+2 oy
393 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (46 puan) tarafından
Kizlar iyi günler yardımınıza ihtiyacım var beş sene önce ilk kızımda makat çatlağı geçirdim ilaçlarla geçti şimdi ki doğum da tekrarladı çok kötüyüm acidan ağlıyorum kabız olmasam bile acıyo artık yaptıktan sonra bir gün boyunca ağrı çekiyorum ve agliycak derece krem surdugumde çatlağın ileri doğru ilerlediğini hissettim bugün çok kötüyüm devamlı ağlama geliyo rahat deilim tekrar randevu aldım gidicem kroniklesti sanırım yaşayan varmı litfen yardım edermisiniz nasıl tedavi oldunuz

7 Cevaplar

0 oy
(877 puan) tarafından
Benim bı yıl sürdü inşallah sende iylesirsin çok zor bir durum ben sıcak suya oturdum prokto ve anestol kremi karıştırıp sürdüm heleki o anestol krem bölgeyi uyuşturucu için beni çok rahatlamıştı bol sıvı tuket Dr kabızlık için şurup işte benim kullandığım şurup osmolak ti
(877 puan) tarafından
Yaa Allah şifa versin inşallah benim de ucundan başlayıp ilerliyordu hemde iki yerdendi benimki kremide çok zorlanarak sürüyordum ama surupa kullaninca iki haftaya hafifledi şurup kabız olmayı engelliyo bide anestol krem çok işime yaradı bölgeyi uyusturdugu için azda olsa agrimi aliyordu
(46 puan) tarafından
Kabız deilim ama genede tuvalet sonrası felakat ağrım oluyo catlak ucundan basliyo ileri kadar devam nasıl gecicek blmiyorum tuvalete gitmedigimde sıkıntı yok gittim gün ağrıdan duramıyorum kremi günde kaç kez sürdün cnm
(877 puan) tarafından
Sabah öğle akşam sürdüm canım Bir de genel cerrahiye randevu al belki yırtık ilerlemişse dikiledebilir aman Allah korusun sen ihmal etme git bir göster kendini
(17 puan) tarafından

