0 oy
108 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (95 puan) tarafından
Herkez karsı tarafı mutsuz ettiginde ve zmanında onun için cok fazla tartışma yasandıysa o aile içinde bir gün olup oda cegekecez sevindigimden degil ama gözümle görüyorum cekiyor ya zamınnda ailemin yıkılacak kadar her konumuzda olduklarından beni haklıda olsam haksız görmelerinden ogullarına karsı öle gösterip üzerime bi baskı uygulamalarından ne kadar iyilik yapsakda onlar bnim mutsuz olmamı ve istemdiklerini istemedigim halde onlar için eşimin bana baskı uygulamsından vs konuları anlatsam roman olur ama gözümle gördüm o da cekiyor ceksinde ama bu halde bile kocamı bana bize bırakmıyor yine ama olsun zamn gelecek devran dönecek kafaya dank edecek kocam beni anlayacak benimle bir olacak ve benmle aynı fikirde düşüncede olacak rabbim nasip edecek ben buna inanıyorum rabbim büyük söle olsun böle olsun diye beddua etmedim cektirdigini ceksin mutsuzluguma sebeb olanlarda mutlu olmasın rabbime sıgındım sen herseyin dogrusunu en iyisini bilirsin dedim sustum hala susuyorum susacamda zamanım gelecek konuşmak için tepkimi koymak için 

1 cevap

0 oy
(1,002 puan) tarafından
 Kim ne ediyorsa bulsun.Ben sevinirim niye sevinmeyim ki zamanında bana kötülük eden farkında olarak ama olmayarak kim canimi acıttı bana çektirdiyse herkes bulsun  cezasını bu bana keyif verir keyifle.izlerim Allah'ın adaleti şaşmaz sizin adınızada çok sevindim 
(95 puan) tarafından
Tabiki mutluyum ama kimsenn kötü zamnıyla mutsuzluguyla mutluda olamıyorum ne kadar beni mutlu etseler de sadece gördügüm için mutluyum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 373 göst.
16 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,238 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,029 göst.
24 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Belinay esila (34 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 271 göst.
20 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Devran.Aras (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
87 cevap 1,222 göst.

409,785 soru

12,319,731 cevap

38,919 kullanıcı

Kategoriler

...