+1 oy
197 göst.
önce Diğer kategorisinde (175 puan) tarafından
Ya görüncem aramış diyo bu gidişle sen sezeryan olursun bilmem ne moralim bozuldu bu hayırlı günde bana da duanizda yer verir misiniz hayırlısi ile doguruyum sezeryan olsam bir Allah'ın kulu yok ki bana baksın acaba doktora gitmelimiyim

12 Cevaplar

+1 oy
önce (15,632 puan) tarafından
Neye dayanarak sezeryana alirlar diyor. Ben ilk doğumumu 40 haftalikken ikinci doğumumu 40+5 haftalikken yaptım. Suyum gelene kadar hiç sancim ve açilmam yoktu. Rabbim uygun gördüğü zamanda sağlicakla kucağina aldırsın. 
önce (175 puan) tarafından
İşte Alimler onlar her şeyi kendileri bilirler bana diyo sesin hiç hamile gibi gelmiyor şuana kadar hiç mizmizlanmadim her şey kendim yaptım elhamdülillah işte bir arama ile moralimi bozuyorlar
-Reklam-
+1 oy
önce (11,374 puan) tarafından
Yengem 40 da ablam 42 de normal doğurdu 
Ay ne güzel darısı başıma bacım
+1 oy
önce (1,285 puan) tarafından
Boş bogazlik yapmış hiç kafana takma sen o gelmek istediğinde sana işaret verir zaten sezeryan olmasi hiç bir sebeb yoken niye alsınlar Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 
Allah razı olsun canim benim aynen bende bekliyorum cocugu
+1 oy
önce (573 puan) tarafından
41 artılarda doğdu oğlum boşver görümceyi  normal doğum yaptım 
Benim erkek herkes erkek bebek geç doğar diyo canım inşallah bende normal doğum yaparim
önce (573 puan) tarafından
Evet erkekler geç doğuyor benim de 2.oğlum var
Allah bağışlasin bacım bakalım bende bekliycem
+1 oy
önce (1,336 puan) tarafından
Niye her 39+4.olanı sezeryane mi alıyorlarmış görümcen hangi tıp fakültesini bitirmiş söylesin de gitmeyelim ya merak etme doğum yapanın rabbim yardımcısı olur boş konuşanları duyyma sen 
Açma o zaman
İşte acmasam daha iyi de koca bu sefer de dir dur ediyo
Dersin o zaman kardeşini uyarsın saçma sapan şeyler diyerek seni huzursuz etmesin hamilesin sen her söze incinme hakkın var görümcenin sal.aklık yapmaya hakkı yok ayrıca sezeryan olsan da ona ne oluyormuş ameliyatı gelip o mu yapacak bu kadar inanarak boş konuşanı da ilk defa gördümn
Ondan ki öz güven patlaması emin ol doktor da  yok eşim takma he de geç diyo ama işte maalesef yapamıyorum canim
De eşine hep niye ben He deyip geçiyorum hamile olan benim benim alttan alınmam lazım kardeşinin değil de tribini yap bence
0 oy
önce (29,054 puan) tarafından

Ne alaka be vakti dolunca Allah'ın izniyle gelir zaten durduk yere niye sezeryan yapsinlae yani

