+1 oy
379 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (57 puan) tarafından
Eşinizin ailesiyle nasıl başa çıkıyorsunuz? Muhatap olmayarak mı? Yapılanları sineye çekerek mi? İletişiminiz nasıl? 

34 Cevaplar

+2 oy
önce (22 puan) tarafından
Herşeyi çatır çatır söyleyerek kendimi ezdirmeyerek yaptıkları herşeyi yüzlerine vurarak 
önce (57 puan) tarafından
Ben bunu başaramadım denedim ama daha arsız geldiler artık muhatap olmamayı düşünüyorum
önce (951 puan) tarafından
Ağzınız bal yesin gbpgbp hanım '))
önce (99 puan) tarafından
aynennnnn
-Reklam-
+2 oy
önce (2,481 puan) tarafından
Yapilanlarin hesabini sorup.sorduktan sonrada mesafe koyup keyfime bakiyorm.
Hesap sormadan keyfime bakmayı düşünüyorum. sence?
önce (2,481 puan) tarafından
Canm valla soyle soyliyom sana bi ara bende aman dedim yaptiklariyla kalsnlar diye ama asla oyle olmuyor.sen hesabini sormazsan dahada beterini yapiyorlar nasil olsa susuyor diyorlar bu keyfine bakiyor demiyorlar.ama hesabini sorduktan sonra diyorlarkj bu gozunu acmis ve ondan sonra sana bisi yaparken yada soylerken dusunerek hareket ediyorlar.cunku senden bi tepki gorceklerjnj biliyorlar.susarsan afedersn agizna ediyorlar.susmassanda senden iyisi olmuyor.hem icini dokuyorsn ondan sonrada keyfine bakiyorsn mis gibi
Denicem canım bende
+1 oy
önce (1,276 puan) tarafından
İlk bı yıl eşim için sustum . Çektim şimdi en ufacık şeyde sesiz kalmiyorum yanlışsa söylüyorum kendimi de esimide ezdirmiyorum bende iyisi yok bence yanlış gördüğün şeyi dile getir 
Bende çok sustum. Sonra söylemeye başladım. En en kötü ben oldum. Hepsi çok iyi en kötü benim şu an:))
önce (1,276 puan) tarafından
Valla ezdirme kendini gerekirse kötü ol esin arkanda mi oda mi aynı
Eşim arayı bulmaya çalışıyor. Bana sürekli sen yanlış anladın öyle demek istemediler vs diyor
+1 oy
önce (419 puan) tarafından

Bana nasıl davranıyorsa ne eksik ne fazla 

Laf sokmaya çalışıyorlar yeri ve zamanı uygunsa yapıştırın cevabı 

Nasil gelirlerse öyle giderim 
Bundan sonra bende böyle olmak istiyorum inşallah başabilirim
önce (419 puan) tarafından
İlk yapınca tuhaf gelicek sonra evindeyken bı güzel bir his gelicek
İkinciye de yapım mı dicen aman ilk yaptım bdha yaparım dicen
Sonra etrafnda bir kaç kişi ayıp fln diyip üste cikmaya caliscak
Snde bna nasıl davranıyorsaniz aynısı zorunuza mı gitti dedin mi
Dha da tutamazlar seni
Bak bütün yolu söyledim:D
Hahhaa bakalım uygulama nasıl gelişecek :D
+1 oy
önce (2,201 puan) tarafından
Bence bu konuda denge kurma işi eşlere düşüyor. Eşim hiçbir zaman annesine beni özne ettirmez. Kayınvalidem de eşimi aşamadan bana sorun çıkaramaz. Yani bilir ki bana kaynanalık yapmaya kalksa karşısına oğlu dikilir benden önce.

