+2 oy
168 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından

Selamaleyküm hayırlı kandiller

Oğlumda sezeryan oldum belden uyuşma yaptılar ama uyuşmadım ayaklarımı falan hissediyırdum söylememe rağmen devam ettiler dedim ilk kestiklerinde acıyı hissediyorum diye bu kadar olur dediler 2. Tabakayı kestiler yine dedim çok acı hissediyorum kollarımı bagladılar  devam ettiler 3. Tabakayı kestiler bagırmaya başladım yeter bırakın dedim ayaklarımı kaldırdı sonra ayaklarımı kaldırınca tamamen uyuttular ama kabus gibi birşeydi şimdi de 34+4 oldum sezeryan günüm yaklaştıkca aşırı korkum artıyor doğuma falan gidesim gelmiyor yine aynı olursa diye 3. Sezeryanım olacak ilk sezeryandan sonra tam uyutma yapmıyoruz diyorlar üniversitesiteye gidiyorum şimdi özelde güvendiğim hoşuma giden doktor var oda 25 bin TL istedi doğum için sizce kokuyorum diye borca girip özelde doğum yapsammı yoksa korkumun üzerine mi gitsem bilmiyorum kimseyle de dert anlatamıyorum 

18 Cevaplar

+1 oy
(1,653 puan) tarafından
Normalde korkunun üzerine tabiki git denilir yenmek için ama bu doğum korkusu ve 3. Sezaryan oldugun için gitme derim çünkü 2 evladın daha var ve ilk önce kendi sağlığın hem fiziken hem psikoljin için senin yerinde olsam borc bulur özelde yaprdım. Zaten ben kesinlikle belden uyusturmayı doğru bulmuyorum cevremde %80 uyudmadıgını inandırana kadar doktorlara kendinden gecmiş.
(307 puan) tarafından
Ben özel hastanede doğum yaptım belden uyuşmaydı ama anestezi doktoru çok önemli bence beni uyuşmuyor diye etrafım çok korkuttu doktor igneyi vurdu 10 dakika sonra karnımın üzerinde igneyi sürttü hiç bişey hissetmedim bacaklarıma batırdı hissetmedim ama ben hissediyorum diyodum çünkü çevrem öyle diyodu ve bu korkuyla girdim doktor güldü korkumu anlıyorum ama hissetseydin bagırırdın dedi yinede bi kez daha batırın falan dedim kendimi rahatlatmak için sonra ikna oldum ve öyle bir uyuşukluk ki evet karnınla oynandıgını bebegi çıkarırken hissediyorsun sadece acı hissetmiyorsun çekiştirmeleri hissediyosun ama iyiki özelde yapmışım arkadaşım devlette yaptı bel agrısından duramıyor stajer anestezi doktoru denk gelmiş
(21 puan) tarafından
Anestezi doktoruna dedim ben uyuşmadım tam uyutsanız dedim 2 çı sezeryanda tam uyutunca  bebeği 5 dakikada cıkartamazsak bebeğe nargoz geçer demişti
(307 puan) tarafından
Mecburi yapınca nasıl yapıyolar doktorlarda işlerine geldigi gibi davranıyor bence ben ilki mecburi sezeryan oldum ve normalden sezeryana geçtim direk uyuttular ikincide yüne aynı doktora gittim ben seni güzel anlara şahitlik etcem sadece bebegini görceksin acın olmucak dedi doktorum bende tamam dedim ama sen istersen uyutabilirimde dedi ama öyle deyince uyutulmak istemedim
(1,653 puan) tarafından
Genel anestezide bebeğe narkoz gecme ihtimali var evet ama kesin bi delil yokmuş @melikeye katılıyorum işlerine nasıl gelirse öyle davranıyo.
Doğum cok zor ve duygusal rabbim herkezi merhametli doktora ebeye denk getirsin
-Reklam-
+1 oy
(780 puan) tarafından
Canım vallahi sen tamamen şansına böyle bir hastane gelmişsin nasıl tamamen uyuşturmadan kesebiliyorlar ki benim 3 3 sezeryan oldu üçü de doktor tamamen kontrol etti acı hissediyor muyum hissetmiyor muyum sonra devam etsin bence doktordan doktora değişiyor
(21 puan) tarafından
Hayır hiç kontrol etmediler amaliyat dan önce sürdükleri batokon bile hissediyordum soguklugunu
(780 puan) tarafından
Canım İnan korku doğumdan daha zor ya Allah yardımcın olsun yani imkanım varsa kendini rahat hissedeceksen özelde yap
+1 oy
(2,166 puan) tarafından
Doğum kadının en özel durumlarından biridir bence o borca girilir yani kesinlikle özeli seç. 
+1 oy
(1,248 puan) tarafından
O nasil bi hastane ya bnde şehir hastanesinde sezeryan oldum hic bi aci hissetmedim.bna aci hissedersen söyle dediler sadecee bebegi alırken sarsılma.oldu okdr 
(21 puan) tarafından
Ben hissettim söyledim de ama ben kalkmaya calışınca bacaklarım oynayınca inandılar
(3,981 puan) tarafından
Ay Allahımm:O Sana kötü dr stajyer falan geldi galiba. İmkanın varsa özele git. Stresin bebeğe de geçer.
+1 oy
(3,854 puan) tarafından
Ayy o nasıl doktor öyle ne demek olur o kadar sende ne büyük travma olmuştur o . Valla eğer öyle bir hastane ise kıy paraya git özele 
