+1 oy
106 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (672 puan) tarafından
Kızlar bende daha hamilelik belirtileri başlamadı sanırım ya biraz iştahsızlık burun tıkanıklığı var bı hafta öncesine kadar ağrı vardı oda geçti  şuan hiçbirsey hissedemiyorum 

8 Cevaplar

+1 oy
önce (9,893 puan) tarafından
Dua et başlamasın benim 6 haftada başladı şuan 11 haftalık annamdan emmdegim süt burnumdan geldi. Evi b.ok goturuyo yemek yapamıyorum zar zor ağlaya ağlaya namazlarimi kılıyorum Rabbim afetsin bazen onlarda gidiyor.
önce (672 puan) tarafından
Valla bende hiçbirsey yok ya inşallah böyle dedikten sonra burnumdan gelmez
önce (5,958 puan) tarafından
:) illa belirti sat degil ben digurana kadar sapasaglamim . bin tane hamilelik geciriri vocuk dogrurabilitim ama bir adet bebege bakamam.
önce (9,893 puan) tarafından
Orası ayrı dogurduktan sonrada bitmiyo ki asıl o zmn basliyo ztn annelik çok çok zor boşuna cennet annelerin ayakları altında degil
-Reklam-
+1 oy
önce (1,284 puan) tarafından
Bende de hiçbir belirti olmadı mide bulantısı bile sadece 15 haftada  bir hafta kadar çektim çok rahattı hamileliğim sadece 7.haftada büyük bir sinir boşalması yaşamıştım o kadar 
O sinir boşalması bendede oldu cinsiyeti belli mi acaba
Benim kızım oldu şuan 15 aylık:)
Bendede aşırı bı sınır var
Ben aşırı sinirliydim hatta 7 haftalıkken kriz geçirip saatlerce ağladım 40 hafta hamilelik çektim o 40 hafta da hep sinirliydim yani sakin olduğum günlerde oldu elbet ama evi süpürürken süpürgelikleri iyi süpürmüyor diye süpürgeyi vura vura yapardım ev işini sonra bulaşık yıkarken ani Bi ağlama gelirdi hıçkıra hıçkıra ağlardım hamilelikte hiç ağrı çekmedim ama duygusal anlamda sinirlerim çok kötüydü
+1 oy
önce (90 puan) tarafından
inşallah başlamaz bulantıyla öğrendim 6.haftada afedersiniz doğurana kadar kustum neredeyse koku hassasiyetim en üst seviyelrdeydi Allah kimseye yaşatmasın 
Cinsiyeti neydi
önce (90 puan) tarafından
kız oldu canım
+1 oy
önce (1,330 puan) tarafından
Bende de  yoktu hatta acaba bnde bi anormallik mi var bn niye kusmuyorum demiştim anneme o da ay sus kendini nazar etme kusma daha iyi demişti çok geçmeden başladı zaten kusmalar:D
Kaçıncı haftada başladı
önce (1,330 puan) tarafından
7.haftadsn sonra başladı diyr hatırlıyorum
0 oy
önce (1,305 puan) tarafından
Benimki 2. Haftada başlayıp 17. Haftaya kadar devam etti bence sukret
Cinsiyeti neydi peki
önce (1,305 puan) tarafından
Erkek ama cinsiyetle hiç alakası yok. Benim annem de böyle olurdu 4 kızı var. Teyzem de böyle olurdu 1 kızı 1 oglu var. Yani biraz genetik bir durum
İlk oğlumda hiç olmadı denecek kadar azdı bunda daha başlamadi bklm
0 oy
önce (1,964 puan) tarafından
Ayy başlamasın bence kızımda yoktu o kadr rahat geçirdim şuan ki hamileliğimde berbat geçti ilk kaldigim günden kolu hasasiyetiyle başladı birşey yiyemiyordum 5 ay boyunca çektim 
Bendede koku hassasiyeti var ama çok rahatsız edici değil
0 oy
önce (138 puan) tarafından
Benimde 6 . Haftada başladı ve ölü gibiyim desem yeridir basım yerden kalkmıyor 
0 oy
önce (125 puan) tarafından
Darısı başına inşallah benim hiç belirtim olmadı sadece sabah bulantılarım oluyodu zeytin yiyince hemen geçiyodu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
22 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde meva1 (1,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 94 göst.
+1 oy
14 cevap 340 göst.
16 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Emine S (17,180 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 475 göst.
26 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,224 soru

12,261,805 cevap

37,360 kullanıcı

...