0 oy
296 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (17,889 puan) tarafından

image

ilk defa buraya anlık atıyorum yeni yıl yeniliği olsun dedim :) tartıda gördükleriniz sizi yanıltmasın maalesef ters çıktı inşallah bu sene içinde sayıyı tersine çevirmekte nasip olur sizler neler yapıyorsunuz var mı yeni hedefler :) 

12 Cevaplar

0 oy
önce (12,533 puan) tarafından

Bende bugün 4 gün oldu başladım. 60 kilodan bu sabah 58,60 gördüm tartıda :woot: hedefim 53 inşallah

önce (74 puan) tarafından
2023 de ben de tek öğünle 18 kg vermiştim. Bugün itibariyle tekrar başladım.
önce (6,213 puan) tarafından
Kız senin kilon bayağı iyi neden düşünüyorsun ki boyun kaç
önce (12,533 puan) tarafından
Yok canım ya 60 fazla bana. Boyum 1.57 en fazla 54 falan kurtarıyorum
önce (2,741 puan) tarafından
Tuğba 18 kiloyu ne kadar sürede verdin
2.5- 3 ay civarında vermiştim.
-Reklam-
0 oy
önce (1,091 puan) tarafından
Yeni yıl hedeflerim var..rabbim uygulayacak güç versin inşallah..yaza daha fit girmek,daha çok kitap okumak,farklı örgüler tasarımlar denemek,kendime özel zamanlar yaratabilmek gibi:)))
önce (17,889 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim de kişisel gelişim için planlarım var Rabbim nasip etsin inşallah
0 oy
önce (4,091 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bende yok olmaya doğru gidiyorum :D

önce (1,948 puan) tarafından
ahahah yaa:)
önce (2,257 puan) tarafından
Aha benim kilo :))
Kız bu ne benim bir kolum bir budum bu :) of of
önce (4,091 puan) tarafından
Bi ev taşıdım 2 kilo verdim 4 günde :D 1 ayda toplam 4 kilo gitti
0 oy
önce (1,948 puan) tarafından
İnşallah canim hedefe ulasirsin. 

Bende kizim sağolsun bir is yapmama izin vermesi. Delirmeye dogru giduyorum
İnşallah canım 93 ten geldim uzun süredir de 86 da takılı idi tiroid var zor veriyorum maalesef
0 oy
önce (7,431 puan) tarafından

65 kiloya çıkmışım :O:ninja: hedefim 61 olmak diyeyim bari ......

65 inilebilecek bir kilodur çıkılabilecek değil benim için :)
önce (7,431 puan) tarafından
Bana göre fazla :D
Verirsin inşallah canım
0 oy
önce (1,102 puan) tarafından

98 kilodan 68 e inmistim doğumdan sonra 1 senede diyetisyeni bıraktım 1 aydır 71 oldum nasil oldu anlamadim :D yeni yıl hedefim 65 olmak en kısa sürede inşallah 

Ben altı aya yakın bir zamanda 8 kilo ancak verdim ama epeyce bir inceldim yağ kasa dönüşüyor tartıda eksilme olmuyor ama inceliyorum dediğine göre inşallah ben 70 e de razıyım
önce (1,102 puan) tarafından
Ay inşallah yeni yilda veiririz yaa bende tiroid falan herhangi bir sorun da yok abur cubur da yok genel anlamda sağlıklı besleniyorum ama porsiyonu fazla kaçırıyorum yemek yemeyi seviyorum huyum kurusun :)  benim diyetisyenim bazı aylarda 2 hafta ketojenik diyet yaptırdı ve ne zaman yaptıysam 15 günde 3 kg yağdan gitti her seferinde tavsiye ederim çok işe yaradı bende . karbonhidrat meyve yoğurt süt falan yok biraz zorluyor beni ama en çok işe yarayan o oldu
Bende yapıyorum ama arada kaçırdım Maalesef
0 oy
önce (1,330 puan) tarafından
Bu sene yapacaklar listem bu evi sattırmak onun yerine daha uygun bı yerde müstakil ev almak kalan parayla da araba almak bu gidişle zor çünkü para biriktirip almak.Kızıms güzel bı oda yapıcam inşallah evi de baştan dekore edicem
İnşallah canım yaparsın istediğini her şey gönlünce olsun
0 oy
önce (1,333 puan) tarafından
2025 hedefim borçlarımızı bitirip ki azcık var ev için birikim yapmak He birde kilo almak ya alamıyorum Bi türlü 
Kimi vermek istiyor kimi almak ah ah
önce (1,333 puan) tarafından
Ah ki ne Ah gerçekten minyon bir insanım sadece hamileyken 65 i gördüm normalde 50 yi bile zor görürüm şuan 42 kiloyum
0 oy
80 i görmüşüm bende doğumdan sonra iyice kilo aldı başını gitti. Bugün itibarıyla başladım bende. İnşallah hayırlı, sağlıklı bir şekilde fazla kilolardan kurtuluruz. Yeni yıl için hedeflerimin ilki kilo vermek, para biriiktirebilmek ve ders çalışıp atanmak.
İnşallah hepsinin gerçekleştiği bir yıl olur
0 oy
önce (13,559 puan) tarafından

Yeni hedefim arabayı daha iyi kullanmayı öğrenmek ve annemin evine el atip duzene koymak.

Benim ev bitti sayılır çok şükür sıra annemde  :)

Al canım al gün günden kötü geliyor ehliyet artık lüks değil bir ihtiyaç. Ben seneler önce almıştım şuan yaş 30 işte yeni yeni kullaniyorum
Ya eskiden parasızdım şimdi de özgüvensizim sürekli erteliyorum
Ozguvenini kazanmalisin canım yapamam deme.
Ben eşimle hatta daha çok babamla kullandım ilk ehliyet aldığımda. Babam 1 2 kere panik oldu ve o refleksle sesi yükseldi. Bende bıraktım bir daha kullanmadim.  Seneler sonra eşimin desteği ile geçtim direksiyon başına hatta tek başıma. Köyde oturuyoruz ve eşimin işi yoğun olduğu için sürekli al bırak zor oluyor o sebeple oturdum direksiyon başına çok şükür bi kac kullanımda oturttum.  Hala acemiyim ama işimi görebiliyorum 2.5 yaşında da bir kızım var
Ben çalışıyorum ama iş yerim evime çok yakın çocuğum seneye kreşe başlayacak ve eşimin çok alakasız bir çalışma sistemi var o çok uzun mesai yapıyor şu an henüz arabamız yok bizim önümüzdeki yaz alacağız ama ben eşimden asla öğrenemem beraber yemek yaparken bile kavga ediyoruz :) kesin iyice panikletir almamı destekliyor ama çok kontrolcüdür sağolsun o yüzden sürekli erteledik
Sen ehliyetini al canim gerisi gelir tek kullanmak daha iyi emin ol :)
0 oy
önce (2,353 puan) tarafından
Verdiğim kiloları geri aldım ve cidden yine çok hastayım nasil vercem bilmiyorum 
İnşallah verirsin canım ben 90 ları gördüm gerçekten obez olacağım korkusuna kapılıp koşa koşa diyetisyene gittim
0 oy
önce (909 puan) tarafından
Hamile kalmamak en büyük hedefim :))))
Benimde kalmak hedefim var :) ikinci çocuk için

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 196 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 561 göst.
29 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Selin mom;) (168 puan) tarafından soruldu
+2 oy
24 cevap 838 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Rahel (2,523 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 140 göst.
30 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde &Seker_kiz& (1,948 puan) tarafından soruldu

408,341 soru

12,267,773 cevap

37,517 kullanıcı

Kategoriler

...