+3 oy
653 göst.
önce Diğer kategorisinde (161 puan) tarafından
Kızlar kocanızda gözlemlediğinize göre bebekten sonra eşiniz aile olma bilincine daha çok kavuşup kendi ailesinden bir tık uzaklaştı mı ? Size daha çok bağlandı mı ? Bebek olması bu anlamda neyi değiştirdi 

34 Cevaplar

+2 oy
önce (12,583 puan) tarafından
ne ailesinden uzaklaştı ne bana karşı ekstra bir davranışı oldu. ailesinin yeri ayrı bizim yerimiz ayrı. o dengeyi en başta kurduk biz. 
-Reklam-
+1 oy
önce (7,944 puan) tarafından
Hiç ailesine bağlı olmadığı için ben bu postu cevap veremiyecem☺
önce (3,893 puan) tarafından
Ama neden :(
+1 oy
önce (4,915 puan) tarafından
Eşimin bir ailesi olmadığı için herşey ilk günkü gibi cnm babası vardı kaybetti biz evlendikten iki yıl sonra ama ortak düzeydeydi herşey arkadaki mesafeyi güzel ayarliyordu 
+1 oy
önce (7,208 puan) tarafından
Eşim işi gereği bekarken de ailesinden uzakta yaşıyordu evlendik hâlâ daha öyle. İlk evlendiğimiz zamanlarda anneni babanı arasana ne hayırsız evlatsın diye ben zorluyordum bildiğin şimdi şükür alıştı:D zaten bağını koparsin da istemem. Ben aile bağlarının sıkı olması taraftarıyım ama denge sağlandığı sürece.
+1 oy
önce (1,880 puan) tarafından
Hayır daha çok ailsei e baglandi
+1 oy
önce (4,721 puan) tarafından
Eşim sevgiye aç biriydi o yüzden bütün sevgisini bızden aldı bıze verdi çok şükür bize bağlıdır asla anneci babacı olmadı
+1 oy
önce (2,184 puan) tarafından
4 senedir evliyim yeni kaç aydır bizi ayrı kendi ailesini ayrı tutuyor genelde kendi ailesi ağır basardı şükür herseyi gördü farkına vardı kızımda 3 yaşında 
+1 oy
önce (8,661 puan) tarafından
Evlendik evleneli eşim kendi ailesi olsun benim aile olsun çocuklar ben çok düşkündür 
+1 oy
önce (19,483 puan) tarafından
Hicbisey değiştirmedi. Durduğu yerde duruyor eşi.. eskiden de ailelerle bir problemimiz yoktu şükür. Yine aynı devam ediyor 
+1 oy
önce (1,333 puan) tarafından
Çocukla ailesine daha çok bağlandı ben damızlık dana gibi hissediyorum ahahaah
+1 oy
önce (1,611 puan) tarafından
Kocam odunu normalde çalışıyorum doğumdan sonra çalışmıyorum diye evdeyim diye evin tüm yükünü omzuma yükleyip hayatının keyfini çıkartıyor. Bende onu hayatımdan çıkartıcam. Markete gidilecek giitt. İhtiyaç var alınacak aaal. Yemek yapılacak yaaap. Az bebeği tut durmuyor mu yanında gibi gibi.  Bebek olunca gerçek yüzünü gördüm 
+1 oy
önce (1,454 puan) tarafından
Valla bence hiç biseyi değiştirmedi :)) evlenmesede olurmuş aslında ama evlendi işte  :))
+1 oy
önce (567 puan) tarafından
Bebekten önce ve sonra ailesine olan bakış açısı aynıydı, uzaklaşmıştı çünkü bana iyi ve tutarlı davranmıyırlardı, görüyordu. Çocuk olunca da en son bi görüştük lohusa halimle yinr sÇma sapan davrandıkları için uzaklaştı. 

Şimdi ölüm var diye görüşüyor da eski yakınlıkları yok
önce (109 puan) tarafından
Maşallah keşke benim eşimde öyle olsa annesi ablalari beni çok eziyor ve eşim onların tarafında
önce (567 puan) tarafından
Bu evreye gelene kadar ne diller ne gözyaşlsrı döktüm. Açıkcası amacım aile olmaktı ama çok soğuklar iletişim kuramıyorum  ... Görümcede bide gitmiş whatsapdan yok efendim neymiş iletişim sorunu olan insanlar yok efendim özsaygısız insanmışta neymiş efendim kavgadan beslenirmişte... Kendi kendine bişeyler paylaşmış. Saçma sapan insanlar...
Koridorumda namaz kılıp algı oluşturan bi kaynanam var. Eşim Allah'tan oyuna gelmiyor.
Zaten beni tanımadıklarından böyle. Tanısalardı bu kadar basit olamazlardı.
Görüşmüyorum. Oğlumuda göstermiyorum. Beni sevmeyen benden olanı da Sevmesin. Çokda lazımlardı.... Aman..
önce (109 puan) tarafından
Helal olsun senin eşine
+1 oy
önce (3,893 puan) tarafından

Benim eşim bana daha çok bağlandı galiba çünkü artık estağfurullah..... Ayrılmiyor anlayan anladı sjsjsjsj :D

+1 oy
önce (37 puan) tarafından
Evet kesinlikle. 2 senedir evliyim. İlk gebeliğim şuan. Ben hamile kaldıktan sonra eşim çok çok değişti. Cok daha ince düşünceli oldu. Birşey oluyor aman dikkat et size birşey olmasın diyor. Sürekli ev işi yapıyor, evi temizliyor. Bana çok hassas davranıyor. Sürekli birşeyler getiriyor alıyor yemem için. Geliyor bebeğimizi seviyor karnımı öpüyor. Elbise seriyor bana, yerleri siliyor. Yemek yapma yorulma akşam kahvaltı ver bana diyor. Çok değişti çok iyi oldu yani. Bambaşka bir insan oldu. Biz severek evlendik ama hiç anlayamazdık sürekli tartışıyorduk. Sürekli huzursuzluk vardı. Eşimde baba olacağı müjdesini aldığından beri çok yumuşak kalpli bir insana dönüştü
önce (161 puan) tarafından
Allah daim etsin
önce (37 puan) tarafından
Allah razı olsun inşAllah
+1 oy
önce (2,451 puan) tarafından
Çocuktan sonra uzaklaşma da yok yakınlaşma da. Ama çocuk bizi olumsuz etkiledi maalesef zamanla herşey rayına oturacak diye düşünüyorum 
+1 oy
önce (3,329 puan) tarafından
Ailesine de bağlı bize de. Bebekten sonra en çok bebege bağlı hahaha
+1 oy
önce (857 puan) tarafından
Bebekten sonra daha bı uzaklasti sanki bizden ailesi herşeyden onemli
+1 oy
önce (8,079 puan) tarafından
Hiçbir değişiklik olmadı. Eğer bu sebeple çocuk yapacaksan da çocuğun psikolojisi ile oynuyorsun. Ben onu anladım evliliğimde. İşte bizimki benim cahilliğim sebebiyle (korunma hakkındaki bilgisizliğimle) oldu. Ama çocukla evlilik kurtarılmaz!
+1 oy
önce (3,244 puan) tarafından
Hiç biseyi degistirmedi aksine uzaklasti benden 

Yada huyu degisti

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 287 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 569 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 674 göst.
8 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde The New ♚ ツ (2,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 627 göst.
30 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,561 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...