0 oy
185 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (153 puan) tarafından
Ev sahibim 8 milyarlık kira 18 bine çıkarıyor ev lağım kokusu var çatısı akıyor Ben de bu eve vermem bu parayı küçük bebeğim var 5 aylık mamasıdır bezidir oğlum var 2 sınıfa gidiyor 1 liranın bile hesabını yapmak zorundayım eşimin halası oğlu aradı onu anlattı Onların da kiracısı çıkmış şöyle söyleyeyim aile Apartmanı ama ilk katında halası oturuyor onun üstünde kiracı onun üstüne de kiracı onun üstüne de ben geçeceğim kendi oğulları 2-3 ötede başka evi var evi çok güzel yeni temiz 20 bin lira istiyor ama bize 15-16.000 yapacak sessiz sakinlerdir Ama eşimin halası 70 75 yaşlarında hastalık hastası kadının bir yeri ağrıması bile buram ağrıyor şuram ağrıyor diyor ilgi manyağı Ne bileyim evimde bir tatlı bir şey yaparım ona da götürürüm Onlar bir şey değil İnsan kapı komşusuna bile veriyor ama sorun olur mu diye düşünüyorum herkes kadın üstüne çok titriyor özellikle Kayınpederim falan Kocası da var halasının çok iyi birisi çok da severim Ama ben orada oturacağım diye konuşmadığın insanlar bile gelecek halasının evine kapım ayrı Ama ne bilim insan düşünüyor ne yapacağımı şaşırdım ama bugün bu evde oturuyorum düzgünce banyoyu yıkayamıyorum gider yok evi temizliyorum temizlenmiyor Bebek arabasını indir çıkar yapıyorum Hiç değilse orada o problemim de olmayacak siz olsanız ne yapardınız

10 Cevaplar

0 oy
önce (419 puan) tarafından
Valla cnm smdiden stres yapmışsın ve madem halais neden 16 ki 10 yapsın size 

Yaşlı kadındır sevap olur yapabilriim dersen sen karar vericeksin 

Burada biz bilmeyiz ki görmeden tanimadan sen en uygununu eşinle konuş en baştan 
-Reklam-
0 oy
önce (3,909 puan) tarafından
Ben şahsen oturmazdim çünkü herşeye karışan bir insan o yüzden görüsmüyorumm. Sen daha iyi tanıyorsun canim, gitmeden bile bunları düşünüyorsun. Misafiri gelince gitmek zorunda değilsin evinin kapısını kapat otur çocuklarınla ilgilen, yok olmaz konuşur dersen çevrenizde kiralik eve bak sonuçta burada da kiraniz çok fazla 
0 oy
önce (162 puan) tarafından
Kaynana görümce ile altlı üstlü oturuyorum kimseye tavsiye etmem ama kapını kapatıp sınırını çizersen hiç bişey olmaz . Tabi illaki biseyler oluyor ama o yabancı ilede oluyor. 15-20 bin kira ne demek . Çok fazla . Rabbim en kısa zamanda sizlerde ev sahibi olmayı nasip etsin 15 de çok ama yapacak bişey yok. En uygunu oysa ben giderim . 
0 oy
önce (125 puan) tarafından
Hangi semtte oturuyorsunuz bilmiyorum ama 15-16 bin TL kira verecek olduktan sonra o fiyata illa ki bir ev bulursunuz. Ben Büyükşehir'de yaşıyorum. O fiyatlara oturulabilir şekilde kiralar mevcut. Sizde illa ki bulursunuz. Ya da ev sahibine söyleyin, 18 değil de 16 binde orta yolu bulun. Zaten 16 bini göze almışsınız. 

Hala çok da uyguna vermiyor bence. (Eve göre değişir tabi) Siz 1 lira hesabinu yaparken size 10 bin falan dese anlarım ama 15-16 binde az değil.
0 oy
önce (1,319 puan) tarafından
Ben hiç rahatsız olmam çünkü ben mesafemi korurum öyle her dk evime de kabul etmem her dk evine de gitmem sen de eğer mesafemi korurum tavrımı koyarım diyorsan git ama yok ya ben ayarlayamam diyorsan o biraz sıkıntı 
0 oy
önce (1,262 puan) tarafından
O parayı verecek gücünüz varsa gidin başka yerde kirarada oturun bence 
0 oy
önce (286 puan) tarafından
Ben olsam başka eve bakardım hala hastalık hastasısı diyosun sürekli sana çıkar gelirse yani bi tanıdıgım var sürekli karı koca zile basıyolar ev onların değil ama teyzesi oluyor kızın kocasının kız artık kapıyı açmıyorum oturup gitmek bilmiyolar hergün bendeler diyodu oda ddigin yaşlardaydı ama kızın kendi evi satamadıydı da daha zile basarlar beklerler kapıda çocugu okuldan almaya bile gidemiyorum diyordu
0 oy
önce (7,711 puan) tarafından
Kirayı çok yüksek istiyor gibime geldi. Tabi maddi durumlarını bilemem. Onun dışında bir sıkıntı olmaz evin ayrı. Bizde aile apartmanındayiz hala amca kaynana elti hepimiz aynı apartman hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz çok şükür neden yaşansın ki zaten herkesin evi barki ayrı sonuçta. Konuşmadığın insnalar da gelse sen gitmek zorunda değilsin zaten. Ben kimsenin evine gitmem mesela biri geldi mi kimse de çağırmaz huyumu biliyorlar 
0 oy
önce (2,567 puan) tarafından
15 bkn verdikten sonra baska yere bakarim acikcasi en azindan kafam rahat olur. Biyer hulamazsan o zaman dusunurdum
0 oy
önce (829 puan) tarafından
Ben oturmazdim onun evine gelen benim evime de çıkar bir geleni olur beni çağırır temizliğe yardıma bence kaynanayla altlı üstlü oturmak gibi birsey
önce (153 puan) tarafından
Zaten vermediler

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 363 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Demet2011 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 756 göst.
22 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 781 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Selda41 (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 497 göst.
19 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu

408,272 soru

12,264,194 cevap

37,417 kullanıcı

Kategoriler

...