+1 oy
78 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (117 puan) tarafından
Merhaba kızlar 

18 haftalık gebeyim şuan. Hem özelde hem devlette iki ayrı doktor takibindeyim. Özeldeki doktorum 14. haftadan itibaren kız olduğunu söylüyor devletteki doktorum ise asla bir tahminde bulunmayı doğru bulmuyor çatının iki cinsiyete de uyumlu ilerlediğini bir şey söylemenin mümkün olmadığını ve diğer tahmini doğru kabul etmemem gerektiğini söylüyor. Kaçıncı haftada tamamen öğrenmiş olurum acaba? 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (860 puan) tarafından
detaylıda söyleyecektir
önce (117 puan) tarafından
Detaylıdan çıktım geldim canım detaylı da bebek haftası 19-20 olarak ölçüldü ama o da cinsiyeti göremediğini söyledi
önce (860 puan) tarafından
bilemedim ozaman :)
-Reklam-
+1 oy
önce (5,171 puan) tarafından
Kızdır o zaman,devlet hastaneleri genelde söylemiyor,ben 11 haftada öğrenmiştim 
Çok teşekkür ederim
önce (47 puan) tarafından
Hayır istediği cinsiyet olmadığında aldiranlar var diye söylemiyorlar
önce (5,171 puan) tarafından
Evet özellikle devlet hastanesi söylemiyorsa kesin kız oluyor
+1 oy
önce (47 puan) tarafından
Devlet bence söylemiyor canım görse de ben 4 5 defa gittim görmediler bir kere özele gittim orda direk kız dedi
Çok teşekkür ederim
+1 oy
önce (9,916 puan) tarafından
Kızdır canım çünkü ozeldeki ultrasonlar çok iyiler devletekinden 
Çok teşekkür ederim
+1 oy
önce (1,848 puan) tarafından
13 haftalıkken net erkek dedi ikisinde de doktorum. Erkek olsa şimdiye kadar görürlerdi diye düşünüyorum. Bacağı kapalı değilse tabi
önce (1,848 puan) tarafından
Bu arada biz doğuda yaşarken benim velilerim cinsiyet özele giderdi. Kız çocuk olursa ve aldirirlarsa diye devlettekiler soylemiyormus
Anladım balım hamdolsun öyle bir düşüncemiz asla yok sadece artık ismini vs koymak, son aylara kalıp sıkışmadan malzemelerini yavaş yavaş taksitle almak istediğimiz için öğrenmek istiyoruz. ♥️
0 oy
önce (5,751 puan) tarafından
Çok enteresan bana Özel 14 de tahminde bulundu yüksek ihtimal erkek dedi. Sonra devlet 16 da erkek dedi erkek doğdu 33 gün önce. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Ömrü uzun ve hayırlı olsun inşallah ♥️ evet benim kız kardeşlerim hep 16 haftaya kalmadan öğrendiler, en zayıf benim ben hala öğrenemedim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 118 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Huzunlu_poncik (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 139 göst.
10 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde bsradgn (678 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 207 göst.
21 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeliwampir (2,390 puan) tarafından soruldu

408,354 soru

12,268,212 cevap

37,526 kullanıcı

Kategoriler

...