Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah neler yapıyorsunuz bahaalımmm,, gııı a101 e böyle bir noodle gelmiş deneyen var mı? Ben ilk defa bahacam nasıl bir tadı var diye umarım gujeldir merak edenler sizde alın deneyin sjsjsjsj
Aleykümselam canım hiç yemedim yemeğe de düşünmüyorum Allah günah yazmasın çok kötü görünüyor
Ve aleyküm selam canım❣️ sana afiyet olsun bir ara takmıştım ama tiksindim makarna gibi büyük pakette satılandan kendim yapmak istiyorum bir gün mantarlı soya soslu falan ona alışırsam devam ederim
Bende severim senede bir yerim çok aramam
Tam benlik ama kesin zararlidir
Aleyküm selam cnm. Sana nacizane bi abla tavsiyesi. 20 yıldan fazladır biliyorum bunu. Arabistandan amcamlar sürekli getirirdi. Bunun içindeki yağda şüpheli katkı maddesi (domuz) olduğunu derler di. Yağını kullanmadan yememizi ve kendilerinden öyle yediğini biliyorum. Birde Bimde olacak Gimdes sertifikalısı var. İstersen ona da bi bak. Şüpheli ve zararlı bir şey yok içinde inşAllah. He yemesen daha iyi ama arada bende kaçamak yaparım
Ve aleyküm selam canım ❤️ ben almayayım ya Allah günah yazmasın ama çok kötü tadı
1,486,257 soru
24,298,587 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın