+1 oy
386 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (57 puan) tarafından
Eşinizin ailesiyle nasıl başa çıkıyorsunuz? Muhatap olmayarak mı? Yapılanları sineye çekerek mi? İletişiminiz nasıl? 

34 Cevaplar

0 oy
önce (134 puan) tarafından
Sineye cekmedim cekmem de cnm  ben aramadım numaramı demiştim eşimde ailesini sildi benim ailemi aile olarak kabul etti aramıyor da sormuyorsa 1 yılı geçti cnm konu bende deyil eşimde bitti. Eşim tavrı aldı sil numaralarını defi. Bak torununu 1 bucuk yıldır görmüyor aramıyor sormuyor. Da sormasın cocuk 1 dedesi var biliyor babamı
önce (57 puan) tarafından
Bizim bu raddeye gelmez eşimle iyiler çünkü problemli olan benim sanırım :))
-Reklam-
0 oy
önce (20 puan) tarafından
İçimde tuttuğum herşeyi söyledim muhattap dahi değilim artık  ☺️
Bende sessizdim çok  köle gibi kullanırlardı ezilirdim gurbette olunca ana baba yakın değil tabi eşim vardı onada bsey demiyrdum kötü olmasnlar diye tabi sonra ağzımdan geleni saydım yani niye susmusum ki ben dedim kendi kendime smdi benimle konuşmuyorlar zaten esimlede kusler karsi karşıya otuyorz ben bahçeme çıkar kahvemi içerim kaynana ordan bana bakar anca oh olsun onlara ☺️
Ohh miss ya kafanız rahatlamış ama benim psikolojim her gün görmeyi kaldırmazdı herhalde :))
İnan ben hâlâ kaldıramıyorum hiç istemiyorum el mahkum şuan orda otrmaya ☺️
Allah iç huzuru versin size ne diyelim :))
Amin amin canım hepimize ☺️
0 oy
önce (261 puan) tarafından
Çok şükür sorunlu insanlar değiller ara sıra onlar gelir ara sıra biz gideriz telefonla arar hal hatır sorarız çok şükür 5 yıllık evliyim 1 kere tartişmamiz oldu kaynanamla ama sonra hemen barıştık dayanamadik.
Maşallah Allah ağzınızın tadını bozmasın :)) Görümce, kayın bir şey var mı?
önce (261 puan) tarafından
Görümcem yok şükür 2 kaynım var ikiside bekar biri çok küçük henüz 17 yaşında diğeri 25 yaşında büyük olanin sevgilisi var ciddi düşünüyorlar bakalım ama maddiyattan bir 3 yıl daha evlenmezler eşim en büyükleri hiçbir sorunum yokken umarım elti problemim olmaz :D
Benim eşimde en büyükleri ama kardeşleri deccal gibiler abisinden hem korkarlar bana da yapacaklarından geri kalmazlar bizimkilerde bekarken iyiydi ne zaman evlendi nişanlandılar düzen bozuldu inşallah sizinkiler bozulmaz
0 oy
önce (445 puan) tarafından

Ben sakin kaldım 3 kez 4.de patladım en son eşim kafa tuttu şimdi hiç biri ile konuşmam eşim olacak şahsiyet de içinde....

Bazen bende sinirlenip kocamı gözden çıkartıyorum ne olacaksa olsun deyip
Bu sinirle vs ile alakası yok çocuğumu öldürmeye teşebbüs etti.
Oha ya ******** pislik en güzelini yapıyorsunuz o zaman
Tabi ki kızımdan daha değerli ne olabilir...
Kesinlikle
0 oy
önce (1,377 puan) tarafından
Susarak veya çok az konuşarak 

Tavsiye ederim çok iyi geliyor. Haliyle onlarda az konuşmuş oluyor 
Dimi muhatap olmayarak aslında
0 oy
önce (3,027 puan) tarafından
Hic gorusmeyerek
Bencede
0 oy
önce (4,253 puan) tarafından
Cok sukur aram iyi ama bana uymayan bisey oldugunda da soylerim. Onlarda beni bildikleri tanidiklari icin artik genelde problem olmuyor aramizda. Anlasamadigim kisiler olsaydi da yine de direk soyler lafimi esirgemezdim.
Allah ağzınızın tadını bozmasın
0 oy
önce (1,853 puan) tarafından
Bana kafayı yedirttiler. Sonunda görüşmeyi kestim. 1 senedir mutluyum
Bende şu an kafayı yeme raddesindeyim ve muhatabı kesmeyi düşünüyorum bugünden başladım mesela
0 oy
önce (109 puan) tarafından
valla daha bir buçuk yıllık evliyiz bi kaç defa kocamı doldurduklarını anladım görümcemle kaynanamın ikisininde yüzüne söyledim benden gizli birşey yapıp söylemryin vb... o zamandan beri korkuyo kaynanam bi şey diyemez kocamıda korkuttum 
Ohh iyi yapmışsın kız aferin
0 oy
önce (288 puan) tarafından
Çok şükür yakın çevresiyle çok iyiyiz akrabalardan biri birşey derse kayınvalidem benim yerime gerekeni söyler
Allâh ağzınızın tadını bozmasın canım
önce (288 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
önce (6,714 puan) tarafından
Eşim uğraşıyor beni karıştırmaz hiç şükür 
Ohh çok güzel
0 oy
önce (3,074 puan) tarafından
Asla sineye cekmem adamana göre muamele ederim ..
Dimi olması gereken
önce (3,074 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
önce (3,603 puan) tarafından
Valla laf söyleyene lafı söyleyip susturuyorum herkesle aramada belirli mesafem vardır cogunla muhattap bile olmam ortama girdimi yüzüm bile düşer ama laf söyleyene söylüyor 
Mesafe en güzeli
0 oy
önce (346 puan) tarafından
ben çok muhattap olmuyorum kendi halimdeyim işten eve evden işe çok boş vaktimde yok acikcasi boş vakitlerimide eşim ve kızımla değerlendiriyorum ilk zamanlar çok yüz göz olduk artık herkes kendi kabuğuna çekildi :)
Bizde ilk zamanlar çok samimiydik sonra gördüm içlerine girdikçe nasıl olduklarını

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 195 göst.
1 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 705 göst.
21 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Asyaaaa (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,356 göst.
0 oy
10 cevap 352 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu