+1 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (364 puan) tarafından
öncelikle hayirli kandiller kızlar 2 hafta önce diş taslarm temizlendi ama ondan sonra dişim aşırı hassas oldu ve 2 haftadır dış etlerim çok agriyo ve sis agzimda yaralar çıktı şuanda bile agriyo ve sis diş etlerime masaj yapıyorum parmağımla ozmnda kanıyo diş eti ağrısı şişliği için gitmiştim ama temizledikten sonra daha da çok agriyo iki haftadır cekiyorum artık agrilari yüzüme vuruyo çok kotu normalmi böyle olması şuan bile şiş yemek yiyesim gelmiyo artık yani çok rhatsizlik veriyo korkuyom internetten araştırdım acaba farklı bı rahatsizlikmi bendeki ya diş eti kanseri diye bişey varmış belirtiler hep var anlamadm gitti

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence normal değil 2 hafta diyorsun tekrar git
(364 puan) tarafından
gidicem hergun agriyo hergun agrimadigi gün yok yani 2 haftadır hergun araloksiz agriyo uyuyorum uyandigim gibi hissediyorum sisligini hala şiş ve ağrısı var artık hayatımı etkilemeye başladı yani çok rahatsızım
tarafından
Geçmiş olsun dis agrisi kötü baktir
(364 puan) tarafından
diş etlerim çok agriyo artık o da disime vuruyo yani bakalım neymis bu bı randevu alıp gidicem
-Reklam-
0 oy
(205 puan) tarafından
Kız Allah korusun git yine bı randevu al
(364 puan) tarafından
alıp gidecem valla mahvoldum artik
0 oy
(748 puan) tarafından
Temizlerken inceliyor sanırım dişler ondan hassas ve ağrı oluyor keşke yapmasaydın canım ya önermiyorlar genelde o işlemi 
0 oy
(3,684 puan) tarafından
Enfeksiyon kapmış olabilir aynısı başıma geldi dişlerimi fırçalayjnca geçiyor ama o tarafa ekmek yiyemiyorum 2 kere antibiyotik kullandım bana mısın demedi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 139 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 391 göst.
+1 oy
4 cevap 68 göst.
0 oy
0 cevap 26 göst.

Kategoriler

1,442,057 soru