0 oy
429 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (5,994 puan) tarafından

iay allahim ya  ben turuncu sictim desem portakal tarlasi yiyecek turuncu sicmak icin. kiskanc kopek ya. nefret ediyorum ondan nfretimi burdan pöykurmek istiyorum. eskiden ölü gelin gibi oluo falan derdi bisektomili yanak icin. ben yaptircam simdi sabahin korunde dioki yaptirda guzel olursa bende yaptirirm :) ay kiskanclikta yani bukadarda belli etme. naletolasiiiiii nefret ediyorum senden diye haykirmak istiyorum biraya

derdimin sacmaliginin farkindayim sadece nefret ediyorum o kisknc kopek kuzenimden

17 Cevaplar

+2 oy
önce (610 puan) tarafından
Yazdıklarının az yarısını anladım, yarısını anladığım kadarıyla yorum yapacağım mesafe koyması bilip herseyinizi anlatmazsanız paylaşımları ona gizlerseniz kırıp dökmeden m3safeli olabilirsiniz 
-Reklam-
+2 oy
önce (831 puan) tarafından
Nefret ediyon niye konusyon kız niye herşeyi soyluyon
önce (5,994 puan) tarafından
iste gorunuste samimiyiz. inan o yazinca boyle iyyy allahin cezasi deyip dis sikarak okuyorum yazdigini nefretten
önce (831 puan) tarafından
Olma işte yazma
+1 oy
önce (1,530 puan) tarafından
Benim de gicik olduğum bir kuzenim vardi kan bağımız olabilir ama sana ısınamıyorum yıldızım seninle barismiyor. Seninle görüşünce iyi duygular hissetmiyorum ve beynimde kötü düşünce taşımak bana ağırlık yapıyor dedim ve görüşmeyi kestim bu kadar basit 
saymakla bitmez yaptıkları mesela ben hamileyken çok kilo almak istemedim diyetle devam ettim sürekli bana yemek resimleri attı canım şunu istiyor yiyecegim canım bunu istiyor yiyorum sanki hamile benim aş eriyorum falan dedi bana o kadar çok kasma sonuçta kilo alacaksın falan filan diyordu sürekli resimler attı yemek resimleri güya benim canım çekecek de ben de yiyecegim de kilo alacağım ama amacı oydu yani. kendi pis Boğazını tutamıyor beni de öyle zannediyor sonra o hamile kaldı işte 777777 o hamileyken yalan yok ben de inadına attım şunu canım istedi yaptım bunu canım istedi yedim oysaki yemediğim halde yedim dedim sevdiği şeylerin resmini attım mesela bana nasıl yapılırsa öyle karşılık verdim son 5.06 senedir ben de onun kuyusunu kazııyorum arkasından
önce (6,663 puan) tarafından
Aman Allahım var mıdır benim hayatım da da senin gibisi casperiye :D şokla okudum yazdıklarını.
herseyde karsilikli iste. sen o kisiye o sekil hasetlik yaparsan illaki sana da kuyunu kazmak isteyen cikar.  benim etliye sutluye zararim yoktur ki sirf hasetligime bole yapti bana daha birton sey.  bende ona sagolasin demem daa bende onun kuyusunu kazmak isterim
önce (491 puan) tarafından
Peki kaç kilo ki mide ameliyatı olacak ,
92 kilo. boyu 164  .canla basla mucadele ederek hergun benimle cetele tutarak hasetligine 77 lere diyetle falan dusuyor sinra hoop gene alio.
+1 oy
önce (11,373 puan) tarafından
Niye görüşüyorsun ki o zaman ben kuzenlerinle görüşmem kafa yapılarımız uyuşmaz hele bi tanesinin kıskançlıklarını sezerim bayramdan bayrama anca görürüm bazen onuda görmem
en guzeli de aslinda . iste gorunuste iyiyiz guya. birde zaten 30 yasa kadar ben kardes bilirdim onu. 30 dan si ra aydinlandim. kalabalik aileyiz ve birbirimize bagliyir her ortamda yuz yuzeyiz oyle iliski kesicek durum yok yani. ozaman onun oldugu heryere gtmemem lazim ki tum ailem tyzeler kuzenler falan bagi kesmis olurum
önce (11,373 puan) tarafından
He tabi o zaman kesemezsin biz farklı şehirdeyiz
farkli sehir olsa arama sorma zaten aramiyorum da akraba ortamlarinda iste illa denk geliniyir. eskiden arasirdik knusurduk bekarken anneler izin versede girussek diye dort teperdik. son 7 yilda iste anladim bana karai tavrini. bende mesafe koydum ama en fazla bukadar konuo
+1 oy
önce (812 puan) tarafından

Ben turuncu siictim desem portakal tarlası yiycek :)

Nerden bulursunuz bu babanne atasözü gibi lafları :)

Çok yaşayın... 

