Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Anneme Hastayım Dedim, aman beni Grip Etme diyor.
+2
oy
208
göst.
6 gün
önce
Aile & Aşk
kategorisinde
Hira Su
(
27
puan)
tarafından
soruldu
Bugun aniden sanki bi grip oldum. Rahatsizlandim. Şimdi basım agriyor. Burnum kapali hiç halim yok. Annemi aradim anne yarın gel bi kaç gün kal dedim. Gripmisin dedi. Bende anneme dedim. Bilmiyorum olabilir galiba dedim. Aman grip falan olma banada bulaşır. Sen doktora gidecegim zaman söyle gelip çocuğa bakarim sonra giderim dedi. Sürekli abime gidiyor veya abim çocuğunu bırakıyor. Bayadir gelmemiş bana. Ctesi zaten abin cocugu birakacak. Evdekiler kızıyor. O kadar üzüldüm ki. Hastayim cocuga bak diyorum aman beni grip etme diyor. Ama abim gripken gidip ona bakiyor cocuguna bakiyor. Abim her ay para veriyor. Bende para yok diyemi gelmiyor kalmiyor hiç. Esim sordu gelecekmi diye. Cevap veremedim.
sohbet♥️muhabbet
tavsiye
hastalik
-hamilelik
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
+3
oy
6 gün
önce
misafir
tarafından
cevaplandı
Vallahi bacım tırnağın varsa başını kendin kaşiyacaksin
6 gün
önce
Hira Su
(
27
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben 3 hafta öncede evlerine gittim gene hastaydim dinleneyim diyr. Bana yemek yap sacimi boya börek yap dedi. Hepsini fazlasini yaptim ihtiyacim oldugunda neden kimse yok kii
6 gün
önce
Beybisim
(
5
puan)
tarafından
yorumlandı
Ahhh canım bende oyleyım uzuldum sana boşver ben bıraktım artık kımseden bısey bekleme eşimle sorun yaşıyorum bazen gıtmek istiyorum gidecek yerim yok kı diyorum aılemde 8 saatlık yolda Ama sorun yasadık geldım desem hıc sahıplenmezler
6 gün
önce
Hira Su
(
27
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayy bende oyleyim gidecek yerim yok diyip susup oturuyorum cunku gitsem beni istemezler
6 gün
önce
Beybisim
(
5
puan)
tarafından
yorumlandı
Oyle oyle ınan neler yasıyorum gidemiyorum eşime de diyorum beş para etmezler dıye onda farkında zaten eşimle sorun yaslayıp malesef evımde oturuyorum sorun yaşayıpta bır gun de gidemedim ben geldım dıye bıkıyorum ıstemeyecekler zaten anlatiyorum annem oralı bile olmuyor tlfnda sınırlerım bozuluyor hrp
6 gün
önce
Beybisim
(
5
puan)
tarafından
yorumlandı
Boşver gitsin bak cuma gunu dolamdırıldım ben ınstagram sayfası kayaoğlum mobilya diye bı yerden 7200 e yatak alıyorum diye 4 defa yolladık kod olmadı dıye dolandırdılar 30 bınım gıttı bıde artı para borç cektım dıgerlerı iade olacak dediler olmadı anlatacak aılem bıle yok kemdı kendime skntı cekıyorum
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
6 gün
önce
Gencanne25
(
2,183
puan)
tarafından
cevaplandı
Bosver insan ne yapsa kendine yapar kendisi seni kaybetmek istiyor belliki geçmiş olsun
6 gün
önce
Hira Su
(
27
puan)
tarafından
yorumlandı
Abime hep gider kalir. Abimin evini temizler isini yemegini yapar. Gelse bi çorba yapsa yeter
6 gün
önce
Gencanne25
(
2,183
puan)
tarafından
yorumlandı
Kimseden birsey bekleme eğer bekleyeceksen hayat senin kafana vura vura öğretir o yüzden boşuna bekleme
6 gün
önce
Hira Su
(
27
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben onlara yardim ederken onlarin bunu yapmasi hastaydim anneme gittim. Sacimi boya dedi boyadim. Yemek yap dedi yaptim çaydi börekti. Bulasıkti baktim olmuyo aldim cocugu eve geldim. Dinlenemedim bile
6 gün
önce
Gencanne25
(
2,183
puan)
tarafından
yorumlandı
O senin annen yapacaksın yapmasan için içini yerdi ama o senin gibi ince düşünmüyor ona söylesen bile kaale almaz o yüzden boşuna stres yapmış oluyoruz evt kırıldın aynı muameleyi görmek istiyorsun hakkında bu ama o yapmiyo zorlada yapılmaz sonuçta sen onu anne olarak gördüğün için değer verdiğin için yapıyorsun yaptıkların kötü değil onlar sana misli ile gelecek ona bak sen bir evladının kalbini kırarak annen kaybediyor
6 gün
önce
Beybisim
(
5
puan)
tarafından
yorumlandı
Uzulme boşver gıtme bısey de bulunma ama uzucu bır durum insanın aılesı yoksa kımı var kı el zaten kapıyı bıle çalmıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
6 gün
önce
Realisthanim
(
2,544
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende annen gibiyim galiba ,gripten baya korkarım.Dedemin koronadan öldüğünü görünce ister istemez korku oluştu. Kötü düşünme bence, bak çocuğa bakarim demiş oda bisey
6 gün
önce
Hira Su
(
27
puan)
tarafından
yorumlandı
Canim abimin cocuguna her hafta gidip bakiyor. Onlarda gripti. Ama yinede koşa koşa gitti 3 4 gun kaldi. Yanina bile yaklasmam zaten. Ama bi corbadir bi yemektir halim yok inanki
6 gün
önce
Realisthanim
(
2,544
puan)
tarafından
yorumlandı
Erkek çocuğuna daha mı düşkün acaba, Allah sana güç kuvvet sağlık versin gerisi geçer gider
6 gün
önce
Hira Su
(
27
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet ben inkar ettim esim kardeslerim söyledi. Bugün okadar iyi anladim ki. 3 4 hafta öncede hastaydim. Gelmedi bile. 2 gün önce anne cocuga bi 1 saat bak ben pazara gideyim dedim. Dişciye gidecem dedi. Ne zaman ihtiyacim olsa yok hep
6 gün
önce
Beybisim
(
5
puan)
tarafından
yorumlandı
Dedıklerı gıbı benım annemde oyle erkek cocuguna düşkün ogulları ıcın yaoar herdeyı kızları Yanı ılk evlenen benımde bana bısey yapmaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 gün
önce
Baby boyumm
(
129,472
puan)
tarafından
cevaplandı
konunun parayla alakasi yok empati yap annenin yerinde ben olsam bende gelmem grip agir atlatiliyo bi bulaisrsa kış gunu vay haline
6 gün
önce
Hira Su
(
27
puan)
tarafından
yorumlandı
Abimde gripken gidiyor ama
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 gün
önce
Freedomm
(
5,169
puan)
tarafından
cevaplandı
Böyle bir annen varsa cnm ne oraya git ne evladını gönder kendi evladına da kendin bak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 gün
önce
Haletiruhiye
(
691
puan)
tarafından
cevaplandı
1.5 aydır gribi atlatamadim yani annen de olmasın tabi. Ama üslubu daha güzel olallbilirdi.
6 gün
önce
Hira Su
(
27
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben birsey istemiyorum ki abime yaptiginin yarisini bile yapmıyor aylardir bana gelecek ama hep işi çıkıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 gün
önce
Pamira
(
6,240
puan)
tarafından
cevaplandı
Burda herkes anneni suçlamaş ama birde onun açısından bak bende grip olmam istemem, ayrıca annen abinin çocuğuna bakıyor ama senin çocuğuna bakmak zorunda hissetmiyor olabilir kendisini
6 gün
önce
Hira Su
(
27
puan)
tarafından
yorumlandı
1 corba yapip göndermek zor degil ki. Ayni semtteyiz ayrı mahalle
giriş yapınız
veya