0 oy
382 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,235 puan) tarafından
Buna ne denir bilmem ama annem dediki Çalma milletin kapısını gün gelir çalarlar kapını.

Bi akrabam var erkek işi gücü kız kaçırma....istemeye gidilen kızı Allem ediyolar kallem ediyorlar hopp bakıoz kaçmış bak ne güzel masrafsız gelin aldık diyorlar ... Kızları nasıl ikna ediyorlar hiç anlamadım...

O amcanın şimdi kendi kızı kaçmış kıyamet kopuyo evde kaçtığı kişide suriyeliymiş .tutturmuşlar benim kızımı kaçıramaz kimse 

3 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Kendi namuslarina gelince horoz kesilenler , başkasının namusunda tavuk gibiler. Babam hep abime , senin bir kız kardeşin var ona ne yapılmasını istemiyorsan başka kıza sakın yapmayacaksın derdi. Şükürler olsun hayatım boyunca kötü insanlarla karşılaşmadım. Bu dünya geçte olsa Adalet dünyası.
-Reklam-
0 oy
(4,566 puan) tarafından
Kişi  ağzından  çıkan  basina gelmedikçe  ölmezmiş.  Bu kınama olaylarında  filan... iyi o amcaya kızı  sağlam empati yaptırmış.  İnşAllah  kız doğru  yolu  bulur  ama ailede öyle  görmüş  demekki kacmak normal gelmiş  ona :)
(9,235 puan) tarafından
En az 10 kızı kacırtmıstır adam ya adam anlamamıstır ama gene devam eder:) kendi karısını bile  kacırmıs
0 oy
(4,343 puan) tarafından
Eşimin bir arkadaşına aynı şeyi yaşadı evli olduğu halde başka kadınların peşinde dolasiyomus eşim çok uyarmış ilişkisini kesmiş bundan Bi kaç ay önce karısının aldattığını öğrendi apar topar annesine koyup çocukları kendine aldı eşim ben onu çok uyarmıştım dinlemedi diyo 
(9,235 puan) tarafından
Aaaa ne ayıp
(4,343 puan) tarafından
Allah kimsenin başına vermesin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 154 göst.
3 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Yasminsena (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 707 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 244 göst.
3 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 205 göst.
10 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Smyra01 (1,776 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,050 soru

23,770,784 cevap

315,949 kullanıcı

...