+1 oy
64 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (389 puan) tarafından
Sorum başlıkta hanımlar. Balık yağı olur, d vitamini olan neler kullanıyorsunuz? Kullananlar doktor tavsiyesiyle mi kullanıyor? 

2 Cevaplar

+1 oy
(13,586 puan) tarafından
1.5 yaş bebeğime demir ve d vitamini kullanıyorum doktor tavsiyesi üzerine. demşr seviyesi normaldi ama doktorum ben 2 yaşına kadar öneriyorum dediği için kullanıyoruz. e kış zaten doğru düzgün güneş görmüyoruz o yüzden de d vitamini. balık yağını eğer balık yemiyorsa bebeğim verebilirsin. genel olarak bir sıkıntısı yoksa zaten başka bir şey kullanmana da gerek yok
(389 puan) tarafından
Doğru d vitamini aslında herkes kullanmalıymış. Artık küresel ısınma hava kirliliği derken hiç kimse güneş enerjisini yeterince alamıyor
(13,586 puan) tarafından
özellikle kapalı kadınların kullanması gerekiyor hatta. güneş ince deriden vücuda girince faydalı oluyor. kapalı kadınlarda bu çok zor, nereyi bulacak da her gün o kol içlerini güneşlendirecek. cam arkasından da etki etmiyor ki. o yüzden herkesin kullanması mecbur gibi bir şey
-Reklam-
+1 oy
(603 puan) tarafından
Möllersin balık yağını veriyorum o kadar onada yeni başladım arkadaşıma sordum o çocuğunu sık doktora götürüyor doktor bunu birde ocean markasının balık yağını önermiş Biz evde balık yemediğimiz için aldım ben Bir çay kaşığı ile tatlı kaşığı arası veriyorum küçük oldukları için 
(389 puan) tarafından
Ne kadarlık sizin bebeğiniz?
(603 puan) tarafından
Ağustos 2022 doğumlu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 57 göst.
+1 oy
2 cevap 56 göst.
0 oy
1 cevap 51 göst.
0 oy
3 cevap 94 göst.
1 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatym35 (822 puan) tarafından soruldu

411,511 soru

12,388,036 cevap

43,621 kullanıcı

Kategoriler

...