+3 oy
234 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,851 puan) tarafından

Nasılsıniz kızlar işler bitti mi yemeğim kaldı sadece pişiyor ocakta balkonda kahve sigara içiyorum şansıma supurgenin aparatı kırıldı evi supururken 3 4 gün evi supuremiycem napicam kara kara onu düşünüyorum cumartesi de kayinvalidem geliyor off

image

12 Cevaplar

+3 oy
önce (1,285 puan) tarafından
Benimde supurgem bozuldu ya . Nasi olacak bende bilmiyorum yemek yapıyorum bende afiyet olsun
önce (1,851 puan) tarafından
Aparatı aldım az önce de en erken pazartesi gelir toz içinde kalacak ev valla yandık.  Şansa kayinvalidemler grlicek cumartesi . Buraya da yeni taşındım diğer tarafta olsaydım arkadaştan rica ederdim belki
önce (868 puan) tarafından
Kimseden de elektrikli cihaz alinmazda. Gırgır yap canım canın sağolsun evde toz kalmayack bu şekilde daha sağlıklı
Evet artık öle yaparim fircanin sapı yok eşim alsinda .  Kız valla bır bardak çay icemeye firdat bulamiyorum 2 aylık minik kuşum var çok gazlı sürekli kucak istiyo nasıl bozuldu hiç anlamadım asla cekmiyo aldım alalı hayır görmedim . Eşime desem alirda bu ara eşim çok sıkıştı kaza falan yaptı bir süre idare etmem lazımm
Kız aynı dertten muzdaribim 2 aylık oğlan gazlı ve temas bağımlısı misafir ağırlamak çok zor Rabb'im yardımcımız olsun misafiri temizliği geçtim kendi ihtiyaçlarımi dahi karşılayamıyorum. İdare et canım Rabb'im korusun kazadan beladan
Amin amin tüm annelerin Allah yokluklarini gostermsin inşallah  Eylül sende gırgır fırça dediği gibi yap bide temiz sil mis gibi olur yapacak biseyin yok.
-Reklam-
+3 oy
önce tarafından düzenlendi
kizim okuldan geliyor camda onu bekliyorum canım 
Yaa benimki de 5 de gelecek benimde gözüm saatte :)
Bizim 4 20 30 arası canım tatlı bekleyişler ☺️
+2 oy
önce (792 puan) tarafından

Oğlumu uyuttum. Çok açım ama :/. Yanından kalkıp bir şeyler yemeye gitsem uyanıp peşimden gelecek … burada oturup kafa mı dinlesem yoksa kalkıp aç karnımı mı doyursam ikilemindeyim :D

Yaa kıyamam analık çok zor valla çok açsan ye canım memede falan mı uyuyor ayağında mi uyudu :)
önce (792 puan) tarafından
Yok ayağımda uyutup yanıma alıyorum meme yok bizde şükürler olsun 2 yaşında zaten ama işte aç karnımı seçtim .D
+1 oy
önce (2,045 puan) tarafından
Afiyet olsun canim..

Fıstık yedim o kadar cok yedimki başim çatliyir. Kizimi uyutup kahve icmek istiyom uyumuyo
Saol canım ayy inşallah uyur bebiş de bor kahve içersin <3
+1 oy
önce (6,947 puan) tarafından
Dersten geldim başım çatlıyor namaz kılmam lazım daha Allah'tan yemeğimi sabahtan yapmıştım iftar olsada kahve içsem diye bekliyorum 
Allah kabul etsin canım foto için kusura bakma :(
önce (6,947 puan) tarafından
Yok canım ne kusuru estağfurullah heryerde var içecek yiyecek resimleri tiryaki olunca görmek bile iyi geldi şifa olsun ☺️❤️
+1 oy
önce (129,442 puan) tarafından
hellooo baby naber
Nick ler mi değişti ben tanıyamadım seni farklı kişiler var sanki
Aaa sevda sen misin Allah seni :D
☺️☺️☺️☺️ nick degisimi geldi
Şuan yine var mi değişim
var var 1 hafta boyunca olcak
+1 oy
önce (3,187 puan) tarafından

image

Sabahtan beri bu anı bekliyordum afiyet olsun ❣️ gırgır alsan acil bir şey dökülürse iyi olur. Sıkma canını bir kaç günden bişey olmaz ya  Boş yerleri de silersin
Öyle yapicam artık eşime soyliyim de alsın saol canım <3
0 oy
önce tarafından
Afiyet şifa olsun canım yemeklerim pişti hazır niyetliyim de burda takılayım da azcık zaman geçsin dedim ☺
Swn kimsin bacım nickler değişmiş Hülya mi :D Allah kabul etsin canim
önce tarafından
Amin canım benim evet ben ben hülyaaaa☺☺
0 oy
önce (1,840 puan) tarafından
Afiyet olsun 

Benimde süpürgem bozuk allahtan eskisi var tam çekmiyor ama olsun 

Niyetliyim sarma sardım pişiyor ezanı bekliyorum
0 oy
önce (2,254 puan) tarafından
Afiyet olsun bende bir kahve yapayım kahveyi görünce canım çekti :)
0 oy
önce (11,175 puan) tarafından
Yemeklerim hazır ezanı bekliyorum 

Sana da afiyet olsun canım 
önce (22,096 puan) tarafından
Ee ama sen kimsinnnnn
önce (11,175 puan) tarafından
Ben benim :)
⭐Beyza Nur⭐buydu.eskisi
Hee tamam '))
Herkes değiştirdi yaa
0 oy
Kayınvalidem ve kayınpederim burada elektrikli ızgarada mangal yapıyorum ben de iftara yetiştirmeye çalışıyorum inşallah yetişir ya

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 495 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (3,330 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 584 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde &KAHVESEVERANNNEE& (2,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 202 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Dilankaya (998 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 330 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu

408,435 soru

12,271,400 cevap

37,603 kullanıcı

Kategoriler

...