0 oy
55 göst.
önce Diğer kategorisinde (320 puan) tarafından
Yukardaaaaaa

6 Cevaplar

+2 oy
önce (734 puan) tarafından
Çocukları bırakın , sağlığı yerinde olsun kilo önemli değil 
önce (320 puan) tarafından
Çok haklısınız ama.beynim kaldırmıyor artık laflari
-Reklam-
0 oy
önce (67 puan) tarafından
Eğer kan değerleri normalse hiç bit şey yapmana gerek yok bu aylarda zaten kilo alımı durur çok hareketelendiği için kilo verebilir bile
Çok sagolun
0 oy
önce (740 puan) tarafından
Şuan kaç kg. Katı gıda alan bebeklerde ilk aylar ya çok düşük alır ya durur zaten 
Bi haftaya 7 aylik olacak 7 kilo
0 oy
önce (2,451 puan) tarafından
Instagramda hastalanmayancocuk diye bir sayfa var orda atom tarifi var kilo aldıran. Onu şimdi değil de daha sonra yapabilirsin 
0 oy
önce (2,036 puan) tarafından
ilk aylar gibi her ay kilo alacak diye bir şey yok canım kilo aralığı normalse hiç üzerine gitme daha zor olur. ben kızımı yemek için asla zorlamadım ileride yemek bozukluğuna davetiye resmen. doktora götür kilo alımı boyu yerindeyse sen nasıl besliyorsan öyle devam et bence. zaten doktor riskli bir şey görürse ek tahliller yapar. 
Çok saolun
0 oy
önce (109 puan) tarafından
Eğer doktorunun dediği bir kilo geriliği yoksa kafana hiç takma. Benim oğlumun kilo alımı çok iyi gidiyordu. Anne sütü alıyordu ek gıda doneminde kötü bir başlangıç oldu oguruyordu falan yemiyordu. Herkes eyvah eyvah oldu çocuk yemiyor diye ilk çocuk bende telaslandim oysaki doktora gidiyorum bı sıkıntı yok. Sütten kes diyen bile oldu veya azalt diye. Sonra o saçma lafları kenara bıraktım kendim çocuğuma göre ayak uydurdum ne istiyorsa nasıl istiyorsa ve Allah'a şükür şuan 14 aylık ve yemek seçme olayı yok iştahlı da maşallah. O yüzden önemli olan çocuğun vitaminli sağlıklı beslenmesi kilo belli bı yerden sonra gidicek zaten hareketlenince 
Teşekkür ederim inşallah düzelir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 598 göst.
8 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Gamzefe06 (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 45 göst.
0 oy
8 cevap 90 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 425 göst.
3 Şubat 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftmdila33 (704 puan) tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,036 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...