0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (584 puan) tarafından
Kızlar çocuğu parka götürdüm kadın çocuğuna pasta verdi çöpünü çocuğu çiğneyip çıkardıklarını oturduğumuz yere attı ben de yanındaydım gülerek güzel bir şekilde abla çöpünü çöpe at . Allahım bir kadın fırlamadımı yok sana mı sorucam falan filan dedim vallah size ne diyebilirim ki önünde baya konuştu ben hiç tepki vermedim yanında da kalmadım saygımı da bozmadım aldım tlfnla annemle konuştum . Resmen öldü öldü geberdi o ona yeter . Demeyin ben olsam ağzinin payını verirdim bende verirdim ama bir kadına baktım ağzindaki lafa yazıktı ona söylemeye . Ama bir kadın naif olur sözüne dikat eder evinde nasıl bir insan ailesine ben onu da düşünemiyorum.. hayatım ilk defa böyle bir şey yaşadım

5 Cevaplar

0 oy
(1,537 puan) tarafından
Bu durumlarda bende hiç cevap vermem en iyisini yapmışsın ☺️
(2,165 puan) tarafından
Naynininaynay nininika ahah
(1,537 puan) tarafından
Dur kız sen kimdin profilini hatırlıyorum sema miydi :D :D
(2,165 puan) tarafından
Evet bildin .bı tanesi benim yoruma yazmış kelebek gibi uçarım arı gibi sokarım ahahah yarıldım gulmekten .
(1,537 puan) tarafından
:D tövbe estağfurullah ya
(584 puan) tarafından
Halla şoktayım yemin ederim ama neler dedi bide eşi yanında
-Reklam-
0 oy
(17,431 puan) tarafından
En nefret ettigim kadin tipi agzinin sözünü bilmeyen . Hemen hakarete geçendir. Sen doğru olani yapmissin 
(584 puan) tarafından
Artık çok şey dediduyduklarım duymadiklarim o orda öldü geberdi yanında kalkmadım annemle konuştum hiç muhatap bile olmadım o ona yeter
0 oy
(2,536 puan) tarafından
Şimdi hemcinslerimizin ağzı erkeklerden beter vallaha dışarı bi çıkıyorum o genç kızların koca koca kadınların ağzında a.m.k yani 3 kelimeden ikisi bu ya 
(584 puan) tarafından
Öyle ama bu bir kadın adı üstünde bir kadınsın allahım nasıl saygısız önünde çok şey dedi ama vallah hiç birşey demedim şimdi nasıl içi içini yiyordur o ona yeter
(2,536 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın kendi kendini kemiriyordur ☺️
(584 puan) tarafından
Öyle kemirsin bakalım:)
0 oy
(2,165 puan) tarafından
En doğrusunu yapmışsın canim
(584 puan) tarafından
Vallah şoktayım ***** malak dedi sinirimi bozdu yine de boşver dedim
0 oy
(8,081 puan) tarafından
İyi yapmışsın cahille girme münakaşaya ya siniri zıplator tavana ya adabından olursun boşuna demişler 
(584 puan) tarafından
Eşide yanındaydı adam utancindan kafanı kaldırmadı sus mu dedi ne dediyse baksana beni tersliyor diye hiç yine tepki vermedim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 88 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Evrim.34 (584 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 573 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,077 göst.
10 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Asya15 (214 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,038 soru