Yani hani ikisinde de önemli olan çocuk sağlıklı olsun ama bir konuşuyor insanı moralmen çökturyorlar
0 oy
önce (801 puan) tarafından
Bebek normal pozisyonda ise sakın gitme şuan sezeryanla yapyrlsr dogumhaneler bombos ben sancım vardı gittim açılma 5 cm suyum beldi hastaneye tam vardım hastanede olmam la 1 saat içinde bebek doğdu 39 +6 da doğdu ebe ve doktor bebek çıkacak karnım iri diye sezeryana alacaklardı Allah'ım iyi ki bebek başı aşağıda ve çıktı çıkacak sancidan geberyrdm doktor sezeryan derdinde bsktiki sezeryana yetişmez doğumu başlatın dedi 41 e kadar bekle boşver kimseyi dinleme ikinci dogumumdu ikisi normal inşallah sende normal dogurursun sağlıkla gelsin yavrun inşallah 
Ay Allah razı olsun bacım benim de bebek baş aşağı hareketlerini hissediyorum ama bir çeneleri var düşman basina
0 oy
önce (2,323 puan) tarafından
Çok bilmiş ya bakma sen kimseye sen sadece doktorunu dinle benim hiç ne sancı ne bişey vardı 41 de yatış yapıldı 41+1 de oğlumu kucağıma aldım. Bebiş ne zaman  geleceğini bilir bekler arkadaşım da geçen hafta kızını 41 haftalık doğurdu. Görümcenin etrafındakiler 7 aylık mi doğurmuş 
Gelde şöyle valla canım elhamdülillah kendimi iyi hissediyorum onun için bende 41 kadar bekliycem
0 oy
önce (3,930 puan) tarafından
Gülüm kim ne derse desin takma ben zayıfım diye gebe kalman zor dediler gebe kaldım karnın ufacık olacak bebeğin çelimsiz sıska olacak dediler 41 haftalık oldum sezeryan olursun dediler ama Allah'ın istediği yani ondan istediğim nasip oldu 41. Haftada normal doğum yaptım ve elhamdülillah bebeğim gayet tontik bişey oldu görenler susmaktan başka çare bulamadılar sana diyeceğim kimseye kulak asma ve bol bol yürüyüş yap eğil kalk skuat yap vallahi ben bunları yapa yapa Allah'ın izniyle hem doğumum normal oldu hemde beş saat içinde doğurdum 
İnan dediğin herşeyi yapıyorum zaten bir bebe var oturmak ne mümkün ama sırf her şey kendim yetisiyorsun diye böyle konuşup moral bozmak istiyorlar
önce (3,930 puan) tarafından
Hah işte zorlarina gidiyor sene hayırlısı hayırlısı dersin
0 oy
önce (91 puan) tarafından
Bende normalden çok korkarım hep sezeryan oldum ikinci gün ayaktaydim ful işimi herşeyimi yaptım sağlıkla gelsinde önemi yok canım 
Aynen sağlıkla gelsin gerisi boş zaten elimden tutmazlar sadece laf olsun torba dolsun
0 oy
önce (1,853 puan) tarafından
Canım 15 saat suni sancıdan sonra sezaryene alındım. Bazı riskli durumlarım vArmis ve normal doğum yapamazmisim. Kaynanamı dinleyip normal dogurcam diye diretsem başımıza ne gelecekti belli değil. Doktor hayatımızı kurtardı. İkinci doğumum da mecburen sezaryen oldu. Hastanede 2.gun bebegime kendim baktım. Eve geldim hiç oturmadan yemek yaptım mesela. 10 gün eşim ben ve 2 çocuğum baş basaydik. Sonra eşim tekrar izin bile almadı. Sakın kendini normal doğum yapacağım diye şartlama. İnsallah istediğin gibi olur ama sezaryene dönerse de üzülme. Önemli olan sağ salim kavuşmanız. 

İlk doğumda kaynanam görümcem vardı her şey burnumdan geldi. Sonra küstük ikinci doğumumda kocamlaydim onlar yoktu mükemmel bir doğum ve lohusalık geçirdimm. Sütünü bile etkiler takma onları sakın 
Benim içinde önemli olan çocuk sağlıklı doğması zaten benimkilerde seninkilerinden beter son ana kadar hiç bir şey belli degil sırf moralim bozulsun diye uğraşıyorlar
0 oy
önce (7,459 puan) tarafından

Gorumcen doktor mu ???

Galiba:)) hatta prof falan:))) güldüm bacım Allah da seni güldürsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 245 göst.
23 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (655 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 168 göst.
27 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinebiriiste (1,370 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 69 göst.
0 oy
5 cevap 154 göst.

408,430 soru

12,270,951 cevap

37,589 kullanıcı

Kategoriler

...