kabızlıktan dolayı çatlak oluştu ve uzun süredir geçmiyor iç tarafta kızlar önerileriniz neler yaşayıp iyileşen var mı 2 aydır geçmiyor nerdeyse şuan bi tedavi uyguluyorum önerilerinizi bekliyorum
Bacım 4 gündür gına geldi bu sorundan cevabı olan olsa zaten yazar her gün aynı postu defalarca açmana gerek yok.
3 kişi değil farklı farklı hesaplar açmış kendine
Ayyyyy şaka gibi 😆
Ya tmm kötü bir hastalık çok acılı ben de çektim bana özelden yazdı yardımcı olmaya çalıştım ama ısrarla eski postlara yorum yapıp duruyor farklı hesaplardan sorup duruyor
Çoğu postuna da yazılmış kaç gündür karşıma çıkıyor burada kimse doktor değil her doktorun bile tedavi yöntemi farklı
Ozaman anlama kıtlığı var
Herkes yazıyor şu şekil yada bu şekil diye taktik veriyor daha neyini soruyosun ozmaan
Bacım elli keredir post açıyorsun bir çare bulamıyorsun işte doktora git muayene ol doktor görsün daha iyi yardımcı olur
Eski postların hepsini hortlatıp duruyorsun kimse de yazmıyor boşuna uğraşıyorsun git bir doktora muayene ol doktor görsün çatlağın durumunu belki farklı bir ilaç verir kabızlık için de ilaç verir size kabızlık geçmeden makat çatlağı geçmez zaten
hamilelikte çok sıkıntı yaşadım o dönemlerden kaldı bende de. ara ara oluşuyor krem vs vermişti doktor geçmişti ama kabız olunca hemen kanama yapar. bol su ve lifli yiyecekler. meyve ve sebze tüketimini çok arttırmak gerekiyor.
ne kadar sürede geçti
kabız olursam hala tekrarlıyor maalesef kaldı hep dikkat etmem gerekiyor
Bilmediğim için soruyorum nasıl bir durum o afedersin dışkı tutamama falan mı oluyor.
Galiba açık konuşacağım canım benim sürekli katı yemekler makarna börek hamur işleri ekmek tarzı şeyler yediğin zaman affedersin kakan sert gibi olur ve büyük olur sıçamazsın iyi afedersin o delikte onu dışarı atacak kadar açılma olmuyordur ve sen kendini zorluyorsun zorlandıkça onu zorla çıkartıyorsun ne oluyor iç kısımda yırtılmalar oluşuyor yırtılmalar oluşunca ne oluyor kanama oluyor tekrar sıçamıyorsun öyle kalıyor ha çok zorlandığın sürede de yapamıyorsun onun için lifli sebzeler meyveler sulu yemekler Yemen gerekiyor katı yemeklerden uzak durman gerekiyor
Sağol canım bilgi için.
1,440,983 soru
23,687,571 cevap
310,674 kullanıcı