0 oy
54 göst.
Diğer kategorisinde (2,542 puan) tarafından
Kizlar doktor adetinin 3. Gününde gel dedi alttan muayene filan eder mi acaba . Bilgisi olan var mı ona göre hazırlıklı gideyim psikolojikmen.

2 Cevaplar

0 oy
(752 puan) tarafından
Evet benimki adetliyken de alttan muayene ediyor hazırlıklı git 
(2,542 puan) tarafından
Anladım canım inan aynı durumdayız.  Bende de hic bir sıkıntı yok her şey normal ama eşimi sperm testine ikna edemiyorum.  Birde sperm testi nasıl yapılıyor acaba
(752 puan) tarafından
Daha dünyada benim eşim kadar inat böyle şeylere karşı bir insan tanıyamazsın kuzum. Ama mevzu çocuk olunca bide 3 senedir isteyince mecbur kendi kendine kabul etti. Gördü gözüyle ben herşeye katlandım. Defalarca iğneler ilaçlar mahvoldum artık. Rahim filmi bile çektirdim düşün ameliyathane alırken beni film için nasıl ağladım artık ona da tak etti. Canım üroloji doktoruma gidecek tüm herşeyine bakacak ultrason vs erkekler için de bakıyorlar bizim hepsi temiz çıktı kan da verdi. En son sperm testi veriyor işte bildiğin bir odada kap veriyorlar idrar testi gibi sperm katıyor içine laboratuvara veriyor
(2,542 puan) tarafından
Anladım canım 3 sene yıpratıcı olmustur sizin için ama inşallah hayırlara vesile olur bu çabalarınız.  Biz 1 senedir düşünüyoruz fakat olmadı henüz işte. Klomen ilacı kullanınca doktor adetlieken gel dedi alttan muayene ediyor mu adetli iken acaba.
(752 puan) tarafından
Evet evet hazırlıklı git canım alttan bakıyor benim doktorum bakıyor yani
(2,542 puan) tarafından
Peki çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(296 puan) tarafından
Evet özelikle adet dönemi ultrasonla bakılıyor 
(2,542 puan) tarafından
Teşekkür ederim o psikolojiyle gideyim o zaman en iyisi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 101 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 322 göst.
7 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berat (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
28 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nur_lina (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 783 göst.
29 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra Perk (41 puan) tarafından soruldu

410,378 soru

12,341,962 cevap

39,739 kullanıcı

Kategoriler

...