+1 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Merhaba doktorum yeşil alan açtı perinatolojiye ama randevu nasıl alınıyor anlamadım İstanbul Anadoluda oturuyorum perinatoloji bölümüne bakınca çıkan hastanelerde ya riskli gebeliklerde tek bakılır detaylı ultrasyon hizmeti verilmemektedir yazıyor yada sadece detaylı ultrasyon hzimeti verilmemektedir yazıyor ben nasıl alacağım nasıl oluyor yardımcı olur musunuz 

5 Cevaplar

+2 oy
(2,103 puan) tarafından

Anadolu da bilmiyorum ama Avrupa yakasından alırsan hergün sabah 10 da MHRS gir sürekli gir 5-10 geçeye kadar.. Bakırköy Sadi Konuk hastanesinde Selen Gürsoy Erzincan var ona randevu alabilirsen çok iyi herşeyi tane tane anlatan bir doktor ben her istediğimde randevu düşürdüm 2 kere gitmiştim ilkinde 19 haftalıkken gitmiştim bakmıştı yine ama 2-3 hafta sonra yine gel bakalım birşeyler daha netleşir demişti birde o zaman gitmiştim..İsteyince gösteriyorda renkli olarak bebeğin yüzünü :)

(2,103 puan) tarafından
Bu hastane veriyor canım işte öyle bişey yazmıyor ☺️ hiç baktın mı bu hastaneye sen
(14 puan) tarafından
Yok bakmadım çünkü bana çok uzak dediğin yer beni yol tutuyor normal kontrollerine bile zor gidiyorum araba beni mahv ediyor o yüzden mümkün olduğunda evime yakın olanlaei tercih ediyorum bir tane buldum oda 20 ocakta ama 15 unu geciyor diye randevu vermedi sonra yine deniyecegim bakalım kısmet olursa yapacağım :)
(2,103 puan) tarafından
Ay inşallah biran önce çıkar randevu ☺️ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
(14 puan) tarafından
Amin insaAllah çok teşekkür ederim benim gibi bebek bekleyen herkez sağlıkla kucağına alır insaAllah çok teşekkür ederim yorumun için ❤️
(2,103 puan) tarafından
Amin inşallah rica ederim ♥️☺️
-Reklam-
+1 oy
tarafından

1 sene önce ozaman hamileydim Ümraniye devlet hastanesi bakıyor evet riskli gebelere bakıyor bende randevu bulamadım

