0 oy
576 göst.
Diğer kategorisinde (168 puan) tarafından

İlk defa anlik atiyorum kızlar,kizcelerimi uyuttum ,leydoş hanımın karnını doyurdum(sokaktan kurtardigimiz Sibirya kurdumuz zalimin biri dağın başına bırakmış evde büyüdüğü belli tuvalet eğitimi bile var.Esim görmüş kiyamamis bizde sahiplendik bebeğim küçük olduğu için balkonda  kendi kulübesinde besliyoruz )yade ve matiyide doyurdum(japon baliklarimiz) şimdide keyif zamanı sizde durumlar ne bakalım.

image

5 Cevaplar

0 oy
(2,334 puan) tarafından
Afiyet olsun canım. Ay ne kadar hayvansever bi aileymişsiniz ☺️ uzaktan çok severim sibirya kurtlarını ya ☺️
(2,334 puan) tarafından
Evet aynen öyleler. Bende uzaktan çok seviyorum ama nedense dokunamıyorum hiçbir hayvana
(168 puan) tarafından
Olsun canım seviyorsan eğer sorun yok dokunmasan da olur:)
(2,334 puan) tarafından
Seviyorum ya yılan arı falan haricinde ☺️
(168 puan) tarafından
Ay onlardan bende tırsıyorum hele yılan ayy kelimesi bile içimi ürpertiyor.
(2,334 puan) tarafından
Sorma ya tüylerim diken diken oldu
-Reklam-
0 oy
(14,064 puan) tarafından
Afiyet olsun❣❣

Mucize doktor izliyorum bende
(168 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum:)
0 oy
(3,059 puan) tarafından
Afiyet olsun:)) 
(168 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım:)
0 oy
tarafından
Ya ne güzel ben çok severim bizim akraba nın vardı kocaman renkli gözlü kurtlar harika hayvanlar şanslısınız :) afiyet olsun 
(168 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım.evet ya çok tatlı nasıl kiyipta bıraktılar anlamıyorum eşim biknik yapmak için giderken görmüş arabaya binmek için cabalamış eşimde kiyamamis bir aydır bizimle leydoş hanım:)
tarafından
Kızmı :) iyi bari Allah razi olsun belki kayıp olada bilir ilanlara bakın arada
(168 puan) tarafından
Baktık canım ama hiç arayan yok zaten ta dağ başında bulduk yani öyle yerleşim yerine hiç yakin değil baya bı uzak biz sadece piknik yapmaya gideriz oraya çok ıssız bir yer kendi kendine oraya kadar gitmesi imkansız
tarafından
Bırakmış lar demekki canım olsun çok güzel oluyor buyudük çe sizde bırakmayın onu sizi sahiplenir ise korurda
(168 puan) tarafından
Zaten daha 9 aylık felan galiba ,veterinere götürmüştüm veteriner 9 ay civarlarında dedi daha çok minnoş benim üçüncü kızım oldu inşallah elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıcam o benim için bana rabbimin emaneti:)
0 oy
(590 puan) tarafından
Sibirya kurtlarin bakimi zordur genelde kacarlar :)) valla cok arsiz oluyolar tavuk fareyi fena olduruyorlar 
(168 puan) tarafından
Evet zormuş ,ama biz apartmanda oturuyoruz tavuk fare felan görmüyor:)günde iki saat dolastiriyoruz sonra balkonda duruyor hep balkonunmuz geniş bağlamiyoruz zaten serbestçe dolaşıyor balkonda
(590 puan) tarafından
İnsallh sikayetci olmazlar biz cok cektik cunku bu durumdan
(168 puan) tarafından
Çok uysal hiç havlamiyor bile bir aydir bizimle şimdilik bı sıkıntı yok bakalım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 462 göst.
0 oy
7 cevap 439 göst.
+3 oy
10 cevap 267 göst.
0 oy