0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben tüm hayatını ezbere okudum ama bir kaçı tüylerimi hala ürpertiyor. Hz. Muhammed efendimiz süt annesi halimenin diyarında kalırken süt kardeşi ile dışarıda oynuyorlarmiş. İki erkek bunlara doğru yaklaşıp hz. Muhammed efendimizin kalbini yerinden sökmüş süt kardeşi bunlara şahit olmuş. Adamın birisi diğerine ( ikiside melek) ümmetinden 10 kişiyle tart demiş. Adam tartmış hz. Muhammed'in kalbi ağır gelmiş. Bu sefer adam 100 kişiyle tart demiş yine tartmişlar ve yine hz. Muhammedin kalbi ağır gelmiş. Bu seferde 1000 kişiye tart demiş yine hz Muhammed efendimizin kalbi ağır gelince, adam yanında ki adama demiş "onu kendi haline bırak, çünkü şüphesiz onun kalbini tüm ümmetle tartsan yine onun kalbi ağır gelir." Hz. Ademin anlında doğan nur, Hz. Muhammed efendimizin anlında öldü. Ne büyük kudret doğarken Şahadet parmağı havada ümmeti ümmeti diyerek doğmuş. Ne büyük kudret ki Hristiyan aleminin ileri gelen medyumlarindan birisi o gece gökyüzüne bakıyormuş. Bir Hristiyan yanına yaklaşmış ve demiş ki "neden gökyüzüne bakıyorsunuz?" Medyum demiş ki "ümmetin en büyük ve son peygamberi doğdu." yüz yıllardır sönmeyen ateş sönmüş. Bilmiyorum ama ne zaman aklıma gelse tüylerim diken diken oluyor. "Ben ki yeri göğü hz Muhammed için yarattım." 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
-Reklam-
0 oy
tarafından
Resûlullah efendimizin ( SAV )en güzel mucizelerinden biri kuranı kerimdir 
tarafından
Evet ayı ortadan ikiye ayırmasıda var
tarafından
Ayağının tozuna kurban olayım onun
(13,205 puan) tarafından
Benimde bu gelmişti aklıma
0 oy
tarafından

Her bir taşa vurduğunda sonu zafer olan 3 büyük savaşi ve ganimetleri müjdelemiştir. 

Ayın ikiye bölünmesi 


Bazı sahabeleri cennetle müjdelemesi 

( Savaşın adını unuttum) 3 komutanın şehit olduğu savaşı an ve an sahabesine mescidde anlatması. ( Şuan şöyle oluyor böyle oluyor vs vs ) 

Daha bir sürü var anlatmaya zaman yetmez. Sahabelerin kerametleri de var. Tüyler ürpertici.
tarafından
İlk yazdığını bilmiyorum canım hangi savaşı mücdelemiş
tarafından
Şam,İran ve yemenin Feth edileceği müjdesini vermiştir. Kıssası var okuyabilirsin internette canım
0 oy
(15,840 puan) tarafından

Hurma kütüğünün aglamasii hiç aklımdan çıkmıyor:'(

0 oy
(2,323 puan) tarafından
Miraca yükselmesi ❤️ S. A. V❤️
0 oy
tarafından

image





çok var cnm bu kitabı hafız görümcem vermişti

tarafından
temel islam ansiklopedi bile var cnm kışın kuponla almıştım 69 kupondu 8 cilt kitap
(10,585 puan) tarafından
Çok seviyorum.okumayi huzur veriyor ya
tarafından
aynen cnm bundan sonra pek vaktim olmayabilir okula başladık artık..1.sınıf zor diyorlar bakalım yine de fırsat buldukça okucam
(10,585 puan) tarafından
Ah canım RABBİM kolaylık versin Allah bütün okul hayati boyunca zihin açıklığı versin
tarafından
amin cnm sağolasın
0 oy
(6,919 puan) tarafından

 Hz halimeye  gidince   bolluk bereket geldi 12 yaşında amcası Ebu talible  kervana katıldı ve tepesinde sürekli bulutla gezdi.  Bunu gören Yahudi olan haham amcasina bu çocuğu koru bu son peygamber dedi        mucizeleri  bı türlü kâfirleri inandiramadi yollarına deve lesleri dikenler atıldı o yinede   güldü gitti  Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü" 

0 oy
tarafından
Miraç mucizesi beni hep çok etkilemiştir...
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Ayı ortadan ikiye bölmesi çok etkiledi beni. Gözümde canlandırmaya çalışırım hep. Bir de Vahşi Hz.Hamza'yı şehit ediyordu. Sonra Vahşi müslüman oluyordu. O hikayesi çok etkiledi beni. 
0 oy
(8 puan) tarafından
Risale i nur da 19 mektup var  mucizeleri nın çogu yazıyor orada 
0 oy
(919 puan) tarafından
Cuma namazından sonra peygamberimiz cemaatten birine cumadan sonra evinizde yemek yiycez der adam hemen eşine haber verir.kadin o kadar mutlu olur ki hemen gidip koyun kesip hazırlıklara başlar annelerinin koyun kestiğini gören oğlu annesini taklit edip kardeşinin boğazını keser kadın bunu görünce çocuk korkup kaçarken o da kaza geçirir ölür kadın peygamberimiz (S.A.V) çocuklarımın öldüğünü öğrenirse çocuklarla uğraşır evimde yemek yemez diye üzülmüş ve çocukları getirip yatağın içine koyarak üstlerini örter yemekten sonra durumu anlatırım demiş.peyramberimiz yolda gelirken vahiy gelir.gittigin evde ısrarla çocukları iste diye.eve gelirler peyramberimiz adama iki oğlun vardı çağırda biraz sevelim adam karısına çocukları çağırmasını söyler kadın uyuyorlar der ama peygamberimiz ısrarla çocukları görmek ister.adam hanım çocuklar gelsin peygamberimiz istiyo kadın itiraf etmek zorunda kalır bunu öğrenen adam durumu peygamberimize anlatır.peygamberimiz çocukları göster kadın gösterir peygamberimiz odaya girer ve cocuklarin örtülü olduğu yorgani kaldırır o anda iki çocukta yataklarindan fırlayıp peygamberimize sarılırlar.Rabbim sen ne büyüksün 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 304 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 551 göst.
+3 oy
5 cevap 182 göst.
3 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 119 göst.

382,558 soru

11,453,599 cevap

35,030 kullanıcı

...