geçtimi

(877 puan) tarafından

Bir yılda anca geçti benim 

-Reklam-
0 oy
(154 puan) tarafından
5 ay önce doğum yaptım aynısı benim başımda şuan tuvalete girince aglamamak için kendimi sıkıyorum 
(330 puan) tarafından
Yaa ben neler çektim valla doğum bunların yanında basit kalırdı neler denedim hiçbiri işe yaramadı doktorlar neden tavsiye etmiyor anlamış değilim düşün muayene bile oldum hiçbir işe yaramadı verdikleri kremler
(46 puan) tarafından
Ben İstanbul'dayım doğru yapılır da oule pimpirik oldum ya eksik bişey koyarlarsa içine ise yaramazsa diye korkuyorum
(46 puan) tarafından
Bnde öyleyim inan cnm yemek yemeye korkuyorum duphalac içiyorum ishal oluyorum o zamna bile hala kanama ve ağrı var çok kötüyüm o kremide alicam ama dediğim gibi daralma olmuş gibi napcam blmiyorum ameliyatta korkuyorum çocuklarım ufak
(330 puan) tarafından
İçine eksik koyacakları bir şey yok kardeşim vazelin ve sadece bir madde daha ekleyip karıştırıyoruz dedi
(330 puan) tarafından
Daralma diyorsun ya bence basur o bu çatlakta basur çatlağı doktor bana öyle demişti
0 oy
(330 puan) tarafından
Eczaneden rectoderm krem yaptır ben neler kullandım her kremi fitili kullandım hiçbiri bu krem Kadar iyi gelmedi hazır olarak alırsan çok pahalı çünkü devlet karşılamıyor ama eczane kendi yaptığı zaman çok tutmuyor muhteşem bir krem 
(46 puan) tarafından
Emzirirken kullanılır mı cnm seninde afedersin tuvalet sonrası ağrın oluyomuydu benim sanırım kronikleşmiş beni korkutan bu ilerlemiş gibi mesela sen krem surerken çatlak hemen uctamiydi yoksa ileri doğru uzamismisdi ben krem surerken baya ilerileride çatlak çok korkuyroum bu yüzden birde krem surerken de çok aciyo nrmlmi bunlar tekrar randevu alıp gidicem lavobaya çıkmak kabusum oldu lavoba sonrası aşırı ağrım oluyor dört beş saat
(330 puan) tarafından
Krem sürerken çok içeri sürmen lazım benimki çatlayıp kan akıyordu canım çok yanıyordu ağlıyordum oturamıyordum :( emzirirken de kullanılır bnce günde 1 kere normalde günde 2 kere kullanılıyor ilk kullandığında baş ağrısı yapıyor ama iyidir ben emzirirken kullandım eczacıya sordum bir şey olmaz kullan dedi çok ilerlemişti bnde
(46 puan) tarafından
Çok sağol cnm yarın hemen gidicem doktor yazmadan eczacı yapıyormu bilgin varmı bu kremle ne kadar sürede atlattın benimde öyle aşırı acıyo tuvalete giderken ağlıyorum artık kanama çok birde krem surdugumde catlak ileri doğru uzadığını farkettim beni en çok korkutan bu o kadar uzun çatlak iyilesirmi bilmiyorum gece gündüz aklm gidiyo artık tuvalete gidicem diye
(330 puan) tarafından
Evet doktorun yazmasına gerek yok eczacı veriyor kardeşim eczanede çalışıyor o yaptı bana hocası dedi kullanabilirsin diye ben tuvaletten her çıktığımda ağlıyordum bebeğim küçüktü diye sıcak suya oturmaya da vaktim yoktu bu krem çok iyi geldi bana bazen dayanamıyordum 2 kere sürüyordum günde
(46 puan) tarafından
İnan bende öyleyim bebeğim küçük suya oturma vaktim yok duphalac kullanıyorum isal yapıyo isal oldugum halde genede kan geliyor o derece ilerlemiş ameliyat riskli diyolar aşırı korkuyorum ilerlerse bağırsak kesilir diyen var aklım gidiyo
(330 puan) tarafından
Ayy ben de ağlıyordum ameliyat olacam diyordum ki ameliyat kesin çözüm değil eltimin annesi olmuş yine aynıymış almanyada ameliyat oldu bir de ben tüm umudumu kesmiştim bu kremi kullanınca oh be dünya varmış dedim önüme gelene anlatıyorum ben de kardeşim sen bu kreme sponsor oldun diyor:)  dedim napayım ben çok çektim yazık insanlara kullansınlar ben 1 yıl çektim ara ara oluyordu sonraki yıl öldüm öldüm dirildim tuvalete gitmeye korkuyordum :( Allahım ne Zor günlerdi ya kadın doktor bulup muayene de oldum gene aynı ilaçları verdiler bir tek bu çare oldu bunu da internette tavsiye etmişlerdi öyle gördüm yoksa doktorlar bahsetmiyor hiç
(330 puan) tarafından
Orjinal olarak alırsan fiyatı 1000 tl yi aşmış ama eczane hazırlarsa taş patlasın 200 tutar
(46 puan) tarafından
Sen kulladin bitti daha kullanmiyorsun devamlı dimi birde kabızlık için bişey kullandinmi
(330 puan) tarafından
Kabızlık için magnezi calsine toz kullandım duphalac etki etmiyordu ben 2 yıl önce kullandım 4 gün kullandım iyileşti sonra Allah'a şükür tek tük oluyordu olsa da canımı o kadar yakmıyordu sonra bir ilaç kullandım yan etkisi kabızlıktı o sırada yine çatlaklarım oldu ama yine o kadar canımı yakmadı  şu an tek tük bir oluyor Allah'ıma bin şükür
(46 puan) tarafından
Doktor o suruptan Banada verdi beyaz kireç gibi midem bulandı icemedim daha mı iyi geliyor kabızlığa birde çatlakların olduğunda direk o kremi mi suruyorsun yoksa kendimi iyilesiyo artık
(330 puan) tarafından
Çatlarım olduğunda direkt o kremi sürüyorum iyileşince bırakıyorum bu arada o ilaç kireç gibi ama insan yaşadığı acıları düşününce mecbur kalıyorsun içmeye bu arada o kremden yaptırdın mı
(330 puan) tarafından
Hafif kabızlık için duphalac iyi gelir de ben artık çok kötü olduğum zaman bir tek magnezi calsine iyi geliyordu bana gece içiyordum sabaha tuvaletteydim ama işte etkisi 2 gün sürüyor sonra yine aynı benim o aralar çok kötü kabızlığım vardı nasıl geçti hatırlamıyorum ama 1 yıla yakın o kabızlığı çektim berbattı bir doktor da bana sabahları 2 bardak sıcağa yakın su iç evin içinde yürüyüş yap demişti o da iyi gelmişti bana
(46 puan) tarafından
Eczacıya gittim o kremi yapsamda 800 tutar dedi almasıda 1100 mi ne dedi fark yok dedi alicam ama aşırı baş ağrısı bulantı yapar dedi korkyorum birde yanlış verirler diuede korkuyorum bana adını tekrar yazarmisin kutununda resmini atma şansın varmi
(330 puan) tarafından
Adı rectoderm kutusu da sade isimsiz beyaz bir kutu  nasıl 800 tutar ya bence başka eczanelere de sorun ayrıca çok gitmiyor söyleyin az yapsınlar size bir 20 ml yapılsa yeter
(46 puan) tarafından
Sağol başka yere sorucam cuma günü aynı fiyata gelir dedi gerek yok kendisini al dedi ama senin kutuyu gostericem insaAlalh içindeki tek vazelinle bir madde deilmi dedim deil diyo
0 oy
(330 puan) tarafından