(21 puan) tarafından
Aynen normalde kan tutmaz dı beni şimdi yara kan görünce miğdem bulanıyor
(3,854 puan) tarafından
Ayy düşüncesi bile tüylerimi ürperti bende yazın miyom ameliyatı oldum genel anestezi oldum ama bayilmadn önce adam geldi bıçak sordu yarabbim hala aklımda o gözümün önünde sordu
0 oy
(17,960 puan) tarafından
Valla açıkçası bu konuda konforu düşünürüm benim eşim ilk doğumda onun yaptığı da aynı iş bununki de demişti bende sanki muayene olmak gibi düşünüyorum ne fark eder diye nişan geldi gittim devlette bütün gün bekledim alttan muayene etti doktor hiç kibar değil iyice korkuya kapıldım gittim ertesi gün özelde muayene oldum iki üç gün sonrada özelde doğurdum şimdi çocuk yapacak olsam kesinlikle özele giderim doğum travma kalıyor insanda özeldeki doktoruma çok güveniyorum çok rahat ettim orda 
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Seninki biraz travma olmuş yani kötü şeyler yasamişsın güvendiğin iyi bı doktorsa git özele 
0 oy
(51 puan) tarafından
Bunu anlatman hoş bir şey değil bence bir süru hamile var senin doğum hikayenden etkilenebilirler sende öyle olmuş olabilir ama başkalarının aklına da bende olur mu düşüncesini sokuyorsun bence yanlış bir soru bence onun için de iyi güvendiğin bir doktor araştır ona git o kadar olmamalı sezeryan olurken  hiç acı hissetmemen lazım yine aynı yere gitme aynı doktorlar denk gelebilir iyi biyerse verilir valla o para hiçbir şey kendimizden ve bebeğinizden önemli değil 
0 oy
(2,451 puan) tarafından
Sağlık konusunda hele de doğum olunca para önceliğim olmaz valla , önce kendimi düşünürüm zaten zorlu bir süreç bir de travma bıraksın istemem 
0 oy
(889 puan) tarafından
kendini nerde güvende hissediyorsan oraya git derim kesinlikle
0 oy
(2,037 puan) tarafından
tamamen uyuşturmadan böyle bir şey yapmaları insanlığa sığmaz ne bu işkenceye mi gidiyoruz çok korkunç. böyle bir deneyimi bir daha asla yaşamaman dileğiyle canım. eğer güvendiğin bir doktorsa ve doğumun konforlu geçecekse bir şekilde borç harç al özelde gir canım. 
0 oy
(14,612 puan) tarafından
O kesiye ilk başta nasıl dayananildin acaba psikolojik mi hissettin 
(21 puan) tarafından
Yok canımnya ilk kestiklerinde büyük bir acıyla yanma hissediyorsun 2 kestiler vücudum soğuk ter dökmeye bakladım o ilk kesip deriyi elleriyle tutup asılıyor hissediyor dum
0 oy
(95 puan) tarafından
İlki özelde oldu genel istedim ikincide devlette oldu oda genel istedim iyikide öyle olmuş hiç pişman değilim ama cesaretini tebrik ederim ben ikinciden çıktıktan sonra narkozlu halimle bunu kendime nasıl yaptım dedim :))) o ağrı Rabbim kimsenin başına vermesin 
0 oy
(705 puan) tarafından
2 tane genel anestezi ile doğum yaptım özelde devlet hastanesi genel anestezi yapmıyor ikinciyi devlette yapacaktim doktorun odasından ağlayarak çıktım bidahada ugramadim sigortalı 16 bine oldum çokta güzel ilgilendiler bence güvenilir bı hastane bul orda ol ameliyatını 
0 oy
(1,650 puan) tarafından
İlkinde devlette normal sezaryen oldum 12 yıl aradan sonra doğum yaptım özele gittim konfor ilgi çok önemli doğumda borca girdim kredi kartı vs yinede özele gittim çok güzel geçti en başta asistanlar seninle doğum süresince ilgileniyolar heycanını yatıştırmak için müzik açıp seninle konuşuyolar bence en güzeli özelde yapmak ya 
0 oy
(351 puan) tarafından
Ben özelde yaptım belden uyuşmali çok şükür öyle bir sıkıntı olmadı doktora bağlı şimdi 23 haftaligim aynı doktor aynı hastane 
0 oy
(5,338 puan) tarafından
Ben özelde oldum doktorum cok iyiydi ben belden uyusturma istemedim genel istedim bende panik atak var siz tam bayiltmazsaniz masadayken zaten küt diye giderim dedim genel yaptilar
0 oy
(180 puan) tarafından
Benimde ılkte bıraz acıdı ıkıncıde hıssetmedım bıle şimdi 3 olacak yıne hıssetmem cjnku ılkı olduktan sonra orda hıssızlık oluyo devlette oldum hwpsını

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 396 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Seyhan (2,768 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
0 oy
20 cevap 410 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Damlaakts (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 241 göst.
19 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Tug.ce (163 puan) tarafından soruldu