:) hakkaten oyle koz ne yapsam aynini yapar .
+1 oy
önce (17,927 puan) tarafından
Mesafe en iyisi her şeyden haberi olması gerekmiyor bence 
+1 oy
önce (586 puan) tarafından

Ahahah kuzen i okuyunca seni tahmin etmem :D:D boşver kız kimse senin bu hırsın azmin kendine aşkını geçemez tek geçerim seni :D

oyle zaten . bi konu olur mesela sey der asla rekabeti sevmem der o kuzenim . oysa adi rekabiet olmaliymis yani. o derece hasetlenir. herkesin seyi kendine der . ama benim cetelemi tutar. ben derim tek rakibim turk hava yollari ve kendim. kendimle yaris icindeyim ben .
önce (586 puan) tarafından
30 dan sonra aydınlanma yaşadığın için anlıyorum aslında geçmişreki saflığının hıncı gibi oluyo ama üst yorumuna üzüldüm kız burda severim seni adam seçmeden destan gibi cvp yazıyorsun üşenmeden ama kimseye ölüm gibi bi konuda içinden bile geçirme kız. Babaannemden nefret ederdim öldü oturdum ağladım yine
evet biliyorum hatali bir duuanc
+1 oy
önce (13,054 puan) tarafından
Ahahhahwhw ya o nasıl laf be sabah sabah :)
:)) ay nebilim iste nefret ediyorum kendisinden :) oyle bir tabir buldum:)
önce (13,054 puan) tarafından
Güzel ama sevdim:) teşbihte hata olmaz sonuçta
0 oy
önce (3,610 puan) tarafından
Sen sinirlenince ne yazacağını karistiriyon:))))) portakal tarlası iyiydi :)))
:) ay evet sinirlikken parmaklarim titrer  zaten demet akalin stili yaziyorum :) sinirliyken hepdne karisiyor
0 oy
önce (1,964 puan) tarafından
Bende hiç biriyle görüşmüyorum gerçi benimkiler uzak diye mi bu kadar kolay oldu anlamadım. Mesaj attıkça görüldü yaptım aradı açmadım öyle geçen sene mayıstan beri mesaj atmıyor aramıyor dkdjjdjd uzakta da olsa beni sinir ediyordu kafam rahat mesafe en güzeli 
0 oy
önce (19,511 puan) tarafından
Senin kuzeni tanıyoruz ya agsgdg

Görüşüyor musunuz siz 
gorusuyoruz mecbur
0 oy
önce (669 puan) tarafından
abla ne diyon 
0 oy
önce (1,857 puan) tarafından
Yorumlarda samimiyiz yazmışsınız. Benim kaynanam ve görümcem gibi yüzüme gülüp arkamdan sizin gibi konusuyor. Bu kadar nefret ettiğiniz bir insanla neden gorusuyorsunuz, size de yük değil mi ? İğrenç bir durum bence ya. Seni hayatımda istemiyorum de sil gec. Bu resmen ikiyüzlülük 
evet samimiyiz kardes gbi buyuduk ben hep oyle bildim. ama 30 yasindayken onun benim arkamdan kuyu kazdigini farkettim. birbirine bagli aileyiz hep dip dibeyiz . onunla gorusmemek icin mesela biryere gtmesem tum sulalarmden kopmus olurum. gorunuzte samimiyiz ama o benim hep kuyumu kaziyormus. son 7 senedir farkettim bende onun asla hicbir konuda iyiligini istemiyorum. igrenc durum ama o yuzume gulup kuyumu kaziyor bende aynn oyle olmaya basladim artik
önce (1,857 puan) tarafından
Size çok zor olur bence sinir stres yapmıyor mu bu durum. Ben 3 yıl resmen sinir hastasi oldum. Baktım ben artık gerçekten hasta olacağım hayatımdan cikardim.yakinmissiniz size niye böyle yapıyor ki ne garip insanlar
0 oy
önce (1,294 puan) tarafından
Arkadaşımın yeni aldığı vazoyu beğenmiştim sonra bende aynısından aldım şimdi bende mi kıskanmış oldum :D
o ayri bise ayni vazodan bir tane uretim yokya illaki begenip alabilirsin o iyi niyetli biseydir :)) bunun hasetligi belli yani yuzunun pisliginden  bakislarindan bile anlasilir
önce (1,294 puan) tarafından
O zaman araya mesafe koyman daha iyi olur senin için
0 oy
önce (895 puan) tarafından
Ablamın var bitane böyle eltisi. Altlı üstlü oturuyolar birde. Evine git kopyala yapıştır aynı. Benim ablama hediye aldığım şeyleri bile gidip koşa koşa alıyor. İğrenç ve çekilmez bir durum. Yaptıklarını ve yapacaklarını saklamak en iyisi. Başka nasıl kurtulunur bilmiyorum 
0 oy
önce (3,228 puan) tarafından
Kız casper ben okuyom hep sen sevmiyorsun bu kızı neden hala görüşmeye devam ediyorsunki mesafe herzaman iyidir 
sevmiyorumda baci. birbirimize bagli aileyi 7 teyzem iki dayim birton surusuyle kuzenim var hep bir aradayiz . yani ben o nalet icin tum akrabalarimlada mesafe koyarim  hep bi aradayiz vunku. kendimi herkesten geri cekmis olurum
önce (3,228 puan) tarafından
Kalabalık aile problemi doğru diyorsun biriyle sorun yasadinmi ister istemez etrafada sıcrıyor bizde cok kalabalığız 43 kuzeniz biz kuzen cocukları hariç :)
0 oy
önce (4 puan) tarafından
Benim de var öyle kuzenim ne alsak aynısını alır sadece bana karşı değil herkese karşı öyle ama ben nefret fln etmiyorum fazla kafaya takmaya gerek yok 
aynindan almasi mevzu degil de bunu hasetligine yapip benim sirf kotulugumu istemesi yuzime gulup arkadamdan herzaman kuyu kazmasi beni nefret ettirdi. yoksa aynini alsin demekki benim zevkimi begeniyor derim iyi niyetli dusunurum de bizim farkli biraz benim iyiligime olan hicbiseyi istemez  haset eder  kotu niyetle yaptigini anliyorsun zaten.o yuzden nefretlik.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 505 göst.
+1 oy
9 cevap 321 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 362 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (966 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 466 göst.

408,446 soru