0 oy
253 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bende çok bardak var biraz vermiştim komşuma kabul etti kullanırım dedi. 

Biraz daha var bardak sıkıldım sizce versem ayıp olur mu

4 Cevaplar

0 oy
(5,442 puan) tarafından
Niye ayıp olsun ki canım 
tarafından
Kullanılmış bardak ya
(5,442 puan) tarafından
Ee olsun bana göre bir zararı yok ihtiyacım varsa alırdim yok ise de olana verirdim
-Reklam-
0 oy
(2,502 puan) tarafından
Komşunun ihtiyacı varsa ver gitsin ne ayıbı olacak ki
tarafından
Kullanılmış bardak ya
(2,502 puan) tarafından
Bize bardak yetmiyo kiz nasıl fazla bardak oluyo ki :D
tarafından
2 raf var sıkıldım hepsini vericem
(2,732 puan) tarafından
Canım sabun var sünger var bulaşık makinesi de var kullanılmış olsa bile güzel temizlenir kullanılır hiç gocunmam böyle şeylerden ben güzel temizler kullanırım valla :)
(1,080 puan) tarafından
Şimdi kafamdan saydım 58 tane içme su bardağı var bende ve hepsini kullanıyorum :D 3 kişiyiz öyle söyleyeyim ☺️ bardakları çok severim
(1,633 puan) tarafından
Valla bizede yetmiyo .. 2 kişiyiz ama nasi yetmiyo şuan onu düşündüm aslında çok var ahaha . Kız kafandan nasi saydın hemen
(2,502 puan) tarafından
Benim 3 raf var he alıyorum sjsjsjs seviyorum bardakları yaaa
(2,502 puan) tarafından
Bence gidip teker teker saydı sjsjsjjs bizde 3 kişiyiz yetmiyo sjsjjsjsj
(1,080 puan) tarafından
Semoş hepsi takım , takım takım saydım ondan :D bardaklardan 1 tane kırılsa bakıcımıza veriyorum evine götürüyor sjsjsj
(2,502 puan) tarafından
Ahahahaha ne olmuş 1 tane gitmişse :D benim 12li takım 5 tanesi gitti kullanıyorum halen sjsjsj
(1,080 puan) tarafından
12li gidince bozmam ya 6lı bozulunca veriyorum :D seviyorum çok bardakları ya evime gelen nereyi açsa bardak bulur öyle söyleyeyim :D
(1,633 puan) tarafından
Bardak kolik çıktı bı tane gittiyse arkada kapı gibi 5 tane daha var onların suçu ne evden kovuyosun :D
(2,502 puan) tarafından
Ahahah bardaktan zarar gelmez benim anamın evi dolu bardak ve ramazan olsun misafir olsun bardak yetmiyor yengeminkini getiriyor oda yetmiyor diğer yengem.getiriyo düşün sjsjsj
(1,633 puan) tarafından
Feyzos valla benim oğlan evde takım bırakmadı sağolsun su içmek için her seferinde birini seçip başına bişey getirdi . Demekki bizim eve gelse bardak kalmicak evde ahha
(2,502 puan) tarafından
Sema biri için hepsini gözden cikariyor haksızlık resmen sjsj
(1,080 puan) tarafından
Aşiret misiniz bacım sjsjsjdj neyse yarın devam ederiz hadi yatın artık tutmayayım ben sizi :D
Sema canım ufaktan ufaktan yardım diyelim , kıyamıyorum ablaya buda bahane oluyor :D
(2,502 puan) tarafından
Ahahahha semoss yaa bizim bardakları ya eşim ya kızım kırıyor bi ara huy olmuştu su içip atıyordu öyle takımın içinden geçti şimdi en basit bardakla su veriyorum sjsjjsjsjs
(2,502 puan) tarafından
Evt evt sjsjsjs hemide carikci asireti:)
(1,080 puan) tarafından
Hepsine benden selam ❤️❤️☺️
(2,502 puan) tarafından
Ve aleykümselam ❤️❤️❤️❤️
(1,633 puan) tarafından
Aynen valla aşiret gibiler maşallah . Valla bana kalsa şimdiye çoktan uyumustum ama kızım birakmiyo . Feyzos valla bı gün ben hastaneye gittim hamileyken  eşime bıraktım tek gittim oğlanı geldim yeni fincan takımı almıştım 600 lira kiymazsin bakmaya o kadar güzel bir kere daha kahve yapıp icememistim asılıydı kahve köşesinde sen oğlanı oturt oraya benimki bardağı alicam diye duvara yapışık askiyi çek hepsi pert valla geldim hayatımın şokunu yaşadım hala bakarım oraya arada gözüm dalar bı resmi bile yok ahahah
(2,502 puan) tarafından
Ayy çok kötü olmuş yaa ben bile üzüldüm şimdi keşke enişteye yeniden aldirsaydin ona hak :D
(1,080 puan) tarafından
Sakınan göze çöp batarmış :D canları sağolsun mal yerine gelir ❤️☺️
(1,633 puan) tarafından
Valla hiç sakınmadim. Ama bir kere icseydim iyi olurdu be .d aldi sonra bı benzerini rengi kalmamıştı sağolsun da  işte oluyo . Şimdi aklıma nerden geldi  bu kemal Sunal'ın repliği canlandı gözümde  şimdi diyeceksiniz  buraya nasi çıktı nerden çıktım yurudum çıktım ahaha
(2,502 puan) tarafından
Ahahahhahaha sema Allah iyiliğini versin yaaa kemal.sunalin o repliği ile ilgili videom var benim ağaç tepesine çıkmıştım o replik arkada çalıyordu sjsjjsjs
(1,080 puan) tarafından
:D :D içmiş kadar oldun cano
(1,633 puan) tarafından
Ya bizde abime.cekmistik çok güzel replik yaa sürekli takılıyoruz birbirimize böle konudan alakasız bişey anlatınca olunca hemen bunu söylüyoruz ...
(1,633 puan) tarafından
Kuzu valla bunlar hep uykusuzluktan yeminle içsem bu kadar yapmaz ahahaha
(1,080 puan) tarafından
Hahaha :D az önce de eşim uyandı uyku sersemi yanağımı sevdi geri uyudu , normalde kızar telefonu kapattırır uyurdu :D
(1,633 puan) tarafından
Adam uykuda bile sevgisini gosteriyo daha napsin iyi gunene denk geldiyse zaarr aahahaha
(2,502 puan) tarafından
Ahahahhahahahahhaha
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Neden olsun ihtiyci varsa sende kullanmiyosan
0 oy
(1,148 puan) tarafından
İhtiyacı varsa ver canm bence niye ayıp olsun ki benmde fazla esyam yok bı yere misafirliğe gitsem yada annem teyzem kim neyi atacam dese diyor aman bizim kizin evine lazim ver alır yıkarım bişey olmaz hatta çok mutlu oluyorum

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 575 göst.
21 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 726 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 422 göst.
25 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
69 cevap 1,991 göst.
14 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Thinkofvictory (872 puan) tarafından soruldu

411,620 soru

12,391,608 cevap

43,838 kullanıcı

Kategoriler

...