0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (293 puan) tarafından
Kızlar kaynanamın doğum günü bugün eşimle supriz yapacgz aksm ben eşimden bir saat önce gidecem oraya ama kaynana ve kayınbaba ve görümcem oruçlu ezan okunduktan sonra gideceğim .ve  eltimle bugün konusyrduk bana  kayanana gile gidcgz çocuklar istyr dedi bende birşey demedm hani şimdi desemki biz de gidecgz bu sferde diyck arkamdan biz gidyrz diye gelecek diye çok iyi tanıyorum eşim kimseye birşey deme dedi ama gorumceme demeyi dusunyrm çünkü odaya cekecem soylicm kaynanam sürekli kapının önünde dışarıya icerye girip çıkan bir insan yerinde durmyr yani bazn ikisinin teseduru yalıgi başında olmyr o yüzden ee şimdi eşim gelince kapıyı açacagim vidyoya alacağım annesinin yanına gidecek yerini soruco mutfakta oradadır diye gostrfm bu süreçte elti diyecek niye demedin doğum günü vs belki kendisi de birşey alır gibi ama biz bu doğum gününü aylar önce planladikl

4 Cevaplar

0 oy
(293 puan) tarafından
İnternetim az kızlar yazarmisz siz olsanız ne yapardiniz
-Reklam-
0 oy
(129,464 puan) tarafından
eltine deme son dk karar verdik arayamadim de☺️
0 oy
(3,938 puan) tarafından
Eşin kimseye deme demiş canim, şimdi eltine dersen bu sefer eşine karşı ayıp olur. Eltin derse neden haber vermedin diye dersin son dakika eşim ayarladı annesine supriz topu eşine atarsın :)
0 oy
(5,039 puan) tarafından
Eltın de böyle bir şey planlıyor olabilir mi belki o da sana demıyodur
(293 puan) tarafından
Kızlar hayata bilmez doğum gününü ama ben desem oda mahsuszdan pasta hediye alacak biliyorum unutmadım diyip bizim iyi niyetimize ortak olck ama o unutmsa asla bana demz ve kocam aylarca unutmamak için alarm kurms ve ona dersem sanki eltim düşünmüş gibi olck ve en çok merhametli ve iyi kalpli olan evlatlardan kocamdir pasta alack yazı yazdirck icerye mumları yakacak bende vidyoya alcm
(5,039 puan) tarafından
O zaman kımseye deme canım vıdeoya ceker sın hatıra kalır kımse görmesın. Ya da elınde bı başörtü olsun patayı gördukten hemen sınra atıverır kafasına

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 153 göst.
0 oy
21 cevap 456 göst.
0 oy
7 cevap 161 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (520 puan) tarafından soruldu

408,434 soru

12,271,429 cevap

37,603 kullanıcı

Kategoriler