Şey demiştim bebekte sorun varmış dediler olayı biraz büyüttüm.      :D :D

Baktılar öyle yani 

(14 puan) tarafından
Ay ben zaten istesemde aç gidemem ki beni yol tutuyor aç hayatta arabaya otobüse vs binemem o yüzden tok giderim yanıma da çikolata alırım çünkü normalde de çikolata yiyince hareketli oluyorlar bakalım yarın arayacam alabilirsem giderim almazsam yapacak birşey yok :)
tarafından
Hayırlısı olsun inşallah canım
(14 puan) tarafından
Amin insaAllah sağol canm
(182 puan) tarafından
Alabildin mi canım senin riskli görünüyorsa bakarlar zaten için rahat olsun
(14 puan) tarafından
Yok canım daha almadım Pendik eğitim araştırmada yapıyorlarmıs ama onun randevusu MHRS den yada 182 den alınmıyormuş oraya gidiyormuşum öyle randevu veriyorlarmış dedim önce orayı bir deniyim evime de çok uzak değil hem orada alabilirsem orada yaptıracgm alamazsam bu riskli gebelik yazan yerden alacağm zaten demiştim protein kaçağından riskli gebeliğim var diye onun içinde 24 saatlik idrar istediler yarın biriktirmeye başlayacagm onuda vericegm dua et bana lütfen temiz çıksın çok stresliym bu yüzden ya Allah bebek bekleyen herkezin yardımcısı olsun hep bir korkuyla geçiyor
+1 oy
(4,187 puan) tarafından
Yukarıda yazmış arkadaş Selen hanıma randevu bulursan al bence. Bende gittim 2021 de evet riskli yazıyor ama bakıyorlar. Doktorum yönlendirdi dersin. Bakırköy Hastanesi'ne ulaşım rahat metrobüs önünden geçiyor yada çevrendeki hastanelerde randevu bulursan al cnm
(14 puan) tarafından
Canım beni yol tutuyir ve bakırköy bana çok uzak gerçekten gitme sorun değil yol tutuyir o yüzden Anadolu yakasında bakıyorum bir tane hastanede buldum Zeynep Kamil oda perinatoloji bölümü değil antenatal bölümü dedi en erken 20 Ocak oda 15 günü geçiyor diye vermedi yarn tekrar arayacağım insaAllah
+1 oy
(182 puan) tarafından
Riskli gebelik yazıyorsa alabilirsin randevu bakarlar yinede ben başakşehir çam sakurada yaptırdım detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyorsa yapmiyolar bilgin olsun 
(14 puan) tarafından
Hepsine yapılmamaktadır yazıyor Zeynep Kamil aradım o da perinatoloji değil antenatal bölümüne alman lazm dedi 182 aradm oda 15 unu geciyor diye vermedi yarın tekrar arayacağım bakalım
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Kuzum nasıl olmuyor bende anlamadım ya Ankarada hemen yönlendiriyorlar acaba İstanbul daha kalabalık yetişemiyorlar ondan mı sadece riskli gebeliklere bakılıyor? Doktoruna sordun mu detaylı ultrason nasıl yaptırcam ya da gerek var mı diye 
(14 puan) tarafından
Ya şöyle doktorum genel olarak bakılsın dedi hani o bakarken ben bir sorun görmedim ama detaylı ultrasyona girsen daha iyi dedi . Şimdi bir hastaneyi aradm buldum ama ona da şuan alamdm 15 günü geçtiği için perinatoloji olarak değil antenatal olarak almam gerekiyormus öyle dediler hastaneden
(1,429 puan) tarafından
Valla hiç anlamadım canım dediğim gibi sistem çok farklı yada perinatoloji olduğu için mi böyle bilemedim
(14 puan) tarafından
Ya söyle aslında detaylı ultrasyon için her hastane bakmıyor . Bakanlarım da sadece detaylı ultrasyon hizmeti var mesela doktorum bana perinatoloji dedi hastaneyi arayıp sorduğumda detaylı ultrasyon için perinatolojiden değil antenataldan randevu alacaksn dedi bende öyle yapacağm kısmet olursa yaparm olmzda da yapacak birşey yok
(1,429 puan) tarafından
İnşallah yapabilirsin canım ya haftan yaklaşmış çünkü
(14 puan) tarafından
Evet 24 e kadar zamanı varms ben 18 haftadaym bakalım hayırlısı canım
(1,429 puan) tarafından
Haberleşiriz canım yine görüşmek üzere ❤️ memnun oldum ayrıca ❤️
(14 puan) tarafından
Bende memnun oldum görüşmek üzere ❤️
(1,429 puan) tarafından
Canım ne yaptın bulabildin mi randevu
(14 puan) tarafından
Canım valla bulamadım bugün bir hastane yapıyordu ama randevuyu hastaneden almam gerekiyordu randevu aldım gitmek için ama geç kaldım randevuya almadılar şimdide 15 günü geçmeden alamıyorim sanırm benim detaylı ultrasyin işi yalan oldu çünkü şuan 20 haftalık zaten :((
(1,429 puan) tarafından
Sağlık olsun canım illa olacak diye bir şey yok merak ettim sorayım dedim
(14 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim düşünceli davranışın için ❤️canm ya illa oluck birşeyden değilde cinsiyeti de söylemiyorlar hala alışveriş felan da yapamıyorum kaldım öyle devlet ve araştırma biraz uğraştırıyor ya kızımda özele gidiyordum herşey çok iyiydi de şimdi mecbur devlet onlarda uğraştırıyor bjraz
(1,429 puan) tarafından
Rica ederim ne demek ❤️ haklısın ya cinsiyeti söylemediler daha değil mi? Bende bugün gittim 16.hafta kontrolü için kız dedi direk geçen gittiğimde net değil demişti bakalım bende araştırmaya gidiyorum da iyi insanlar olmayınca olmuyor maalesef Allah iyilerle karşılaştırsın herzaman heryerde
(14 puan) tarafından
Bana da 17 de kıza benziyor dedi ama sakın alışveriş yapma çünkü emin değilim hiç birsy alma dedi yani emin değildi hiç şimdi 20 haftaym belki en kötü tek seferlik cinsiyeti öğrenmek için ozele giderim . Cinsiyet beklentim yok alışveriş için artk yavaş yavaş başlamak istiyorum gerçekten Allah iyilerle karşılaştırsın
(1,429 puan) tarafından
Tabi canim zaten 1 kızın vardı hanii kız olursa yine kıyafet vardırda erkekse almak gerekecek insan alışveriş yapayım istiyor ben bile 16.hafta olmasına rağmen bakıyorum saç bandı elbise felan:)
(14 puan) tarafından
Ya şöyle kız kıyafetim 2 yaşına kadar yok malesef o zamanlar dağıtıyordu mi hep ihtiyaç sahiplerine veya çevremde kız bebegi olanlara veriyordum daha sonra teyzem kaldır yine cocugun olur kullanirsin demişti öyle kaldırmaya başladım yani o yüzden 2 yaşına kadar sil baştan almam lazım :)) birde benim kızımda herşeyi ailem aldı ben hiç brisy almadım bu ilk gibi olucak bende bakıyorum ne kadar güzel tatlı elbiselerrr var değil mii ya bandanalar ayakkabılar eşime diyorim erkek derse üzülecek gibi hissediyorum nedense ya sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil :)
(1,429 puan) tarafından
Anladım canım haklısın vallahi bende erkekte olsa birkaç parçada olsa birşeyler alacaktım ona özel olsun diye ama şimdi sil baştan benimde heyecanlanıyorum. Bende eğer cinsiyeti öğrenemeseydim özele gidecektim 16.haftadan sonra ama şükür söyledi benim kızda maşallah her gittiğimde bacakları hep açık ben bile anladım cinsiyetini:D inşallah sende biran önce öğrenir ona göre hareket edebilirsin
(14 puan) tarafından
İnsaAllah canm ben randevu aldım Ayn 30 una 22-23 haftalık olucak galiba o zaman belki söylerler olmazsa bende cinsiyet için özele gidiceğim çünkü alışveriş yapmaya başlamam lazım bir kereden alamam malum herşey çok pahalı birde sil bastan çok eksik var o yüzden her ay biraz biraz doğuma kadar anca biter :))
(1,429 puan) tarafından
Aynen canım hakkında hayırlısı olsun bilgi ver banada merak ederim :) ❤️
(14 puan) tarafından
Amin canım seninde öyle Rabbim sağlıkla kucagmza almayı da nasip eder insaAllah ❤️ Haber veririm canım bende çok merak ediyorum valla kızım hep dua ediyor kız olsun diye doktor ilk kız dediğinde de dedim kızım çok dua etmişti kız olsun diye öyle düşünme ama emin değilim yanılıyor olabilirim alışveriş yapma deyince kaldım öyle herşeyi hayırlısı öncelliğimiz tabi ki sağlık ama kız çocukta bir başka yaa :)) umarım bu sefer yanılma olmadan doktor net gördüm kız veya erkek der sana da haber vericem ❤️
(1,429 puan) tarafından
Aminn inşallah canım ❤️ valla ben ilk defa kız bebeğin nasıl birşey olduğunu anlayacağım rabbim nasip ederse umarım ikimizde sağ salim kucağımıza alırız takipte kalalım senin içinde uygunsa aramızda 1.ay var destek verelim birbirimize :)) güzel haberlerle gel inşallah ❤️
(14 puan) tarafından
Olur canım ne demek ben burdan iki anne ile onlarla da aramzda birşey yok onlar bana özelden uygulama üzerinde yazıyorlar konuşuyoruz arkadaş gibi sohpet ediyoruz beraber güzel birşey bu :))  Amin insaAllah canımmm ❤️
(1,429 puan) tarafından
Tamam canım bizde özelden haberleşelim:) ❤️
(14 puan) tarafından
Olur canım ❤️ :)
(14 puan) tarafından
Ama ben senin profiline girince mesaj atı göremedim daha önce hiç özelden yazmadım onlar bana ilk mesajı attı öyle devam etti şimdi seninkine girince bulamadm ben ya :)
(1,429 puan) tarafından
Ben atayım canım :)
(14 puan) tarafından
Sen özel mesajlara kapattığın için ben cevap veremiyorum canım :)
(1,429 puan) tarafından
Aa kapatmışmıyım :D dur bakayım canım
(1,429 puan) tarafından
Oldu Herhalde canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 197 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sibelhome (1,252 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 34 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde DefneSarya (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 70 göst.
7 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (651 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 47 göst.
4 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (144 puan) tarafından soruldu

409,949 soru

12,325,782 cevap

39,092 kullanıcı

Kategoriler

...