+2 oy
78 göst.
Diğer kategorisinde (1,371 puan) tarafından
Merhaba kızlar ben 15 ay önce sezeryan ile kızımı kucağıma aldım ilk 8 ay çok çok iyiydi ağrım yoktu ama sonrasında iki ayda bir sezeryan yerim belime kadar ağırıyor sanki doğum yapıyormuşum gibi bir sancı zaten ben sancı çekerek sezeryan oldum doğum sancısını biliyorum ve 2 ayda bir ben bu ağrıyı çekiyorum idrar enfeksiyonundan çok şüphelendim ama o zaman da idrar rengi sapsarı oluyor e benim ki değil soğuk aldım ayaklardan desem patik çorap giyiyor evde de terlikle geziyorum yani aklıma başka bişey gelmiyor maalesef doktora da şubatta gidebileceğim ama doktora gidene kadar ne yapabilirim sıcak su torbası da denedim ama asla hafiflemiyor iki üç gün böyle çekiyorum sonra rahatlıyor ama o iki üç gün mahvoluyorum sanki içimde bir bebek daha var ve o çıkmak için baskı yapıyor

2 Cevaplar

+1 oy
(3,860 puan) tarafından
Genel cerrahiye git bence canım başka sebep olmasın 
(1,371 puan) tarafından
Mecbur şubat ayını bekleyip özele gideceğim maalesef
(3,860 puan) tarafından
Başka randevu yok mu canım
(1,371 puan) tarafından
Maalesef kitlem için gittiğimde bile 9 ay sonrasına ultrason randevusu verdiler ve kitlemin aniden büyüdüğünü söyledim ama doktor isteme saçma sapan bişey yazmış
-Reklam-
0 oy
(757 puan) tarafından
Canım genel cerrahiye randevu al ge safra kesene baktır ☺️ safra kesesi taşı gibi duruyor 
(1,371 puan) tarafından
Onun için de özele gitmem gerekiyor o zaman çünkü devlet hastanesi Bi ultrason gününü 9 ay sonraya verdi
(757 puan) tarafından
Safra kesesinde sarılık yükseldiği için hemen yapıyorlar
(1,371 puan) tarafından
Burdaki devlet hastanesi hiç iyi değil kitlem var birden büyüdü gittim anlattım durumu ki emzirme bittikten sonra kitleyle süt doldu göğüsüm onu da söyledim ona rağmen doktor istemi saçma sapan bişey yazmış 9 ay sonrasına ultrason verdiler
(757 puan) tarafından
Şaka gibi , paran yoksa öldün yani
(757 puan) tarafından
Nerede oturuyorsun canım
(1,371 puan) tarafından
Çorlu da oturuyorum ben ve hiçbir doktora aylarca randevu bulamıyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 96 göst.
19 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BESelif (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 479 göst.
25 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
0 oy
5 cevap 141 göst.

408,589 soru

12,277,248 cevap

37,788 kullanıcı

Kategoriler

...