Ben de aynı şekilde eşimin annesi ile ilgili oluşan/oluşabilecek sorunları eşime dert gibi yüklemem. Annenin iyiliği için ne yapabiliriz gibi yaklaşırım. 
Önceden bizimde söylediğin gibiydi kardeşleri dahil kimse eşimi aşamazdı. Burada benim hatam başladı eşim yokken bana yaptıkları saygızlıklara kendin sustum arada tatsızlık çıkmasın diye de eşime anlatmadım. Sonrasında beni şamar oğlanına çevirdiler tüm denge bozuldu
önce (2,201 puan) tarafından
Eşin hâlâ kapı gibi arkandaysa bence bir eşref saatinde eşine anlat her şeyi
Eşim şu an sen yanlış anlıyorsun söylenen sözler, yapılan hareketler sen bir kere sinir olduğun için batıyor diyor
+1 oy
önce (1,783 puan) tarafından
İşlerine gelmeyeni söyleyerek mesafemi çizerek sivri dilimle püskürtme yapıyorum ✓ onlar lafdan anlamazlar...
Helal olsun darısı başıma
Dilini tutma biraz sıkıntı olur ama kafan rahata erer...
Ben hindi gibi düşüneceğime onlar düşünsün dimi:D
Sen hindi olursan onlar ejderha olur ....
Doğru şu an tam olarak böyle
+1 oy
önce (766 puan) tarafından
Eskiden susardım şimdi herseyi söylüyorum ve kimseyle muhatap olmuyorum onlar yokmuş gibi davranıyorum 
Bende muhatap olmamaya,taş gelirse de susmamaya çalışıcam
önce (766 puan) tarafından
Ne kadar susarsan o kadar ezerler
Öyle kesinlikle
+1 oy
önce (4,672 puan) tarafından
Hak ettikleri gibi davranarak :) bir şey gıcık oluyorsa onu bilerek yaparak. Kendimi nasıl iyi hissediyorsam öyle davranarak veee en önemlisi her şeyi çat çat söyleyerek 
Helal olsun darısı başıma
+1 oy
önce (17,884 puan) tarafından
İkiside değilim ben muhatap almamak gibi bir seçeneğim yok çünkü ortak sevdiklerimiz var mecbur görüşüyoruz. Her şeyi alttan almakta benim mizacıma pek uygun değil. Açıkçası varsa bana edilen bir yanlış laf bir yanlış davranış karşılığını veriyorum çok çok büyük sorun yaşamadık somut kötülüğünü görsem kesinlikle görüşmem 
Ben somut kötülük gördüm ve asla görüşmek istemiyorum ama eşim var arada işte kahretsin ya elimden geldiğince muhatap olmamayı, arayıp sormamayı düşünüyorum
+1 oy
önce (5,171 puan) tarafından
Soğuk ve mesafeli davranıyorum,bu şekilde bana laf sokup karisamiyorlar
Bundan sonra bu ben
+1 oy
önce (858 puan) tarafından
açık seçik gerekirse kavga ederek ama dobra dobra kendim olarak güzel bir iletişim yolu buldum. tabi onlar da aynı davrandılar. ne zaman birbirimize karşı samimi, dürüst olduk o gün sorunlar bitti. şimdi eğer onları o an istemiyorsam mesela bugün sizinle gelesim yok diyorum ya da misal evimde kocamla yalnız kalasım varsa bunu öylece diyorum. ya da konu her ne ise düşündüğümü düşündüğüm gibi söylüyorum. bunu onlar da öyle yapmaya başladı. işler böyle daha kolay oldu. samimiyete inanarak artık aramız çok daha iyi
Ben bu saatten sonra iyide olsun istemiyorum benden uzak Allah'a yakın
+1 oy
önce (1,342 puan) tarafından
Çok bir olayları yok ama ilk baştan beri mesafeli duruyorum. Ust katimda oturuyorlar çok nadir giderim her zaman da kabul etmem müsait değilim demekten rahatsız olmam 
Ne güzel yapmışsınız ben farklı bi şehirdeyim ama burada bile huzurumu bozuyolar
önce (1,342 puan) tarafından
İzin verirsen bozarlar hiç o izni vermeyeceksin bazen kafam atarsa gitmeye mecbursam gidip oturup oturup geliyorum bazen kaynanam canımı sıkacak bir şey söylüyor mesela neyse anne sen otur ben su makinaya camasir atayım diyip kalkıp gidiyorum o da benim de işim var diyip gidiyor ben hemen esimi de dahil ederim söylerim canımı sıktı diye esim nasil yapıyor bilmiyorum annesine de çok düşkündür ama bana daha duskundur hemen halleder
Ben baştan izin verdim ondan tepeme çıktılar zaten eşim orta yolu bulmaya çalışıyor aslında ama onlar eşimle muhatap olup beni hiçe sayıyolar dün kandil gününde olduğu gibi hiçbiri benimle muhatap olmadı kayınvalidem hariç birbirlerinin boklarında boğulsunlar :)))
+1 oy
önce (2,257 puan) tarafından

