0 oy
66 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,136 puan) tarafından
Kızım 15 aylıktı ilk telefon açtığımda. Yemek yedirmek işkence gibiydi bütün evi peşinde dolasiyordum yesin diye. Baktım telefon olunca sabit oturup yiyor vermeye başladım maalesef. Sadece yemek yerken açıyordum ama yine günde 1 saati buluyordu. Konuşmasında geri kaldığı için kesmeye karar verdim. Bugün ekransiz 2. Günümüz bitti. Cok şükür beklediğim kadar sıkıntı yaşamadım. İlk gün 2 kaşık pilav yedi sadece. Aç uyudu resmen. Ama bugün daha iyiydi. Yemek verirken istedi açamayacağımı söyledim. Ağlayınca tamam o zaman yeme dedim. Baktım yemeye başladı. İnşallah konuşmasında ilerleme olur. 

6 Cevaplar

0 oy
önce (98 puan) tarafından
Ekrana bağımlı olması yemek yememesinden çok daha kötü bence. Hele ekran en çok yemek yerken zararli. Ne yediğini bilsin görsün ne kadar yediğini fark etsin. Ekrana bakarsa ilerde yemek konusunda daha büyük sıkıntı yaşar. Ekranı bırakmakla doğru bir karar vermişsiniz. 
önce (1,136 puan) tarafından
Evet maalesef kilo sorunu var diye başladım. Ama nasıl alışırsa öyle gidiyor.
-Reklam-
0 oy
önce (12,583 puan) tarafından
sabırlı olmalısın. bırak 2 kaşık yesin, aç yatsın bir şey olmaz. 17.5 aylık bebeğim evet ekran varsa kitleniyo, kapatıyorum hemen. onunla yiyeceğine hiç yemesin.. yeğenlerim 7-8 yaşlarına kadar o şekilde yediler hala da sümsük sümsük yiyorlar.

kitap okuyun, şarkı söyleyin, biraz da zorla bebeğini. her dediğini anlama. 
İnan o kadar çaba sarfediyorum ki. Kitap okuma etkinlik yapma. Oyun kartları aklına ne gelirse. Bir türlü başarılı olamadım. En son ekranı da tamamen kestim. İnşallah bu şekilde açılır konuşması.
önce (12,583 puan) tarafından
emin ol çabaların boş kalmayacaktır
0 oy
önce (2,201 puan) tarafından

Çok mutlu oldum zararın bir köşesinden dönmene. Konuşması da ilerler merak etme. Sürekli konuşun kuzunla, tane tane ve güzel güzel. Her ne olursa olsun ekran konusunda geri adım atma ama, Allah yardımcın olsun <3

Cok teşekkür ederim. Yok bu saatten sonra asla geri dönmeye niyetim yok. Çünkü konuşması için o kadar çaba sarfediyorum ki ne yaptıysam olmadı. İnşallah ekran konusu fayda eder.
0 oy
önce (4,173 puan) tarafından
Rahat ol sohbet et ,resimlere kitaplara bakın hatta boya kalemleri ile deftere birseyler çizin birlikte boyayın yemek saatinde ,ben yemek yerken birlikte puzzle yaptığımızı biliyorum.
Evet bende kitaplarda ki resimlerle başladım. Faydası da oldu şükür. Konuşması da ilerler inşallah
önce (4,173 puan) tarafından
Ilerler hiç merak ,sen keyifli vakit geçirmeye odaklan daha kolay gelir ikinizede ..
0 oy
önce (630 puan) tarafından
Güzel bir başlangıç olmuş. Sadece kitap okuyarak ve bol bol konuşarak da desteklerseniz konuşması daha iyiye gider. 
Şu ana kadar ekran verme dışında herşeyi uyguladım kitap okuma resimlerle anlatma oyun kartları vs. En son ekranı da kestim artık fayda eder inşallah. Valla psikolojim bozuldu :)
önce (630 puan) tarafından
Mutlaka eder. Hemencecik olmasada bir çok konuda yararı olur. O an yemek yese bile, ne yediğinin bilincinde olmaması da iyi değil.
0 oy
önce (5,154 puan) tarafından
Bende normalde hiç açmadım mamayı bıraktım çünkü ek gıda fazla  yemiyordu sadece gece uyumaya yakin birsery verince açıyorum  mama şuan birakti bir kaç gün sonra artık kendi yer bazen  telefon açmak zorunda kalıyor insan
Bende asla vermem diyordum. Bir kere alışınca devamı geliyormus malesef. İnşallah kurtuluruz açılır konuşması
önce (5,154 puan) tarafından
Çok şükür beni kızın konuşması iyi ne desen aynısını tekrarlar doktor mamayı bıraktir dedi bende gece uyumaya yakin ek gıda veriyorum mama olmayınca ağzını açmıyordu eşim  aç bir kaç gün bu şekil yesin sonra alışır normal.yemeye deyince actim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 153 göst.
0 oy
1 cevap 70 göst.
0 oy
24 cevap 583 göst.
22 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,897 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.

408,337 soru

12,267,627 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...