+1 oy
80 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (586 puan) tarafından
Kizlar Dyson v12. Mi phlipsh maraton yatay supurgemi supurgem bozuldu hnagisini tercih edeyim uzun süreli kullanım için 

6 Cevaplar

+2 oy
önce (720 puan) tarafından
Her ikiside boykot listesinde ☺️☺️
önce (3,893 puan) tarafından
Yaa gerçekten mi ama biz bunu bilmiyorduk cidden ve Dysonu aldık üstünden üç ay geçti :(
önce (2,201 puan) tarafından
Canlarım yurt içine giren ürünü boykot etmek Türk ticaretine zarar verir. Türkiye ekonomisine yani. Siz doğrudan yurt dışından alışveriş yapıyor olursanız boykot anlamlı. Ya da devlet ticareti tamamen durdurursa anlamlı.
önce (3,893 puan) tarafından
Haklısın kardeşim ama eğer ülkeye sokulan İsrail ve destekli ürünleri boykot edersek çoğu insan almayı keserse Türkiye de bunu fark ederse yurtdışından İsrail den ihracat etmeyi keser hatta fark ettiyseniz lokantalar da marketlerde hepsi yarı fiyatında çünkü boykot işe yarıyor herkes elinde ki üründen kurtulma çabasında ve artık Türkiye yavaştan kendi ürettikleri ürünleri satmaya başladı
önce (720 puan) tarafından
Canımın içi biliyorum herşeyi ama inan bana izlediğim videolar vicdanıma el vermiyor almaya , en azından elimden gelen bu :(
önce (586 puan) tarafından
Boykot takibi yapamiyorum alacağım bir süpürge boykot yapana saygım sonsuz ama ben yapamıyorum nereye kadar direneceğiz ki elbette bı yerde aliyosun yani
-Reklam-
0 oy
önce (286 puan) tarafından
Dyson v15 kullanıyorum ben memnunum yani bozuldugu zaman arkadındalar ürünün ucu kıırıldı benden elimdeki parçayı istemeden yenisini gönderdiler philipsi bilmem ama bosch da iyi diyolar ama çekim günü Dyson bence
önce (189 puan) tarafından
Yeni alsim bende çok memnunum
Çekim gücü olarak Philips dysondan daha fazla emiş gücüne sahip
önce (27 puan) tarafından
Aynen nettt kablolu ve kablosuz Philips var benim ikisininde gücü bütün markaları es geçer net
önce (286 puan) tarafından
Ben philipste denedim ama asla yarışamaz dysonla
Bende dysonla denedim bacım bizzat video çektik Dyson in cekemedigini benim Philips im cekti ;) hemde az bı masefede bile direk Aliyo Philips ama Dyson etrafında ve kenarında birakiyo kırıntıları
0 oy
önce (2,201 puan) tarafından
Bütçe varsa kesinlikle Dyson. Dyson ile Philips kıyaslaması Mercedes mi Renault mu gibi olur :) 
Dikey Süpürge ile dip temizlikler zor olmazmi mesela başlık yatak baza altına ne bileyim bı mutfak dolabı altına girer mi oraları temizleyemeceksem marka ismine para vermek istemiyorum
0 oy
Valla canım 4 yıl önce kablolu Philips marathon aldım coooooook memnunum sarjlida Philips aldım 8000 serisiydi ondanda oldukcaaa memnunummm 
Ben kablolu alacağım ben maraton istiyorum eşim Dyson diyor
Canım aslında benim gözümde ikiside aynı ama bana nedense Philips çekim gücü daha iyi geliyo Dyson da bildiğim kadarıyla ayar yükseltme kısma yok ama Philips de var ben istediğim ayarda kullanıyorum en kisijta bile on numara çekim gücü var ben yine alsam Philips alırım aslinla şarjlı alırken 11 e almıştım o fiyat la Dyson da alabiliyodum ben Philips tercih ettim iyikide etmişim dysonlar bana çok gereksiz geliyo artık
0 oy
önce (13 puan) tarafından
Eger butcen varsa clean max I tercih et canim hepsini denedim aralarinda Tek Canada clean max
Anlamadım neyin clean Maxi arattim bu şekilde birşey bulamadım
önce (13 puan) tarafından
Kiz ihlas clean max supurge
0 oy
önce (14,613 puan) tarafından
Dyson bence 

Kız kardeşim de var harika süpürüyor diyor ama kaç var bilmiyorum ondan 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 72 göst.
0 oy