Herkez karsı tarafı mutsuz ettiginde ve zmanında onun için cok fazla tartışma yasandıysa o aile içinde bir gün olup oda cegekecez sevindigimden degil ama gözümle görüyorum cekiyor ya zamınnda ailemin yıkılacak kadar her konumuzda olduklarından beni haklıda olsam haksız görmelerinden ogullarına karsı öle gösterip üzerime bi baskı uygulamalarından ne kadar iyilik yapsakda onlar bnim mutsuz olmamı ve istemdiklerini istemedigim halde onlar için eşimin bana baskı uygulamsından vs konuları anlatsam roman olur ama gözümle gördüm o da cekiyor ceksinde ama bu halde bile kocamı bana bize bırakmıyor yine ama olsun zamn gelecek devran dönecek kafaya dank edecek kocam beni anlayacak benimle bir olacak ve benmle aynı fikirde düşüncede olacak rabbim nasip edecek ben buna inanıyorum rabbim büyük söle olsun böle olsun diye beddua etmedim cektirdigini ceksin mutsuzluguma sebeb olanlarda mutlu olmasın rabbime sıgındım sen herseyin dogrusunu en iyisini bilirsin dedim sustum hala susuyorum susacamda zamanım gelecek konuşmak için tepkimi koymak için