+2 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kac kere gordum bilmiyorum profilinde karisiyla fotografi olup oyle kadinlara yorum yapiyolar karıları hic bakmiyo mu takip etmiyo mu kocalarini? sonra bu erkekler karılarınin yuzune nasil bakiyo hic mi farkedilmiyor? 

4 Cevaplar

+3 oy
(5,308 puan) tarafından
Ee burda görmüyor musun. Laftan anlamayan, gıdecek kapısı olmayan ne yapsın görmezden geliyodur. Mesela brnm kaynı. Karısına seni kıskanıyorum bahane syls instagram actırmoyor kendi nerfe pavyon kadını var onları begebiyor. Eminim eltim bişey dese üste bile çıkar. 
(6,798 puan) tarafından
yazik ya  brnim madem yok senin de olmasin deyip iyi kapattiramiyor da tabi eltin inta acamayan onun hesabini nasi sorsun  . yazik gercekden
(551 puan) tarafından
Hahhh ağzına sağlık bnm kocamın da bütün sosyal medyasi var bende Instagram indireyim yemek tarifleri tatlı tarifleri vs icin dedim yok olmaz ya birisi sana yazsa fln filan deyip açtırmadi kişi kendisinden bilir işi ,
(5,308 puan) tarafından
Benimki de bana actırmaz ama en azından kendının dde yok hiç sosyal medyası felan.
(6,798 puan) tarafından
bizimde tar tersi ben otu boku paylasirim vokda vakit gecirirdim. esimin yok instasi. bigin gerginlik oldu tartistik baska bi sebepten vocuklarla ilgili. ne alakaysa gicikligina bende instgram acicam gor gununu dio.sanki ben yasaklamisim gibi. e aaacc dedim banane ac nolmus kotu bise olsa ben kullanmam sende ac aacmami dedim:) sonra acti surda iki senedir falan var hatta belki birbicuk senedir intgrami var:)
-Reklam-
+2 oy
(19,950 puan) tarafından
Erkek karektersiz kadın çaresiz olunca pekâlâ oluyor 
+1 oy
(2,296 puan) tarafından

İnsanın erkeğinden tiksindiğim kadar hiçbir canlının erkeğinden yemin ediyorum tiksinmedim. Benim adım galiba feminist :getlost: ama erkekleri bu hale getirenler yine babalar babalarada annelerin dur demeleri gerekiyor bir noktadaki insanlık düzene girsin. 

0 oy
tarafından
Ayrı sinir oluyorum susan kadınlara zaten yok evim yok çocuklar için susuyorum saçma bahaneler hepsi

Bu adam ******** çıktıysa sen niye hala yanındasın güya o çocuk mutlu aile tablosunda yaşıyor 

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 893 göst.
10 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,173 puan) tarafından soruldu
+4 oy
26 cevap 851 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,168 göst.
27 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ikbal (52,676 puan) tarafından soruldu
+3 oy
39 cevap 861 göst.

Kategoriler

1,439,236 soru

23,662,172 cevap

309,039 kullanıcı