+1 oy
188 göst.
önce Diğer kategorisinde (19,483 puan) tarafından
Peygamber efendimiz sav. İn bebekliginden başlayip anlatan bi film. Hala bitmedi. 

Baştan da izleyemedim. Ama bebekligi çocukluğu ne zor geçmiş. Annesinden ayrı babası zaten yok. Süt annesi büyütmüş. Annesinden ayrı olması annesinin küçücük yaşında vefat etmesi sonra üzüntüden hasta olması beni çok üzdü. O kadar siyer okudum ettim. Ama hiç bu yönleriyle okumadım. Ve düşünmedim. Küçücük bir yavrunun kaldirabileceklerinin çok üstünde. Keşke o zamanlarda onu görüp teselli edebilseydim dedim. Evlatlarima daha çok sarılmam halime daha çok sükretmem gerektigini düşündüm. İçimden geldi. Sizle de paylaşayım dedim. İnsan izlerken ağlamadan duramiyor. 

8 Cevaplar

+1 oy
önce (2,184 puan) tarafından
Siyer okudum hocaların anlatımı ile biliyorum o filmi nedense izleyesim yok
önce (1,276 puan) tarafından
Sen burhan altıntopsun.yapma böle şeyler
Ayy semaaa olucemm gülmekten sksjj
önce (1,276 puan) tarafından
Demesem olmazdı gerçekten bazı isimler çok güzel oldu bugün çok güldüm valla Allah güldürsün inşallah
Amin inşallah
önce (19,483 puan) tarafından
Andhdh gülmedi şu güleç feysim ahshdh
-Reklam-
0 oy
önce (4,721 puan) tarafından
İzlemedim ama bunları biliyorum siyer okudum 
Ben de okudum ama anne olduktan sonra annesinin ve Peygamberimizin yaşadıkları daha zor göründü gözüme. Film olarak izleyince çok daha derinden etkiliyor insanı.
önce (4,721 puan) tarafından
Doğrudur canım izlemediğim için bilemicem
0 oy
önce (1,109 puan) tarafından
Canm her Ramazan başlangıcında kandillerde ATV de çıkıyor hep izlerim gerçekten çok güzel bizim başımıza daha kötü bişey gelmeden isyan ediyoruz şöyle oldu böyle oldu diyoruz şükür etmiyoruz ama bu flimler hep bize ders olmalı gerçekten 
Gerçekten öyle. Çok güzel çekilmiş. Anne bakış açısıyla da izleyince çok ağladım
Benim esim ne zaman izlese o flimi namaza başlar iki üç gün kılar yine bırakır oda çok etkileniyor
inşallah kalıcı olur namazı
İnsAllah cnm
0 oy
önce (4,087 puan) tarafından
Ramazan ayında çok veriliyor çok izledim . Nasıl mücadele içinde peygamber oluşu anlatılıyor.  Güzel bir film .
Ben de çok beğendim. Ben izlememiştim hiç.
önce (4,087 puan) tarafından
O zaman denk gelmen güzel olmuş canım bu gece.
Aynen öyle :)
0 oy
önce (7,208 puan) tarafından
Filmini izlemedim ama hayatını okumuştum. Kendi kendime demiştim o zaman hatta Bu İslamiyeti yayabilmek için ne mücadeleler vermiş Peygamberimiz,ne bedeller ödemiş. Allah Resulüm dediğini imtihan etmiş seni mi imtihan etmeyecek Selda demiştim. Rabb'im cennetinde komşu, razı olduğu ümmetinden eylesin inşallah.
Aminnnn aminn
0 oy
önce tarafından
Beni sadece hz. Yusuf çok etkilemişti taaki dün akşam ATV'de izleyene kadar hüngür hüngür ağladım
Ben de çok ağladım
0 oy
önce (268 puan) tarafından
İzledim izledim aşık olduğum filmlerden çok ağladım 
Ben de çok ağladım
0 oy
önce (2,560 puan) tarafından
Peygamberimizin hayatını biliyorum ama filmi nedense hiç tamamen izlemek fırsatım olmadı. Bu sefer de gene izleyemedim, ama hep aklımda olan bir film izlemek için
İnşallah izle sen de ben de oğlumla tekrar izleyeceğim inşallah

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 356 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 344 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 995 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Poncikk (916 puan) tarafından soruldu