşimi kpss ye hazırlanacak. Abim gece de işe gidiyor. Her ne kadar bir şey olmayacağını bilsekte kardeşime dedim orda kalman uygun olmaz. Kız kapalı sonuçta rahat edemez abim de evde olmadığı zamanlar uygun olmaz gel bizde kal dedim. Böyle olması uygun. Ama abimin eşi gelsin kalsın diyor istemediğini düşünürüz abim yanlış anlar diye asla gelmesin demiyor. Bunu erkek tarafının düşünmesi daha uygun. Söylersen eşin yanlış anlayabilir
0 oy
(5,039 puan) tarafından
Bir gecelık sey ıcın söylenmez bence. Daha 17 yasında hem 
0 oy
(1,346 puan) tarafından
17 yaşına çocuk diyenler olmuş gayet buyuk asla çocuk değil böyle bir teklifte neden bulunmuş onu da tam çözemedim ya kaynanani ara tek başına kalması hoş olmaz sen de gel de ( bence deme bu sefer sık sık gelip kalmak isterler) ya da eşine hayatim gelip kalacak ama kocaman adam genc delikanli artık ben yanında rahat edemem ben kırılmasın diye tamam dedim de sen ara olmaz de sana kirilmaz sen gelince davet ederiz falan diyebilirsin. 
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Valla canım şimdi hiç hoş değil ama bir geceliğine gelecekmiş bide üstelik çağırmış gel demişsin artık bu saatten sonra ne söylersen söyle seni yanlış anlarlar yani başta eşini arayıp ya canım ben rahat edemiyorum sonuçta evin içinde çocukla rahat etmek lazım deseydin belki bu kadar yanlış anlaşılması ama cagirmissin bu saatten sonra ne söylersen yanlış anlarlar seni 
0 oy
(83 puan) tarafından
Sende benim gibi yakına tasinmakla hata yapmışsın vb.şeylerden müzdaribim senin gibi
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Neden sizde kalmak istiyor eşin söylesin sen hiç karışma

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 126 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Baharcancaz (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 390 göst.
0 oy
2 cevap 52 göst.
0 oy