+2 oy
185 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,339 puan) tarafından
Ya Bi kedi neden okadar miyavlar, komşularımız taşınalı 3 ay oldu her akşam kedileri miyavlıyor bebek kedi de değil, acaba neden olabilir Üzülüyorum hay vana ya, gidip sorasım geliyor resmen 

Küçükken bizde de vardi hiç öyle yapmazdı anca acıkınca miyavlardı hadi desem yeni aldılar alışık değil 3 ay oldu buraya geleli her gece aynı bide gündüz sesi cıkmıyor Bi fikri olan var mı 

12 Cevaplar

+1 oy
önce (2,184 puan) tarafından
Bilgim yok post yukarı ciksin
-Reklam-
+1 oy
önce (4,915 puan) tarafından
Acaba açlar mi kapalı mı duruyorlar ki bende de var iki tane biri cins biri tekir ama okadar çok miyavkamazlar hadi kazanda diyelim bir hafta sürsün en uzun
önce (3,339 puan) tarafından
Evet bence de okadar sürmez gündüzleri ses yok ama bilemedim
+1 oy
önce (720 puan) tarafından
Çiftleşme istediği için miyavlar canım ☺️
önce (4,915 puan) tarafından
Ama bukadar uzun sürmez kuzum kızan zamanı max bir hafta
Ay yok abla bizim bir kedimiz vardı yaz kış böyleydi 5 sene yaşadı öldü, var böyle kediler yani. Görsen resmen eziyet ediyor sanarlardı komşular
+1 oy
önce (3,893 puan) tarafından
Sevdiklerine sesleniyorlar tahminime göre 
Belki sahibi mi evde yok gece anlamadım
Kız Yasemin eski nickine dön , unuturum diye korkuyorum olmadı bu  :D
Ayy kız o kadar uykuluyum ki soruyu yanlış okumuşum sksjjsjs bence şeyden dolayı kanyakli yeri ve orta mi değişti belki eskiden kaldığı yerde başka kedisi olanlar vardı o yüzden o kadar tepki veriyordur

DP sjsjsjs bence bu güjel yaa kocaman harfler yaa dikkat çeker ne zaman MEHYASEL görsen o benim :D
Mehmet yasemin Asel mi :D miyase diye okuyasım geliyor
Sjsjsjsj yoğ yoğ Mehdi Yasemin Elif
:D baya yaklaşmışım hakkımı yeme şimdi balım
Ahahahah yok yok yaklaştın canısı ayıp ettin tek sıkıntı benim adımı bilmen idi :D
Gece gece kahkaha attım Allah'ta seni güldürsün ya ❤️ :D :D
Ne mutlu bana ❤️ ve amin amin amin gardaşim benimmm
Canım canım canımmmm❤️❤️❤️
Ayyyşşş utandım gııı ❤️ :D
:D utanma gııı ❤️ :D
Ayyşş ister istemez oldu gııı

Uuuu benim çoğg yukum geldi cevap veremezsem bil ki yatmışimdir haaa
Kız git yat cevap vermek zorunda değilsin bende yatacağım Allah rahatlık versin inşallah kuzum Allah'a emanetsin ❤️
Sende Allah'a emanetsin kendine iyi bak kardeşim benim bide valla yorumuna cevap vermemezlik yapmamak için haber edeyim dedim
+1 oy
önce (429 puan) tarafından
Çiftleşme zamanı geliyor ondan miyavliyor, kardeşimin kedisi var oda Mart ayı yaklaşdı mı kizginlaşiyorlar .ddd
Evet ama 3 aydır böyle
önce (429 puan) tarafından
Bilemedim şimdi ama insanlara bisede sorulmaz hemen ters anlıyorlar , samimi olsan sorarsın
+1 oy
önce (114 puan) tarafından
Kedi erkek mi belki kızana girmiştir benim kedim dişi belli dönemlerde kızana girince o da bağırır sürekli zor susturuyoruz
Hiç bilmiyorum kediyi de görmedim
0 oy
önce (2,283 puan) tarafından
Bizim kedimizde öyle yaşlandı gece kalkar tuvalete girer miyavlar ağlar gibi odayı bulamıyor bizi göremiyor korkuyor gece acıkır miyavlar bazen kuşlara miyavlar bazen oyun ister miyavlar yani net bir cevabı yok ama bir yerde okumuştum gece vakti ****** yabani hayat kafasına girip avlanmak içgüdüsüyle de yapıyormuş 
0 oy
önce (1,167 puan) tarafından
Cunku kediler odalarin kapisinin kapatilmasini hic sevmezler ve bir cok insan yatarken kediler girmesin diye mutfak yayak odasi vs kapilari kapatir kedilerde surekli buna miyavlar.5 kedim var oradan biliyorum bu yuzden ben hic kapi kapatmam
0 oy
önce (98 puan) tarafından
Kediyi bir odaya kapatıyor olabilirler. Başka bir sebep bulamıyorum gece diyorsunuz muhtemelen yatarken odaya kapatiyorlarr. Bence kibarca sorun komşunuza

Kedi icin üzüldüm benim de kedim var ama ben yatarken kendi odamı kapatıyorum bebegim oldugu icin. Onu bir odaya hapis etmiyorumm...
0 oy
önce (13,094 puan) tarafından
Kızgınlığa girmiş olabilir canım
0 oy
önce (4,380 puan) tarafından
Kızgınlık döneminde çok miyavliyorlar 
0 oy
önce (18 puan) tarafından
Benimki scotish sorsan herkes uslu kediler der gece oldumu evde yapmadıgı kalmaz tüm gün uyur gece kum kabini eselerde eşeler kizarım bu sefer başlar değişik değişik miyavlamaya odanın kapısını kapat feryat figan bağırır evde bulduğu şeyleri yerlerde sürür takir tükür elinden alınca da susmaz sabaha kadar değişikler aç değilken bile senden yemek dilenirler 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 120 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ahmetmetenin annesi (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 697 göst.
6 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 219 göst.
3 gün önce Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 162 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,529 cevap

37,506 kullanıcı

Kategoriler

...