+3 oy
654 göst.
önce Diğer kategorisinde (161 puan) tarafından
Kızlar kocanızda gözlemlediğinize göre bebekten sonra eşiniz aile olma bilincine daha çok kavuşup kendi ailesinden bir tık uzaklaştı mı ? Size daha çok bağlandı mı ? Bebek olması bu anlamda neyi değiştirdi 

34 Cevaplar

0 oy
önce (6,201 puan) tarafından
Evlendiğim ilk günden beri bağlı hiç değişmedi çok şükür 
-Reklam-
0 oy
önce (1,113 puan) tarafından
Benim eşim asla dengeyi sağlayamaz bu güne kadar da sağlayamadı onun annesi babası hep ön plandadır işten gelir çocuklarından önce annesinin yanına koşar ilk okul çocuğu gibu 
0 oy
önce (2,201 puan) tarafından
Böyle bir şey olmadı çünkü eşim sınır bilir çok şükür. Çocuktan önce de kurduğu yuvanın farkındaydı çocuktan sonra da. Çocuğumuzun olması bizde aşırı bir değişiklik yapmadı. Evdeki hareket arttı sadece. Çocuktan önce evimiz kütüphane gibiydi, eşim de ben de sakin dingin insanlarız. Oğlum büyüdükçe hareket neşe arttı :) 
0 oy
önce (841 puan) tarafından
Ben eşimi sevmiyordum sonradan sevmeye başladım evlednigimizde ikimizde cocuktuk laylaylomdu herşey  25 yaşında anne oldum eşim hep bağlıydı evine 10 yıl oldu 2. Çocuğumuz oldu maşallah diyelim daha çok bağlandı evine heleki çocukları için eriyor tabi bende seviyorum can atıyorum eşim için iyiki eşim Rabb'im herkesr böyle bir eş nasip etsin inşallah ❤️
0 oy
önce (2,560 puan) tarafından
Bunun bebekle alakası yok, adamda bitiyor iş ne yazık ki
0 oy
önce (4,248 puan) tarafından
Kendi çocuğu olduktan sonra anasına daha cok yapıştı çıktığı yere sigsa tekrar geri girecek o kadar söyliyim
önce (161 puan) tarafından
Keşke evlenip başını yakmak yerine anasının dizinin dibinde otursaydı
önce (4,248 puan) tarafından
Ona göre başımi yakmamisim ki dünyanın en kusursuz insanıyla evlenmisim
0 oy
önce (13,094 puan) tarafından
Eşim evlendiğimiz andan bu yana kendi ailesi olarak beni/ bizi ilan etmiş durumda. Temelde çekirdek aile mühimdir. Baba olduğunda başta bocaladı sonra güzel kıvırdı:) ikinciyi bekliyoruz şu an görüyorum ki daha da özenli bu gebelikte ve sonrası için daha çok planı var
0 oy
önce (3,222 puan) tarafından
Ailesine pek bagli deil evlendigimizden beri kendi yagimizda kavruluyoruz
0 oy
önce (1,167 puan) tarafından
Esim sorumsuz degildi hic ama evet cocuktan sonra extra aile olduk bunu ikimizde hissediyoruz.Ama bu sefer de bizim kavgalar artti cocuk hem cok guzel hemde cok stresli bir seu iliskilerde.
0 oy
önce (2,058 puan) tarafından
En başından beri herkesin yeri sevgisi ayrıydı bizde ne onlardan koptu ne benden uzaklaştı. Bide ben şöyle düşünüyorum eşimin aile ilişkisi iyi olursa bağlı olursa evde de çocuklar o sekilde büyür örnek alır. Çocuklardan sonra daha çok aileler iç içe olur kuzenlerle amca hala teyze dayı sevgisi alarak büyüsün istiyoruz eşimle aynı fikirdeyiz
0 oy
önce (110 puan) tarafından
Vallahi canım hiç birşey değiştirmedi gene aynı bebeği gelrir sever eder ama bakimiydi şuydu buydu hep bende ailesinin bebeğime nasıl bakmama karistiriyor ben bunaldım daha bu yüzden kaç kez boşanma eşiğine geldik ailesine diyemiyor ki bu bizim cocugumuz biz nasıl buyutursek öyle buyutecegiz sütüm gelmiyor az geliyor ben ilk emziriyorum sonra mama veriyom kaynanam kalkıyor dio mama verme sütünü ver şöyle yap böyle yap daha sabrım taştı kavga ettik oda annesini tuttu ben çocuğumu alıp çıkıp gidecektim bırakmadı insan bı karısı dinler yani ne olup ne bittiğini beni dinlemez etmez annesi benim yanımda farklı konuşur onun yanında farklı konuşur o yüzden biandan üzülüyorum bosansak bu çocuğa n'olacak babasız büyüyecek ve bunun yokluguda çok zor yani  diom keşke çocuk olmadan bu yaşantım olsaydı daha en başından ayrilirdim
İnşallah düzelir
önce (110 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
önce (3,603 puan) tarafından
Hep bir mesafe vardı ama çocuktan sonra değil babası öldükten sonra dahada bağlandı sürekli benim sizden başka kimsem yok deyip duruyor üstümüze titriyor sarstı sanırım babasının ölümü 
0 oy
önce (3,119 puan) tarafından
Bize karşı daha bağlı özelikle çocuklarımıza zaten çok aile düşkünü değildi biraz ablalarına düşkündü  evlenip yuva kurunca zaten ister istemez eskisi gibi olmaz herkesin sorumlukları değişiyor 
0 oy
önce (789 puan) tarafından
evet ailesinden uzaklaştı ama kotü bi mânâda değil ilk evlendiğim  aylarda hep aynı lafdı ağzında herseyden önce benim ailemmn sonra senin ailen anamı babama her gün ara ablası abileri arardı gece 11 12 sabah nuru hic fark etmeksizin 1 saat 1 bucuk saat konuşurdular taaakiii aradan 5 6 ay gecip evlilik oturmaya başlayana dek şimdi kendi bile haftada 1 2 arar hele ablasını belki ayda 1 2 kere ancaaa ilk zamanlar ablasi çocuğun eksiklerini dahi eşime mesaj atardi gurbetteyiz bu arada okuldma bu istediler kargola busu eskidi yirtildi kargolaa şimdii 2 çocuk car 4yıl oldu evleneli biz ne hediye alsak o bazen onu bile yapmaz tabi görümcem bunu dile getirmis bi yerde dile getirmis kulağimıza geldii 

karısı kıymetlii eskiden abam abamdı şimdi eskisi gibi değill.karisi olmadan sofraya oturmaz çok değişti 

hayır yani ne bekliyosa 
Sen nasıl katlandın ablası ile bu ilişkisine

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 287 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 569 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 674 göst.
8 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde The New ♚ ツ (2,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 627 göst.
30 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,599 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...