0 oy
65 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,813 puan) tarafından
Kizlar bakıcı seçerken nelere dikkat etmeliyiz iş görüşmesine geldiğinde neler sormalıyız hangi noktalarda sınırlar çizip kural koymalıyız deneyimli olanlar yazsin lütfen 

3 Cevaplar

+2 oy
önce (835 puan) tarafından
Bence kesinlikle evde kamera olmalı devir kötü insanlar kötü 
-Reklam-
0 oy
önce (1,982 puan) tarafından
Kesinlikle ben de çocuk büyüttüm her şeyi biliyorum tavrı olmamali kadında. Siz ne derseniz onu yapmali, isteğiniz dışında bir şeyler yapılmasına kesinlikle izin vermemelisiniz yoksa kafalarına göre davraniyorlar. Arada ekstra işiniz olduğunda sizi idare edebilmeli. Ücretin ne kadar süre geçerli olacağını da başta konuşun yani ara zam olacak ya da olmayacak diye. Tatil, bayram günlerdeki durumlar da önemli. Bence TV telefon bakıcı asla vermemeli çünkü sınırı yok kimisi çok rahatına düşkün oluyor çocuk temelli bağımlı oluyor. 
0 oy
önce (17,884 puan) tarafından
Ön önemli kriter güvenilirliği sonrasında konuşması argo küfür konuşmayan sigara içiyor mu onun bu işten beklentisi nedir ? Çocuğun yaşına göre kurallar değişir TV telefon asla olmamalı  abur cubur vs ile ilgili kesin kurallar konulmalı 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 207 göst.
28 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Princess_s mother (654 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 54 göst.
+1 oy
4 cevap 164 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Baharcancaz (41 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,609 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...