0 oy
127 göst.
önce Diğer kategorisinde (476 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
38+3 haftalık ile ikinci kızım doğdu ilk sezeryan olduğu için buda sezeryan oldu tek diyeceğim ilk sezeryanım daha iyi  geçti sanki ikincininde öyle olur diye düşündüm ama bi tık zor geçti sadece şuan iyiyim ama gazım var hissediyorum bunu elimden geldiğince bol şu kayısı suyu ve kayısı yedim hep idrara çıktım merdiven inip çıktım bol bol ne zaman çıkacak gazım acaba :/

11 Cevaplar

0 oy
önce (4 puan) tarafından
2. Sezeryan benim de zordu biraz benmde gaz sancısını cektim hatta nefes alamiyordum tuvalette gidemiyordum 3 gün hastane'de kaldim. Ben 2. Gün de tuvalete çıkmayınca lavman verdi hemşire gaz da çıktı lavmandan sonra 
-Reklam-
0 oy
önce (129,283 puan) tarafından
kahve ictinmi belki iyi gelir
önce (476 puan) tarafından
Gaz cıkarmaya yardımcı olırmu
benim bildim yurumek ve bol su icmek
ama kahve oneriyolar
0 oy
önce (51,324 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun bir seseryan oldum cumartesi dorde yirmi kala dogdu ertesi gece on bucukta cikti gazim hap falan vermislerdi 
0 oy
önce (3,222 puan) tarafından
Ya bnm ilk sezeryan travmam oldu ama ikincisi cok iyi gecti sukur bol bol sivi seyler tuket kahve ic ins tez zamanda gecer gecmis olsunn
0 oy
önce (4,173 puan) tarafından
Ayaklarını bacaklarını sicak tutmalisin ve bol bol yürüyüş yapmalısın kısa sürede çıkar merak etme.
Cnm bol bol yürüyorum merdiven inip çıktım hep ama çıkmıyor gazım var olduğunu hissediyorum gazımın
önce (4,173 puan) tarafından
Sicak tut kendini o zamanda çabuk gevsiyor vucut biraz başka şeylere odaklan gelecek merak etme.
0 oy
önce (320 puan) tarafından
Sezeryandan sonra dupalac diye şekerli şurup var bana hastanede onu yazmışlardı  aç karına onu içince tuvaletin ve gazın çıkıyor 
0 oy
önce (850 puan) tarafından
Benim doktorum ilaç konusunda fazla kısıtlamayan biri. O yüzden ameliyattan sonra barsak sorunlarım için meteospazmyl ilacını yazmıştı. Gaz sancıma çok iyi gelmişti. Benimde 2. Sezeryan aşırı gazlanmalı geçmişti herkes daha kolay olur demesine rağmen
0 oy
önce (399 puan) tarafından
Kahve iç acı şekilde sür tozu ekleme granül kahve , evde yat kalk yürü hareket ederken çıkar bide geldiği yerde bırak hemen valla ben öyle yapmıştım kayısı suyu iç çok zorlanırsan gazın çıkmazda doktorun ile görüş sana yardımcı olur 
Cabalarıma bedel bugün cıktı gaz
0 oy
önce (1,525 puan) tarafından
Siz yinede bol bol yurumeye devam edin.  Bana hastanede emzirme disinda hep ayakta ol  ve yuruyus yap dediler. Iyilesmenin cozumu ilaclar yuruyus ve gaz cikmasi bence. Benim alt karin bolgeme agri sıkışmışti ve doktor tek cozum yurumek demisti
Pes etmedim cnm dünden beri yürüdüm bol merdiven inip çıktım şükür cıkardım gazı
0 oy
önce (1,282 puan) tarafından
Bende ilkte gaz çıkaramamıştım, hemşireler şekersiz Nescafe iç deyince içtim ve daha rahat gaz çıkardım
Bugün cıkardım çok şükür cnm
0 oy
önce (201 puan) tarafından
Kiraz saplı çay armut bunlar iyi gelmişti bana bende cikamamistim ne tuvalete ne başka yere gaz sancisindan
Çok şükür bugün cıkardım cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 41 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 173 göst.
25 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Moonsun (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 251 göst.
0 oy
5 cevap 227 göst.
14 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,647 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...