+1 oy
69 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (42 puan) tarafından
Kizlar iyi günler yardımınıza ihtiyacım var beş sene önce ilk kızımda makat çatlağı geçirdim ilaçlarla geçti şimdi ki doğum da tekrarladı çok kötüyüm acidan ağlıyorum kabız olmasam bile acıyo artık yaptıktan sonra bir gün boyunca ağrı çekiyorum ve agliycak derece krem surdugumde çatlağın ileri doğru ilerlediğini hissettim bugün çok kötüyüm devamlı ağlama geliyo rahat deilim tekrar randevu aldım gidicem kroniklesti sanırım yaşayan varmı litfen yardım edermisiniz nasıl tedavi oldunuz

3 Cevaplar

0 oy
önce (780 puan) tarafından
Benim bı yıl sürdü inşallah sende iylesirsin çok zor bir durum ben sıcak suya oturdum prokto ve anestol kremi karıştırıp sürdüm heleki o anestol krem bölgeyi uyuşturucu için beni çok rahatlamıştı bol sıvı tuket Dr kabızlık için şurup işte benim kullandığım şurup osmolak ti
Hemde nasıl her tuvalette hüngür hüngür ağladım oturamiyordum bile
önce (42 puan) tarafından
Cnm birde çok afedersin kiremi sürerken farkettinmi mesela çatlak ilerdemiydi yoksa makatin ucundami benimki makat ucundan başlayıp ileri doğru gidiyo krem surerken farkettim ve çok aciyo birde krem surerken acıma fazla seninde aciyormuydu ilaç sürerken nasıl dayandın nasıl iyilestin lütfen bilgilerini çok ihtiyacım var ağlayarak yazıyorum inan uyuyamıyorum bebeğime bakamiyorjm acıdan
Yaa Allah şifa versin inşallah benim de ucundan başlayıp ilerliyordu hemde iki yerdendi benimki kremide çok zorlanarak sürüyordum ama surupa kullaninca iki haftaya hafifledi şurup kabız olmayı engelliyo bide anestol krem çok işime yaradı bölgeyi uyusturdugu için azda olsa agrimi aliyordu
Kabız deilim ama genede tuvalet sonrası felakat ağrım oluyo catlak ucundan basliyo ileri kadar devam nasıl gecicek blmiyorum tuvalete gitmedigimde sıkıntı yok gittim gün ağrıdan duramıyorum kremi günde kaç kez sürdün cnm
Sabah öğle akşam sürdüm canım Bir de genel cerrahiye randevu al belki yırtık ilerlemişse dikiledebilir aman Allah korusun sen ihmal etme git bir göster kendini
-Reklam-
0 oy
önce (153 puan) tarafından
5 ay önce doğum yaptım aynısı benim başımda şuan tuvalete girince aglamamak için kendimi sıkıyorum 
önce (31 puan) tarafından
Benim de çok ilerlemişti sadece bu krem iyi geldi inan kullanmadığım şey kalmadı her kremi her yağı denedim en son bu kremi yaptırdım pahalıdır diye alamıyordum kardeşim eczanede çalışıyordu yaptı bana
Cumaya randevu aldım hemen doktora yazdircam emziriyomuydun kullandığında birde dedikleri gibi siddetli baş ağrısı vs yaptımi krem sana son olarak senin çatlak kaç senedir vardı cnm Allah razı olsun umut oldun bana artık tek umudum o krem kaldi
Benim çatlak 2 senelikti kullandığımda ama resmen öldüm öldüm dirildim ben emzirirken kullandım valla eczacı çok zor durumdaysan kullan dedi dedikleri baş ağrısı bende oldu ama bünye 2 günde alışıyor ayrıca 4 gün kullandıktan sonra iyileştim zaten Allah bulandan razı olsun ne çektiğimi bir ben biliyorum bir de Allah oturamıyordum yürüyemiyordum mahvolmuştum ağlıyordum
Ayrıca doktorun yazmasına gerek yok eczaneye söylüyorsun hazırlıyorlar doktor yazarsa direkt orjinal kremi alırsan çok çok pahalı bir krem yazdırınca uyguna geliyor
Orjinal olarak alırsan fiyatı 1000 tl yi aşmış ama ben hazırlatıyorum kardeşime 150-200 falan tutuyor
0 oy
Eczaneden rectoderm krem yaptır ben neler kullandım her kremi fitili kullandım hiçbiri bu krem Kadar iyi gelmedi hazır olarak alırsan çok pahalı çünkü devlet karşılamıyor ama eczane kendi yaptığı zaman çok tutmuyor muhteşem bir krem 
Çok sağol cnm yarın hemen gidicem doktor yazmadan eczacı yapıyormu bilgin varmı bu kremle ne kadar sürede atlattın benimde öyle aşırı acıyo tuvalete giderken ağlıyorum artık kanama çok birde krem surdugumde catlak ileri doğru uzadığını farkettim beni en çok korkutan bu o kadar uzun çatlak iyilesirmi bilmiyorum gece gündüz aklm gidiyo artık tuvalete gidicem diye
Evet doktorun yazmasına gerek yok eczacı veriyor kardeşim eczanede çalışıyor o yaptı bana hocası dedi kullanabilirsin diye ben tuvaletten her çıktığımda ağlıyordum bebeğim küçüktü diye sıcak suya oturmaya da vaktim yoktu bu krem çok iyi geldi bana bazen dayanamıyordum 2 kere sürüyordum günde
İnan bende öyleyim bebeğim küçük suya oturma vaktim yok duphalac kullanıyorum isal yapıyo isal oldugum halde genede kan geliyor o derece ilerlemiş ameliyat riskli diyolar aşırı korkuyorum ilerlerse bağırsak kesilir diyen var aklım gidiyo
Ayy ben de ağlıyordum ameliyat olacam diyordum ki ameliyat kesin çözüm değil eltimin annesi olmuş yine aynıymış almanyada ameliyat oldu bir de ben tüm umudumu kesmiştim bu kremi kullanınca oh be dünya varmış dedim önüme gelene anlatıyorum ben de kardeşim sen bu kreme sponsor oldun diyor:)  dedim napayım ben çok çektim yazık insanlara kullansınlar ben 1 yıl çektim ara ara oluyordu sonraki yıl öldüm öldüm dirildim tuvalete gitmeye korkuyordum :( Allahım ne Zor günlerdi ya kadın doktor bulup muayene de oldum gene aynı ilaçları verdiler bir tek bu çare oldu bunu da internette tavsiye etmişlerdi öyle gördüm yoksa doktorlar bahsetmiyor hiç
Orjinal olarak alırsan fiyatı 1000 tl yi aşmış ama eczane hazırlarsa taş patlasın 200 tutar

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 36 göst.
0 oy
7 cevap 138 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Serapse (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 74 göst.
26 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arin (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 82 göst.

408,354 soru