+2 oy
81 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (811 puan) tarafından
Benimki eski tip eşimin bekarlığından kaldı çeyizime almamıştım 4 sene oldu evleneli değiştiriyim diyorum da ne alıcağımı bilmiyorum

4 Cevaplar

+1 oy
(3,134 puan) tarafından
Tefal al en güzeli uzun ömürlü oluyor benim var 14 senedir kullanıyorum 
-Reklam-
+1 oy
(12,612 puan) tarafından
fissler kesinlikle. hem basit hem çok çok iyi
(12,612 puan) tarafından
evet o zaman da pahalıydı, alırken 50 kere düşünmüştüm. kredi kartı kampanyası vs aramıştım öyle almıştım. ama böyle şeyler ömürlük oluyor. ablam da var diye almak istemiştim o da 11 senedir kullanıyor. başta pahalı evet ama tencere bence hak ediyor o parayı. o zaman hiç aklıma gelmemişti bilsem normal çelik tencerelerimi de fissler alırdım, 40-50 sene kullan miss
(9 puan) tarafından
40 50 mi :)  resmen bir ömür yani tek sefer de al bitsin hesabı eğer okadar kaliteliyse parasını elbette hakkediyor alınır yani
(12,612 puan) tarafından
ömrümüz ne kadarına yeterse işte:)) annem çeyizine emsan almış. 82 yılında evlenmişler düşün. yalnız eskinin iyisi de tam iyi yani. şimdi bende de emsan tencere normal çelik tencere var, kötü değil ama çoook uzun seneler kullanabileceğimi düşünemiyorum. ama annem hala o çeyizden olan tencereleri kullanır
(9 puan) tarafından
Videolar var bir ara izlemiştim eski olan herşeyi ve aynı şeylerin fabrikasyon olanlarıyla kıyaslamışlar eskiye hiçbirşey olmıyorken yeni üretimler hemen pert oluyordu.. Bunun sebebide hızlı tüketim olsun sürekli satış olsun diyeymiş
(12,612 puan) tarafından
boschun bir çamaşır makinesi, asla bozulmuyormuş. bu yüzden firma o makinenin satışını durdurup bir daha üretim yapmıyor.
+1 oy
(793 puan) tarafından
Fissler veya wmf 
+1 oy
(2,788 puan) tarafından
Fıssler en iyi marka ama fiyatı bana pahalı geldiği için ben jumbo markasını aldım ikili 6 litre ve 4 litre güvenlik ventili var buhar içeride sıkışırsa güvenlik ventili devreye giriyor ve havayı boşaltıyor. Patlamaz garantili diyorlar bunlara. Tabi bende henüz hava sıkışma vs olmadı. Yemek pişirme süreleri de gayet iyi mesela geceden ıslatılmamış nohutu 20 30 dk da pişirir 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 229 göst.
21 Mart 2022 Diğer kategorisinde G302 (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 170 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Ozgegzem (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 76 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 5818 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 191 göst.