+3 oy
597 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,893 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah neler yapıyorsunuz bahaalımmm,, gııı a101 e böyle bir noodle gelmiş deneyen var mı?:wassat: Ben ilk defa bahacam nasıl bir tadı var diye umarım gujeldir merak edenler sizde alın deneyin sjsjsjsj:D

image

26 Cevaplar

+1 oy
önce (2,027 puan) tarafından

Dene bize söyle bağalım gıı nasıl ona göre alalım :D ben köriliyi yoğurtla yemeye bayılıyorummmm:P

önce (3,893 puan) tarafından
Yoğurdun içine az bişey mayonez ekle tadı müko oluyor hemde noodlenin sulanmasına mani oluyor bide valla ikinci posta bak yaptım yedin tadını beğendim şahsen canısı
-Reklam-
+1 oy
önce tarafından
5 dk once aklimdan gectim kiz ben 43 kiloya kadar dustum hep zayiftim da bu yastan sonra canim sıkılıyor artik gecen esim noodle almis deneyelim diye iyyy ven onu yemem su bu dedim esimin hatrina bi kere yedim ondan sonra her gece yedim 45i gecmisim kilo yapiyomjs zaten bende dedim sevdim nasilsa her gece yiyim 59 kilo ya kadar cikiyim dedim 1 haftadir falsn yiyorum da kiz bunu yerken kulaklarimdan ares cikiyo resmen normal mi sen isin ehlisin 
Ne çıkıyor gııı anlamadım bide sen yinede iyisin bana keşke kilo yapaydi yaww
önce tarafından
Ates kiz ates acisini koymadam mi acaba duyorum biyandan sicak ya valla bilmiyorum o mu kilo yaptı ama ne yaptiysa devam etmek istiyorum cunku 45 kilo ne
Hee ateş bide ondan kaynaklı sanmıyorum ama geçmezse bı doktora gidersin bide valla ben 4 senedir yiyom hiç kilo yapmadı 51 kiloyum ama 58 olmak isterdim
önce tarafından
Ben sicak sicak ve tum baharatlari ekleyerek yiyorum yerken oyle oluyo gerci biliyosun bu ara hastalim afedersin burnumu busaltmaya valisirken de zorlandim bayadir onlarda etki etmistir
Bak ondan olabilir haa geçmiş olsun canısı
+1 oy
önce (2,353 puan) tarafından

Şimdi yedimmmm ama bu marka değil ben indomi seviyorum orijinal noodle bile yedim ama indomi başka :D

Valla doğrudur indomi candır ama yenilikçi biriyimdir farklı tatlar denemeyi severim o yüzden bakmaya devam sjsjsjsj
Nasıldı peki tadı:)
Post açtım bahabilirsin sjsjsjs
Gördüm afiyet olsun  :)
Teşekkürler canısı ❤️
+1 oy
önce (109 puan) tarafından
Aaa bunu hiç yemedim görmedim de a101 de tadı nasıl baktinizmi tadina
İkinci posta tadının nasıl olduğunu yazmışim gııı bak istersen
+1 oy
önce (2,322 puan) tarafından
Ayy ben de çok severim ama emziriyorum diye yemiyorum çocuğa zarar verir diye korkuyorum 
Valla ben yiyorum yaa :(
+1 oy
önce (3,387 puan) tarafından

Ben çok severim bunu hiç görmemiştim denerim :D

Hadi bahaalim canısı ikinci posta bak tadını yaz misim

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 786 göst.
0 oy
30 cevap 1,504 göst.