Çirkinleşmeden mesafe koydum gibi birşey oldu :happy:

Bende konuşursam çirkinleşir gibi hissediyorum
önce (2,257 puan) tarafından
Bende öyle hissettiğim için uzak durmaya karar verdim..
Bende sizin gibi düşünüyorum
+1 oy
önce (3,119 puan) tarafından
Ben haklıysam kendimi ezdirmem eşimde beni ezdirmez lafımı esirgemem o yüzden bulaşamazlar 
Helal olsun valla
+1 oy
önce (2,322 puan) tarafından
Ben pek muhattap olmam zaten uzak şehirlerdeyiz arada arar sorarız olur biter birkaç ayda bir en fazla bir iki hafta görürüm odur ama onlar da bana pek karışmaz yani karissalar mecbur bende gerekeni yapardım ağızlarının payını verirdim yoksa insanın tepesine çıkıyorlar bu devirde alttan alan değil onları korkutan gelin iyi oluyor öyle görüyorum 
Kesinlikle sondaki cümlenize katılıyorum ağzından girip burnundan çıkanı seviyolar
+1 oy
önce (6,941 puan) tarafından
Eş ailesinden kastın anne babası ise onlarla aram gayet iyi eltilerimle görüşmüyorum muhattapta değilim bişey olursa kocam bana bırakmadan hallediyor ☺️
Eltim, görümcem, kayınvalidem, kayınpederim , kaynım hepsinin benimle problemi var benim onlarla yoktu ama bundan sonra benimde var:))
Valla eltileriminde benimle var neden var onuda anlamış değilim
Koca tarafından dost olmazmış zaten boşver ne kadar uzak o kadar iyi
Canım ben zaten bitek düğünümde gördüm numaraları bile yok onlar ülkenin bir ucunda ben bir ucunda yinede buluyorlar bişey kocam haklarından geliyor ☺️
Bende öyleyim ama uzaktada olsak sorun çıkarıyolar
+1 oy
önce (338 puan) tarafından

Ben ne yaparlarsa karşılığını veriyorum kayinbabam bile olsa çatır çatır konuşup ağzının payını veriyorum sonra onlar küsüyo bende ne arıyorum ne soruyorum sonra gene mecburen onlar arıyor :D

Hahaha buda iyiymiş farklı bir uygulama :)))
0 oy
önce (2,184 puan) tarafından

Onlar gibi davranarak :D

Seninkiler anlıyor mu bilmem ama benimkiler onlar gibi davrandığımı bile idrak etmez yine kötü ben olurum  :))
önce (2,184 puan) tarafından
Bilmiyorum anlıyorlar mi ama çok keyifli oluyo var yaa tadından yenilmiyor iyi olsan bile kötü derler sana sjsjs
0 oy
önce (1,333 puan) tarafından
Sessiz kalmam asla iğneleme yaparım laf sokarım yapma dedikleri ne varsa yapar sinirlerini bozarım sonra eşime en masum halimle yaklaşırım onların tarafına geçmemesi için alltan alttan sinsiliğimi yaparım mis gibi hayat 
Evet ben eşime direkt söylediğimde orta yolu bulma kısmından birazcık sen fesat düşünüyorsun demeye başladı bende yeni taktik eşimle çok iyi olup ince ince işlicem
önce (1,333 puan) tarafından
İnce ince işlemek en iyisi hem sen kötü olmuyorsun hem eşin gerçeği görüyor
0 oy
önce (17,239 puan) tarafından
Kaynanam hariç kalaniyla aram çok iyidir. Kaynanamla mesafeliyim. 
Diğerleri iyiyse ne mutlu sana benim topyekün deccal :)))
önce (17,239 puan) tarafından
Yok hepsi iyidir şükür. Elti görümce kayın hepsi birbirinden iyi.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 195 göst.
1 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 705 göst.
21 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Asyaaaa (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,356 göst.
0 oy
10 cevap 352 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu