0 oy
93 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından
Merhaba hayırlı akşamlar arkadaşlar oğlum 4,5 yaşında 2-3 gündür anne popom kaşınıyor popom kaşınıyor akşamları genellikle ağlıyordu bugün akşamüstü böyle affedersiniz poposunda  biraz açmasını zorladım baktım da ne var bir sürü beyaz kurtlar girmişti çocuğun poposunda çok üzüldüm yani çocuk o yüzden hiç kilo almıyordu çok iştahsızdı rengi bembeyazdı sizinde  başınıza böyle biwey geldimi ne yaptınız 

5 Cevaplar

0 oy
önce (3,440 puan) tarafından
Hemen çocuk dr una götür canım benim kızın da vardı ilaç kullandık geçti
önce (322 puan) tarafından
Canım nasıl anladı kurt olduğunu dr tahlil vs istedi mi biree başka ne belirtileri vardı
Eşim sağlık ocağına götürmüştü orda anlatmıştı bir ilaç vermiş dr
önce (322 puan) tarafından
Bizimki de çok iştahsız ve popom kaşınıyor diyo nadiren hep burnuyla oynamak istiyor var mı bilmiyorum
Birde ev halkınada kullan demişti o zaman biz kullanmadık kızım birde o zaman yeni alışmıştı tuvalete o da başına gelmişti ama yarın sağlık ocağı açık mı bilgim yok ama muhakkak götür canım ilerlemesin
önce (18 puan) tarafından
Gece olunca kaşıntı oluyor poposunu açıp bakıyorum çok fazla var sizde de oylemiydi yoksa çok kıl kurdu beyaz  inceler gözüküyorlar sizde goruyormuydunuz
-Reklam-
0 oy
önce (314 puan) tarafından
Benim.oglanlarda da vardı andazol verdim geçti sağlık ocağına götür yazar doktor canm
Şurup olandanmi verdiler size nasıl kullandiniz
Evet şurup bir kaşık icirdim 15 gün sonra bir kaşık daha bitti tamamen
Kontil var bide küçük bir şişe onuda bir defa verdin 15 gün sonra bir daha verdim bitirdi kurtlari
0 oy
önce (12,583 puan) tarafından
aile hekimi bile ilaç yazıyor buna. hemen götür yazık yavrum feci kaşınır o. çarşafını, çamaşırını falan güzelce yıka
0 oy
önce (20,453 puan) tarafından
Hemen dokttora götür ilaç yazdır ailecek kullanın nevresimleri yaastık yüzleri 90 da yıka birde aç karnına kabak çekirdeği yedir hemen düşer çok geçmiş olsun
0 oy
önce (724 puan) tarafından
Benim oğlumda 4 yaşında her gece ağlayıp bağırırdı uykusunda gündüzleri de sürekli popom kaşınıyor derdi ilk zamanlar anlamadım sonra internetten araştırıp gece uyurken ışıkla poposunu kontrol ettim ve şok olup ağladım resmen yavrum bu yüzden ağlıyormuş acı çekiyormuş resmen sabahın köründe direk hastaneye götürmüştüm andazol diye bi ilaç verdi doktor ara ara hala oluyor bu ilaçtan verdiğimde çocuk rahatlıyor resmen sizde sağlık ocağında yazdırıp sabah aç karına iki kaşık verin geçecektir inş 
Poposunda çok fazla var yuva yapmışlar gibi
Evet vardı canım yukarıda da belirtim ıslak mendille temizle iç çamaşırını değiştir
Oğlum  yaramıyor ikide bir kıvranıyor
Ya kıyamam sen dışarıda olanları temizle temiz bi iç çamaşır giydir uyur inşallah
Dünden beri çıkartıyorum  çok var

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 64 göst.
4 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (18 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 101 göst.
25 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,454 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
14 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ...... (863 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
18 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Menesamiran06 (0 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,655 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...