+1 oy
186 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından
İlk bebeğim erken doğdu 27.ci haftada 13 gün sonra kaybettim kucağıma bile alamadim ikinci bebeğim karnimda öldü 3.cu hamileliğim 37.ci haftadayim ve bebeğime ağır kalp hastası tanısı konuldu yaşayan çok az bebek var onlarda 9 aylık 1 yaşında ölüyor doğunca zaten ağır ameliyatlar gecirecek her doktor yaşamaz dedi o kadar kötü durumadayim ki doğuma sayılı gün kaldı ama öleceğini bildiğim için ruh gibiyim imtihan diyemiyorum ilkinde isyan etmedim ama 1 değil 2 değil gönlüm razı gelmiyor duanizdan unutmayın beni de çok çaresizim artık gücüm kalmadı 

13 Cevaplar

0 oy
önce (5,492 puan) tarafından
Canım bu durumda drlar neden tüp bebek önermediler? Genetik de bir sıkıntı var demek ki. 

Rabbim yardımcın olsun. 
önce (18 puan) tarafından
Tedaviyle hamile kaldım zaten genetikte sadece bende pıhtılaşma vardı onda da kan sulandırıcı kullandım zaten ve bu hastalık genetik vs değil zaten
-Reklam-
0 oy
önce (6,201 puan) tarafından

Allah bugünün (Regaib Kandili) yüzü suyu hürmetine bebeğinin sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah 

Allah büyüktür bu gece hiçbir hayır duasının geri çevrilmeyeceği mübarek bir gece bol bol dua et yalvar Allah'a inşallah bebeğinin hiçbir sağlık sorunu olmadan yaşaması için Allah yardım etsin kardeşim...
Rabbim sonsuz kez razı olsun sizden
önce (6,201 puan) tarafından
Amin cnm sağol inşallah Allah bütün müminlerden razı olacaktır
0 oy
önce (7,431 puan) tarafından

Arkadaşımın kardeşinin bebegide kalp hastası doğdu.  Çeşitli ameliyatlar oldu düzeldi. Allahtan ümit kesilmez :ermm:

Tanısı neydi acaba hipoplastik sol kalp sendromu bizimki sol hiç gelişmemiş
önce (7,431 puan) tarafından
Bilgim yok o konuda . Üzülmesinler diye detaylı soramadım. Ama doktor ana karnında alacaktı bebegi annesi kiyamadi aldırmadı. Neyse 6 aylik hamileyken bebegin gelişimi durdu aldılar 1 kac ay kuvozde kaldı bebek sonra ameliyat oldu düzeldi
0 oy
önce (236 puan) tarafından
Canım Kimin duası makbulse Rabbim onun duası ile beraber senin duanı da kabul etsin bir mucize olsun ve bebeğin de hiçbir sorun sıkıntı bırakmasın Şafi ismiyle şifa versin ve yavrunu sana bağışlasın kazasız belasız kucağına alasın Sağ Salim bir şekilde
0 oy
önce (1,276 puan) tarafından
Rabbim gönlüne gore versin inşallahh . Sağ saglim sağlıkla kucağına al
Allah razı olsun
0 oy
önce (4,654 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bende bebeğimi kaybettim seni çok iyi anlıyorum  öncelikle korkma rahat ol hep iyi düşün ki iyi olsun Ben bebeğimde ağır kalp hastasıydı sen bebeğinin hastalığı ne merak ettim canım? Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

Hipoplastik sol kalp sizin neydi Allah razı olsun ayrıca size de sabırlar versin
önce (4,654 puan) tarafından
Ağır ebstein anomalisi canım .milyonda bir görülen nadir bir hastalıkmış o da bana çıktı
0 oy
önce (7,944 puan) tarafından
Rabbım sabır versin yaa çok üzüldüm sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbım size bağışlasın 
Allah razı olsun
0 oy
önce (94 puan) tarafından
Kardeşim Rabbim çocuğunu sana bağışlasın bende hamileyken çocuğuma bir sürü şey söylemişlerdi çok şükür sağlıklı doğdu bugünün hürmetine inşallah senin yavrunda sağlıklı doğar büyür 
Allah razı olsun
0 oy
önce (275 puan) tarafından
Rabbim şifa versin canım 
0 oy
önce (6,941 puan) tarafından
Anne karnında olanın akıbetini yalnız Allah bilir bu gecenin hürmetine sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah evladını ❤️
0 oy
önce (1,107 puan) tarafından
İnşallah doktorlar yanılıyorlardır canım rabbim sağlıka sana bağışşasın evladını inşallah ❤️ 
0 oy
önce (268 puan) tarafından
Rabbim mucizelere dolu Allah korktuğuna uğratmasin . Beni belki gormussundur moll gebelik çok riskli bu kesede bebek olmaz olsa bile seni zehirler diye kürtaja alacaklardı bak oğlum 10 aylık oldu sapasağlam rabbim sana çıkar yol göstersin o kadar yüreğim burkuldu ki :( 
0 oy
önce (3,329 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah canım benim

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 139 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Su misali (227 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 262 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 137 göst.