image

bak böyle küçücük bir kutu yapsın 

(330 puan) tarafından

Yok rahatsızlık vermiyorsun bacım öyle deme ben magnezi calsine içmiştim hayır kremle kullanmamıştım kremden ayrı bir zamanda kullanmıştım ben yemek yemiyordum o ara korkudan form çayı içiyordum yeşil çay limon falan içiyordum 

(46 puan) tarafından

Dün sürdüm bugün cesaret edemedim öyle yandı ki bir an da yerimde sicradim cok korktum birde çatlak uzun ya hani orası afedersin daralmış parmağım tam ileri gitmiyo sendede oykemiydi zamanla mi acilcak gerçekten bende artık yemeye içmeye korkuyorum ama emziriyorum da napcam şaştım sonum ameliyat diye ağlıyorum artık duphalac fayda vermiyor da bende o suruptan alayım sanırım ölçek ölçek yapıp iciliyormus ishal yapıyormuş dimi peki karın ağrısı yapıyor mu şurup 

(330 puan) tarafından

Evet benimki de kapalı gibiydi parmağımı itemiyordum o yüzden affedersin büyük tuvaletten sonra sürmek gerekiyor 

(46 puan) tarafından

Cnm senin suruptan aldım olcekle yapıp bardağa icilcekmis galiba ama eczacı emziren kullanamaz bunu dedi sen o ilacı içerken emziriryormuydun birde nasıl yapıyordun o ilacı tarif edermisin bide cnm kremi sadece tuvalet sonrasimi kullandın sen

(330 puan) tarafından

Evet kremi tuvalet sonrası kullandım ama ishal yapan ilacı kullanırken emziriyor muydum hatırlamıyorum ayrıca o tozu içeli çok oldu yanlış değilsem kendi kaşığı vardı bir su bardağına bir kaşık koyup içiyordum 

0 oy
(1,716 puan) tarafından
Benimde vardı ki hala var bir krem kullanıyorum geçiriyor biraz da olsa rahatlıyorum kabız olduğumda çok fena oluyorum ama krem rahatlatıyor
(1,716 puan) tarafından
Benden direkt kan geliyordu acıyla birlikte yürürken bile canım yanıyordu onlar iyi geldi bide furacin var bak o aşırı iyi herşeye iyi geliyor
(46 puan) tarafından
Şuan kullandığın hamgisi cnm
(1,716 puan) tarafından
Furacin daha etkili geldi geçen sene şuan kullanmıyorum
(46 puan) tarafından

Canım dediğin kremleri eczane reçetesiz verirmi hala makat çatlağı devam ediyormu senin madacassol iyi geliyormu

(1,716 puan) tarafından

Bana çok iyi geldi reçetesiz veriyorlarmı bilmiyorum 

0 oy
(17 puan) tarafından

nasılsın şuan 

0 oy
(28 puan) tarafından

iyileştin mi

(330 puan) tarafından

Bence de yani hanımefendi az önce size yazdım burdakiler size  napabilirler doktora gidin çatlağın büyüklüğünü durumunu doktor görsün dün bana özelden o kadar yazdınız size yardımcı olmaya çalıştım ama siz yine eski postların hepsini hortlatıp duruyorsunuz kimse de yardımcı olmuyor size yapmayın artık ya

(330 puan) tarafından

Bu anonim11 yazan hesapta sizin burda kendinizi bu kadar yoracağınıza gidin genel cerrahiye ya

(18,738 puan) tarafından

Bence hanimefendinin makatla bir derdi var. Yetti artik kac gundur sayfaya giriyom hep makat catlagi. Bilmem ele geliyor falan filan. Biz bunlari okumak zorundamiyiz

(330 puan) tarafından

Aynn öyle bir de eski postların hepsini hortlatıp duruyor kimse de cevap yazmıyor görüyorsun bacım yeter eski postlara yorum yapıp durma git doktora muayene etsin baksın bakalım nedir basur çatlağıdır büyük ihtimalle hap verecek krem verecek yollayacak bu kadar basit 

(18,738 puan) tarafından

Admine yazdim canim bakar 

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 82 göst.
+1 oy
0 cevap 18 göst.
+1 oy
0 cevap 19 göst.
0 oy
2 cevap 67 göst.

Kategoriler